Személyes adatok védelme

Alap adatok

A vállalatról

UDERMAN, s.r.o. vállalat

Cégjegyzékszám: 47485353

Személyes adatok, amiket feldolgozunk

Ön által megadott adatok

Azokat az adatokat dolgozzuk fel, amiket Ön megad számunkra.

Nem közvetlenül Öntől szerzett személyes adatok

A személyes adatok feldolgozását tekintve,ezzel a cikkel figyelmeztetjük Önt a személyes adatok feldolgozására marketing és kampány céljából. A szerződés alapos teljesítés céljára is feldolgozható. Ezt a személyes adatok kombinációs feldolgozásának nevezzük.

A személyes adatok átvitele harmadik félhez tőlünk,mint a vállalattól,amiket árusítunk mindig kifolgozott és Ön által jóváhagyott. Ez az ellenkező esetben is érvényes, amikor az Ön személyes adatait egy harmadik fél osztja meg velünk.Mindkét esetben érvényes,hogy Ön előre tájékoztatva és informálva van.

Ön által megadott harmadik fél személyes adatai

Abban az esetben,ha Öntől személyes adatokat kapunk egy harmadik félről,az Ön kötelessége a harmadik félt informálni és tájékoztatni,ugyanúgy megszerezni a beleegyezését a személyes adatok feldolgozására vonatkozó feltételekhez.

Mit jelent az Automatikusan felhasználni a személyes adatokat?

A foxigy.hu weboldal felkeresésével összegyűjtjük az információkat és adatokat Önről és az Ön készülékéről,mégpedig ebben a formában:

IP cím

Dátum és időpont a belépésről

Nyelv/származási ország beállítása

Adatok az operációs rendszerben

Információk a web keresőről

A weboldal magatartása

A személyes adatok feldolgozásának következő kategóriája,amiket összegyűjtünk a weboldalunkon,lehetnek hivatkozások az oldalunkon,megjelenített termék. A weboldalon való magatartás ugyanúgy információk,amik léteznek,de anonimitással ellátva,és ezért ezeket az adatokat nem soroljuk be konkrét felhasználóhoz,úgynevezett konkrét személyhez.

Mobil telefon által felkeresett oldal,illetve hasonnemű készülékekkel, ugyanúgy információkat oszt meg az Ön telefonos készülékéről,mégpedig ebben a formában; adatok az Ön telefonjában, jegyzék az alkalmazás csődöt mondásáról, beépítés és hasonlóak.

Sütik

Olyan adatok,amelyek automatikusan feldolgozódnak a weboldalunk felkeresésének egyszerűsítésének céljából (keresés megkönnyítése). 

Kamerarendszer boltjainkban

Automatikusan feldolgozzuk a boltjaink kameráiból származó felvételeket.

Boltunk megosztja a felvételeket; kamerarendszerrel megfigyeltek,online közvetítéssel és felvétellel. A boltunkban található kamerák,úgy megelőzés, mint törvény ellenes cselekedet feltárásának céljából találhatóak. A kamerarendszer üzemeltetője az Uderman s.r.o. vállalat.


SZEMÉLYES ADATOK ÖSSZEGYŰJTÉSE ÉS FELDOLGOZÁSA ÖNRŐL

MIÉRT TESSZÜK?

Miért dolgoznánk fel az Ön személyes adatit? A válasz egyszerű:

Marketingre nézve: A marketing keretén belül feldolgozott személyes adatok a termékeink népszerűsítésére szolgálnak,amelyek javítják Önnek az egyes tárgyak mindennapi használatát.

Szolgáltatások és termékek vásárlása: A személyes adatok feldolgozása az Ön részéről származó megrendelés elintézésének céljából,annak érdekében,hogy nyugodt körülmények között kézbesíteni tudjuk Önnek a megrendelt terméket. Probléma és elégedetlenség esetén tudunk Önről,a személyes adatok alapján.

