Autódiagnosztika OBD II MS310 Foxigy

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (3)<p>A csillagok száma</p> 5 -ból/-ből 5

Praktikus és többfunkciós OBD2 Foxigy autódiagnosztika a hibakódok leolvasásához több mint 20 OBDII funkcióval, plug and play rendszerrel. Több

Gyártó: Foxigy A termék kódja: P-SK-17566 Szállítás és fizetés

15 400 Ft ÁFA -val

Készletfeltöltés - előrendelést felveszünk - Az áru úton van hozzánk. Kiszállítás előtt tájékoztatjuk Önt.
db

Praktikus és többfunkciós OBD2 Foxigy autódiagnosztika a hibakódok leolvasásához több mint 20 OBDII funkcióval, plug and play rendszerrel. Több

Gyártó: Foxigy A termék kódja: P-SK-17566 Szállítás és fizetés

Ez a Foxigy autódiagnosztika egy kisméretű kódolvasó, teljes OBDII Plug and Play képességekkel. A diagnosztika használható a legtöbb jelenlegi, OBDII/CAN protokollt támogató autóhoz, az USA-ban 1996 óta, az EU-ban pedig 2000 óta gyártott autókhoz. Az autódiagnosztika tartalmazza az összes OBDII üzemmódot és funkciót, például a DTC-k keresését és a Plug and Play funkciót. Ez az autódiagnosztika az egyszerűség és a hozzáférhetőség szempontjából kiváló választás. Lehetővé teszi bármely szerelő (valamint az autó tulajdonosa) számára az alapvető diagnosztikai feladatok elvégzését ill. a vezethetőségi tesztet, a károsanyag-kibocsátás ellenőrzését és az alapvető motor- és vezérlőegység-képességeket. A diagnosztika képes ellenőrizni a jármű motorjával és vezérlőegységével kapcsolatos összes hibakódot, lehetővé teszi az aktuális járműadatok megtekintését, a hibakódok olvasását és törlését.

 A plug and play funkció azt jelenti, hogy a diagnosztikának nincs szüksége töltésre, akkumulátorra vagy más külső áramforrásra. Egyszerűen csak csatlakoztassa az OBDII aljzathoz és már dolgozhat is.

Ha az autója motorral kapcsolatos hibát észlel, felvillan a motorjelző lámpa, és kéri, hogy keressen fel egy szervizt. Ezzel a diagnosztikával akár otthonában is ki tudja olvasni a hibakódokat, és megtudhatja, honnan származik a hiba. Ezenkívül törölheti a hibakódokat, például a szervizmunkák elvégzése után.

A DTC-k (hibakódok) olvasásán és törlésén kívül a diagnosztika eszközt biztosít az autó aktuális adatainak leolvasására, a biztonsági funkciók és különböző alkatrészek, a károsanyag-kibocsátás érzékelőinek ellenőrzésére, illetve az úgynevezett freeze frame adatok (a motorjelző lámpa kigyulladása pillanatában rögzített adatok) leolvasására.

EU-márkák

Seat, Fiat, Mercedes-Benz, Peugeot, Citroen, Skoda, VW, Audi, Porsche, BMW, BMW

Amerikai márkák

Ford,

Ázsiai márkák

Hyundai, Mitsubishi, Subaru, Nissan, Honda, KIA, Nissan, Hyundai, Mitsubishi, Subaru, KIA

A LEGGYAKRABBAN HASZNÁLT OBD2 FUNKCIÓK AZ AUTÓDIAGNOSZTIKAI FELADATOKHOZ

 

A motorellenőrző lámpa oka lehet kisebb hiba, amelyet még egy tapasztalatlan barkácsoló is meg tud oldani. Az alábbi funkciók segítségével könnyen kiderítheti az okokat, és gyorsan orvosolhatja a problémákat. Ez az OBDII kódolvasó általános (P0, P2, P3 és U0), gyártóspecifikus (P1, P3 és U1) és folyamatban lévő kódokat olvas.

 Az OBDII 10 fő funkciója:

 1. kódolvasás
 2. kódok törlése
 3. Freeze frame
 4. I/M készenléti teszt
 5. Járműinformációk
 6. Élő adatok
 7. Grafikus adatmegjelenítés
 8. O2-érzékelő ellenőrzése
 9. Rendszerellenőrzés
 10. Komponensek tesztelése

Fő előnyei:

 • Háttérvilágítás beállítása.
 • Az autódiagnosztika nem igényel akkumulátort vagy töltést, az autóból érkező árammal működik.
 • Intuitív kezelőfelület.
 • Egygombos járművizsgálat.
 • Jármű teljesítményteszt.
 • A jármű fogyasztásának statisztikája és elemzése.
 • Nyelvek: angol, francia, német, holland, spanyol, spanyol, kínai

 

 

 MI A HELYZET A KÓDOLVASÓ FRISSÍTÉSÉVEL?

Ennek az olvasónak a legnagyobb előnyének tekinthető, hogy a frissítés egy életen át ingyenes. Így nem kell minden évben frissítéseket keresnie, és nem kell aggódnia a diagnosztika költségei miatt.

 Műszaki paraméterek:

 • kijelző: 2.4"
 • Feszültség: 12V
 • Üzemi áram: 50 mA ~ 70 mA
 • Üzemi feszültség: 5V ~ 30V
 • Méretek: 123 x 62 x 21 mm
 • Üzemi hőmérséklet: 0-60°

Nem tudja, melyik diagnosztika a megfelelő az Ön számára? Válaszoltunk ügyfeleink leggyakrabban feltett kérdéseire, hogy megkönnyítsük a választást.

 

Paraméterek
Autódiagnosztika funkciók Bluetooth
Autódiagnosztika nyelvezete Anglický, Nemecký