Call centrum/ügyfélszolgálati központ: Kérdések,problémák vagy pozitív visszajelzés felmerülésének esetében,fordulhat hozzánk,ezért is szükséges feldolgoznunk az Ön személyes adatait. Ezen okokból kifolyólag szükségesek a harmadik féllel történő adat megosztás(pl.futárszolgálattal).

Felhasználói fiók: A személyes adatoknak köszönhetően,amiket Ön megoszt velünk az Ön felhasználói profiljában,automatikusan beleegyezik nem csak egy sor hasznos funkcióba (pl. automatikus telefonszám,kézbesítési cím megadás),aminek köszönhetően az Ön vásárlása gyorsabb és efektívebb lesz,de ezek az adatok bármikor elérhetőek annak megváltoztatására. A változtatás bármikor elvégezhető,kivétel az e-mail cím,ami LOGIN/bejelentkezési adatként szolgál.
Személyes üzetenetek fogadásának céljából,minden felhasználói profilnak szükséges,hogy értesítsen minket telefonon,vagy értesítési nyomtatványon keresztül.

Telemarketing: Marketing hívásokat a termékeink,vagy szolgáltatásaink ajánlásának, és ezzel összefüggő összeköttetés céljából folytatjuk le.Az Ön telefonszámának jogi cím alatti felhasználása vagy az Ön beleegyezése,vagy legalább az Ön illetékes érdeklődése,egyezményes egyenes marketingre alapulva történik.

Marketing verseny: Valamely esetekben a verseny nyertese lefotózható,vagy történetesen feljátszható,ezt főként a marketing versenyeink hirdetés növelésének céljából. Ezt a fajta személyi adat felhasználást,a saját jogosult érdekünk alapján hajtjuk végre,ami a marketing versenyek megbízhatóságának növelése érdekében,más versenyzők szemében,és a verseny aktivitás növelésének érdekében. Ez ellen az adat felhasználás ellen tiltakozhat e-mail címünk útján- info@foxigy.hu

Szolgáltatásaink javítása: A megrendelési előzmények és a weboldalon folytatott keresések segítségével,lényegesebb ajánlatokat tudunk ajánlani Önnek a további termékekhez,pl. kellékek a már megvásárolt termékhez. Tehát bizonyos helyeken olyan termékeket mutatunk be,amik közvetlenül az Ön számára valók,és megegyeznek az Ön szükségleteinek és érdeklődési körének. Az elemek optimalizálásához a weboldalon felhasználhatunk ehhez szükséges eszközöket,a különböző variációk tesztelésére (úgynevezett A / B tesztelés), Google Analytics, Facebook Analytics és hasonlóak.

A véleményeket Öntől,mint vásárlótól,a termékünk,vagy szolgáltatásunk megvásárlása után (reméljük csak pozitív véleményeket),megoszthatja a weboldalunkon. Az Önnek szánt szolgáltatásaink minőségének javításának keretén belül,felkérhetjük Önt arra,hogy értékelje az adott terméket,vagy szolgáltatást. Természetesen ezt megteheti önként is.

Call centrum/ügyfélszolgálati központ: Kapcsolatba léphet velünk ügyfélszolgálati központunk által is,ahol minden nap elérhetőek vagyunk Ön számára a hétvégék kivételével.

Érvényesített jogok és jogi követelmények,és közhatalmi szervezetek ellenőrzése:

A személyes adatok feldolgozása,jogi és jogi követelmények érvényesítésének oka folytán,vagy közhatalmi szervezetek ellenőrzésének céljából,és egyéb lehetséges jelentős okokból.

A SZEMÉLYES ADATOKAT EZEN JOGI ALAPOK SZERINT DOLGOZZUK FEL

Jogos érdekeltségek

Az Ön személyes adatait felhasználjuk még arra is,hogy Önnel releváns tartalmat osszunk meg,tehát olyan tartalmat,ami Önnek érdekes. A jogos érdekeltség alapján,jórészt így dolgozzuk fel a személyes adatokat,amiket automatikusan dolgozunk fel,vagy a sütiket.

Hasonló jogi okokból Önnek,mint vásárlónknak,küldhetünk e-mail,vagy SMS üzenetet. Az  ilyen fajta jogi alapon történő,az Ön személyes adatainak feldolgozása alapján történik az egyes boltjaink kamera által történő megfigyelésénél is.

Az illegális terjesztés és az Ön által megvásárolt elektronikus könyv hozzáférhetősége előli okokból (vagy más elektronikus tartalom), ebben az elektronikus könyvben jelölve van az Ön keresztneve,vezetékneve és az Ön címe.

Ha az Ön személyes adatait ezen jogi okok alapján dolgozzuk fel,tiltakozhat ellene, úgymint e-mail,vagy telefonos cím által.

Beleegyezés a személyes adatok feldolgozásával

Személyes közlemény kézbesítésével (e-mail,e-marketing,telemarketing által) feldolgozzuk az Ön személyes adatait is,az Ön beleegyezésének alapján. Abban az esetben,ha nem ad beleegyezést,de ugyanakkor a vásárlónk,küldhetünk üzleti közleményeket (telemarketinggal tájékoztatjuk Önt) anélkül is,hogy Ön azt nekünk engedélyezné.

Az Ön beleegyezése számunkra fontos,épp ezért kérjük Önt a beleegyezésre,bár szükséges nekünk az Ön termék törlesztési képességét hitelesíteni,amit leadunk Önnek,anélkül,hogy a termékért már előre kifizette volna a teljes összeget.Ha beleegyezését adja az Ön személyes adatainak feldolgozásához,azt bármikor visszavonhatja a kapcsolati nyomtatványunk által.

Harmadik alany és a személyes adatok megosztása

A személyes adatokat megoszthatjuk egy harmadik fél számára ilyen esetekben:

Termék kézbesítése: A legfontosabb személy,akit mindenki vár egy termék,vagy szolgáltatás online megvásárlása után,az biztosan az Ön által kiválasztott futár. Ezért,hogy az ő munkája sikeres legyen, és ezt mindenféle felesleges bonyodalom nélkül tegye,az ő “kezébe” kell adnunk az Ön adatait. Ami az információkat illeti:

 • Hova kell kézbesíteni az adott terméket
 • Kinek kell átadni az adott terméket
 • Milyen időben jöhet.

Az Ön megrendelése szerint vannak feldolgozva az adatok,ami pontosan és világosan kellene hogy informáljon minket a kézbesített termékről/szolgáltatásról. Az így leadott adatokba beletartozik az Ön:

 • Keresztneve és vezetékneve
 • Kézbesítési címe
 • Telefonszáma
 • A csomag ára

A futárnak hozzáférése van a személyes adatokhoz,amiket neki átadunk,csak kézbesítési célokra használhatja fel azokat,majd ezt követően azokat haladéktalanul törli.

 • A termék kézbesítése,amit nekünk a szerződéses partner elraktároz: ha tőlünk rendel egy terméket,ami a partnerünk raktárán megtalálható,át kell adnunk neki a megrendelés véglegesítéséhez az Ön személyes adatait,aki a megrendelést lebonyolítja. Ezek az információk magába foglalják főleg az Ön keresztnevét,vezetéknevét,kézbesítési címét és telefonszámát,amin keresztül a futár értesíteni tudja Önt,és amennyiben az összeget nem fizette be előre,úgy az adott termék árát is,amit annak átadása után fizet ki. A partnernek az ezek után említett személyes adatokat át kell adnia a futárnak,aki a terméket kiszállítja,máskülönben a terméket nem lenne képes kézbesíteni. Úgy mint a partner,aki a terméket raktározza,úgy a futár is hozzáférhet a személyes adatokhoz,amiket nekik átadunk,de ezeket kizárólag csakis raktározási / kézbesítési célokra használhatják fel,ezek után pedig azt haladéktalanul törlik.
 • Bankkártyák: a vállalatunknak nem állnak rendelkezésére adatok a bankkártyákról,amikkel nálunk fizetnek. Az Ön bankkártyáiról szerzett adatokról csak a biztosított fizetési kapuknak és az illetékes banki létesítményeknek áll rendelkezésükre. 
  • Abban az esetben,ha elmentette a személyes bankkártyáját az internetes oldalon az egyszerűsítés céljából,csak az alap adatokat gyűjtjük be arról a fizetésről,mint pl. a bankkártya első,vagy utolsó számsora. Ha nem kívánja ezeket az adatokat megtartani, megváltoztathatja azokat az Ön személyes profiljában,azon belül a beállításokban.
 • Üzleti értesítések: üzleti értesítések (pl.e-mail,vagy SMS üzenet közvetítésével),vagy telemarketing esetén,az értesítésekhez,vagy telefonos beszélgetésekhez használhatunk egy harmadik alanyt. Ez az alany,hallgatási kötelezettséggel van kötve,és az Ön személyes adatait nem használhatja fel semmilyen további célokra.
 • Állami szervezetek: jogaink behajtása esetén,átadásra kerülhetnek az Ön személyes adatai egy harmadik alanyhoz (pl.ügyvédhez). Ha a jogi rendszabály,vagy az állami rendfenntartó erő (pl. rendőrség) kötelezi a személyes adatok átadását,úgy,aszerint kell cselekednünk.
 • Vállalatok egy csoportban: az Ön személyes adatai,jogosult érdekeltségi jogi cím alapján megoszthatóak az Uderman s.r.o., Strojnícka 7, 080 06 Prešov leányvállalatokkal, bejelentve Ostravai Kerületi Bíróság kereskedelmi nyilvántartásába, Betét szám:  C 67811:
  • Uderman s.r.o., Cégjegyzékszám: 47 485 353 , Strojnícka 7, 080 06 Prešov székhellyel, bejelentve az Eperjesi Kerületi Bíróság kereskedelmi nyilvántartásába.

          ami ellen Ön tiltakozhat a értesítési nyomtatványunk által.

Milyen hosszú az Ön személyes adatainak feldolgozása?

Az Ön személyes adatait addig dolgozzuk fel,amíg tart a vásárló és a munkáltató közti kapcsolat.

A személyes adatok feldolgozása,amikbe beleegyeztek,fel lesznek általánosan dolgozva 7 éven keresztül. Minimálisan az ilyen beleegyezések fellebbezéséig. 

Abban az esetben,ha jelentkezik az üzleti üzenetek kézbesítésére,az Ön személyes adatait 7 éven keresztül dolgozzuk fel,esetlegesen az Ön további értesítők küldését illető fellebbezéséig.

A személyes adatok elengedhetetlenek a szolgáltatások nyújtásához,minden általunk végzett kötelezettségünkhöz (általános előírások a köztünk lévő szerződésből) feldolgozzuk függetlenül az Öntől származó beleegyezéstől,illetékes jogokkal megszabott időre,vagy azok szerint (pl. az adóigazgatási azonosításra alkalmas bizonylatnál ez az időszak legkevesebb 10 év).

A felhasználói fiók,vagy más hasonnemű módszer által szerzett adatokat a szolgáltatásaink használatának idején keresztül dolgozzuk fel,azt követően pedig rendszerint,a szolgáltatásaink megszüntetése után,5 évig. Ezt követően csak az alapvető azonosítói adatokat,és az adatokat a felhasználói fiók törlésének mivoltáról,vagy az üzemeltetési előlegek részét képező adatokról általában ésszerű időn belül tárolják.

90 napig tároljuk az Önről készült kamerafelvételeket. Ha azonban egy bűncselekmény történik a megfigyelt területen, kapcsolatba léphetünk a rendőrséggel, és a nyilvántartásokat az illetékes hatóságnak (rendőrség, bíróság stb.) átadhatjuk. Ebben az esetben a felvételek 90 nap elteltével nem törlődnek, hanem a bizonyítéki okok miatt, a jogi eljárás végezetéig megtartjuk őket.

Személyes adatok bebiztosítása

Minden személyes adata biztonságos a cégünknél. Azt akarjuk, hogy személyes adataihoz ne férhessenek hozzá illetéktelen személyek,és ne tudjanak visszaélni a  személyes adataival,ezért,hogy elkerüljük az ilyen eseteket, szervezeti és technikai óvintézkedéseket iktattunk be.

A személyes adatvédelem mind az Ön,mint a mi számunkra a legfontosabb eleme a magánéletünk megóvásának szempontjából. Ezért igyekszünk ellenőrizni az ilyen adatok biztonságát, valamint a programok minőségének védelmét és folyamatos javítását.

A készülék és a web szerverek közötti kommunikáció titkosított és biztonságos. A bejelentkezési adatok felülíródnak, ami azt jelenti, hogy az adatait egy biztonságos adatközpontokban lévő szervereken tárolják (ellenőrzött és naplózott hozzáféréssel)

Arra is törekszünk, hogy olyan biztonsági óvintézkedéseket alkalmazzunk, amelyek elegendő biztonságot nyújtanak a jelenlegi technika állása szempontjából. Az elfogadott biztonsági óvintézkedések rendszeresen frissítődnek.

16 évesnél fiatalabb személy személyes adatai

16 évesnél fiatalabb személy csak akkor használhatja az internetes üzletünket,ha abba az ő törvényes képviselője beleegyezik (szülő,vagy gyám).

Milyen jogai vannak az Ön személyes adatainak védelmével kapcsolatban

Az ön személyes adataival kapcsolatban joga van bármikor fellebbezni a saját beleegyezése ellen a személyes adatok feldolgozására vonatkozóan:

 • A személyes adatok helyesbítésére vagy kiegészítésére vonatkozó jog,
 • A feldolgozásuk korlátozására vonatkozó jog,
 • A személyes adatok feldolgozására vonatkozó ellenvetési,vagy panasz jog,
 • A személyes adataihoz való hozzáférési jog,
 • A személyes adatok átvitelének kérvényezésére vonatkozó jog,
 • Jog,az Ön személyes adataira vonatkozó védelem megszegéséről való informáltság,bizonyos feltételekkel
 • Valemely személyes adat kitörlésére vonatkozó jog,amelyeket feldolgozunk Önnel kapcsolatban (ún. Jog “elfelejtettnek” lenni).

Módosítás és kiegészítés

Az Ön személyes adatait elsősorban a felhasználói fiókja vezérli. Törlés és adatcsere ebben a profilban lehetséges. Információ az Ön személyéről,és az üzleti értesítési beállítások módosítása. Vagy forduljon hozzánk e-mailben az info@foxigy.hu címen.

Módosítás

Ha úgy gondolja, hogy az Önről feldolgozott személyes adatok helytelenek, kapcsolatba léphet velünk ezen az e-mail címen info@foxigy.hu . A személyes adatok javításának felgyorsítása,és az Ön kényelme érdekében javasoljuk, hogy módosítsa személyes adatait a felhasználói profiljában.

Belépés (hordozhatóság)

Ügyfélként joga van arra, hogy megkérjen minket arra,hogy elküldjünk Önnek egy áttekintést az Ön személyes adatairól e-mailen info@foxigy.hu 

Ugyanakkor joga van hozzáférni ezekhez az információkhoz,a személyes adataival kapcsolatban:

 • Milyen céljai vannak a személyes adatok feldolgozásának
 • Milyenek az érintett személyes adatok kategóriái
 • Kik,rajtunk kívül,az Ön személyes adatainak igénybevevői
 • Tervezett idő,amik alatt a személyes adatok tárolva vannak
 • Joga van kérni tőlünk a személyes adatainak módosítását vagy törlését,vagy azoknak a korlátozott feldolgozását,vagy ezen feldolgozások elleni ellenvetési jog
 • Információ a személyes adatok forrásáról,ha azt nem kaptuk meg Öntől

Személyes adatok törlése

Mindenesetre nem teszünk dolgokat az Ön akarata ellen, így Ön kérheti a személyes adatai törlését. (Nem vonatkozik a vállalati archiválásra - számlák archiválására, hiteljegyzetekre, ...). A kérését elutasíthatjuk abban az esetben, ha az Ön információi szükségesek ahhoz, hogy feldolgozzák vagy megalapozzák, gyakorolhassák vagy megvédjék jogi követeléseinket.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bankkártyájával kapcsolatos fő információk nem tárolódnak cégünkben, hanem fizetési kapunkban. Ezért nem törölhetjük ezeket az adatokat oldalunkról, kapcsolatba kell lépnie a fizetési kapuval, amelyen keresztül kifizették.Eltérő esetek kivételével Önnek joga van a következő esetekben törölni:

 1. A személyes adatok már nem szükségesek azokra a célokra,amikre fel voltak dolgozva
 2. Visszavonta a beleegyezését,ami alapján fel voltak dolgozva az adatok,és nem létezik semmilyen egyéb jogi indok azok további feldolgozására
 3. Fellebbezett a személyes adatok feldolgozása ellen,mégpedig azért,mert a kifogás megvizsgálásakor kiderül, hogy a konkrét helyzetben az Ön érdeke,a mi érdekeink felett állnak,az ezen személyes adatok feldolgozásával kapcsolatban
 4. A személyes adatok törvénytelenül vannak feldolgozva
 5. A törlési kötelességet egyéni jogi előírás szabja meg
 6. Ha 16 évesnél fiatalabb gyerekek személyes adatairól van szó

A jogait érvényesítheti e-mailen keresztül info@foxigy.hu

Fellebbezés

Az Ön személyes adatait jogszerűen dolgozzuk fel, ha megalapozott okai vannak arra, hogy kifogásolja személyes adatainak feldolgozását, kifogását emelheti ezekkel az eszközökkel:

Feldolgozás korlátozása

Ha:

 1. cáfolja az Ön személyes adatainak pontosságát
 2. az Ön személyes adatai törvénytelenül vannak feldolgozva
 3. mi már az Ön személyes adataira nem tartunk igényt a feldolgozás céljából, de Önnek szükséges,hogy meghatározza, gyakorolja vagy megvédje a jogi követeléseit, vagy ha
 4. fellebbezett az előbbi pont szerint, úgy joga van arra,hogy a személyes adatinak feldolgozását korlátozzuk.

Ilyen esetben csak az Ön beleegyezésével dolgozhatunk a személyes adataival (tárgyi személyes adatok előlegbe,vagy letétbe helyezés kivételével).

Panasz benyújtása

Abban az esetben,ha az Ön személyes adatai jogtalanul,vagy nem jogi előírások szerint

vannak felhasználva,teljeskörű joga van hivatali panaszt benyújtani a személyes adatok védelmére. Hisszük,hogy minden problémát meg lehet oldani,hiszen úgyszintén csak emberek vagyunk,ezért örülnénk,ha az Ön elégedetlenségének esetén ilyen lépésekkel ismertetne és informálna minket az esetleges félreértésekről a termék/szolgáltatás vásárlásával kapcsolatosan a web oldalunkon. Elérhet minket telefonon,vagy e-mail címen keresztül,valamint online chat-en/ügyfélszolgálati segítségen keresztül.

Ezek a Személyes adatok védelméről szóló feltételek,és annak alkotóelemei érvényesek és hatályosak 2018.05.25.-től,mialatt elérhetőek elektronikusan a www.foxigy.hu oldalán.