Autódiagnosztika LAUNCH CR 319 OBD2


A Launch OBD2 CR 319 egy kódolvasó 10 teljes OBDII plug and play funkcióval. Több

Gyártó: Launch A termék kódja: P-SK-9168 Szállítás és fizetés

17 500 Ft ÁFA -val

Raktáron
db

A Launch OBD2 CR 319 egy kódolvasó 10 teljes OBDII plug and play funkcióval. Több

Gyártó: Launch A termék kódja: P-SK-9168 Szállítás és fizetés

A Launch OBD2 CR 319 egy kisméretű kódolvasó, amely teljes OBDII plug and play funkcióval rendelkezik. A CR319 alkalmas a legtöbb jelenlegi OBDII/CAN protokollal rendelkező, 1996 óta az USA-ban és 2000 óta az EU-ban gyártott autókhoz.
A Launch CR319 kódolvasó alkalmas a legtöbb jelenlegi OBDII/CAN protokollal rendelkező, 16 pines csatlakozóval felszerelt, 1996 óta az USA-ban, 2000 óta az EU-ban és Ázsiában gyártott autókhoz.

Az Autódiagnosztika magában foglalja az összes OBDII módot és funkciót, mint például a DTC keresés, a Plug and Play stbEz az autódiagnosztika kiváló választás az egyszerűség és a megfizethetőség szempontjábólLehetővé teszi a javítóműhelyek számára a főbb diagnosztikai feladatok elvégzését, a vezetési tesztet, a károsanyag-kibocsátás figyelésétvalamint az alapvető motor- és vezérlőegység-képességeket. A készülék ellenőrizni tudja a motorhoz és a járművezérlő egységhez kapcsolódó összes hibakódotlehetővé teszi az aktuális járműadatok megtekintést hibakódok olvasását és törlését. 

Autódiagnosztika LAUNCH CR 319 OBD2 1

A LAUNCH CR 319 rendelkezik az összes szükséges OBD2 funkcióval

Amikor autója ellenőrző motorjelző lámpája kigyullad, ez a praktikus kódolvasó jobb rálátást ad az autó problémájára. Például egy meglazult üzemanyagtöltő sapkától kezdve egy rosszul működő oxigénszenzorig.

I/M felkészültségi teszt

A károsanyag-kibocsátási vizsgálat sikertelensége azt jelenti, hogy járművezetőként nem regisztrálhatja járművét, nem lesz rendszámtáblája, és nem vezethet, így előfordulhat, hogy sok pénzt kell költenie a kapcsolódó javításokra, hogy járműve megfeleljen a követelményeknek. 
A LAUNCH CR319 készülékkel azonban kézben tarthatja autója szmogproblémáit azáltal, hogy azonosítja, hogy a kibocsátással kapcsolatos alkatrészek készen állnak-e a kibocsátási tesztre. Ezzel nem csak a javítási költségeket spórolhatja meg, de a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez is hozzájárul.

EU-s márkák

Seat, Fiat, Benz, Peugeot, Citroen, Skoda, VW, Audi, Porsche, BMW, BMW

Amerikai márkák

Ford, 

Ázsiai márkák

Hyundai, Mitsubishi, Subaru, Nissan, Nissan, Honda, KIA

Plug-and-Play funkció

Az OBD2 kódolvasó nagyszerű tulajdonsága, hogy támogatja a plug and play funkciót. A Car Diagnostics Launch CR319 egy plug-and-play OBDII kódolvasó, amely akkumulátor nélkül csatlakoztatható. Egyszerűen csak csatlakoztassa a 9-pin OBD-kábelt az autó DTC-készülékéhez (16-pin OBD-port), és kapcsolja be a gyújtást. Az olvasó automatikusan felismeri az autót, és energiát nyer az autóból. Az autódiagnosztika az OBD-modulon keresztül használja az energiát. Nem kell aggódnia amiatt, hogy az autódiagnosztika akkumulátora lemerül. A DLC (adatkapcsolati csatlakozó) általában a műszerfal közepétől körülbelül 30 cm-re található.

DTC-k keresése

Még nem jártas a diagnosztikai rövidítések világában? Olvassa el cikkünket, amely bemutatja a leggyakrabban használt rövidítéseket és azok magyarázatát ezen a linken. 
A diagnosztikai hibakódok vagy DTC-k (diagnosztikai hibakód) OBDII olyan kódok, amelyeket a fedélzeti számítógépes diagnosztikai rendszer tárol a járműben észlelt problémára reagálva.  Ezek a kódok egy adott problémás területet azonosítanak, és arra szolgálnak, hogy támpontot adjanak arra vonatkozóan, hogy a hiba hol jelentkezhet a járműben. Ha a kódolvasóval olvassa le a diagnosztikai hibakódot, nem kell a kód jelentését egyenként online megkeresni, hanem közvetlenül a keresési funkciót - a DTC-k keresése funkciót - kell használni. Egyidejűleg megjeleníti az 5 számjegyű DTC-kódot és a részletes leírást, hogy segítsen megtalálni a problémát. Nem kell az interneten keresgélni a kód meghatározását.

Bárki lehet szerelő

A LAUNCH obd2 szkenner CR319 lehetővé teszi, hogy közvetlenül megtudja az okokat, amikor a Check Engine lámpa világít. Ez csökkenti a próbálgatással és hiba diagnosztikával töltött időt, megkönnyíti az alapvető autós problémák saját maga általi elhárítását, és lehetővé teszi, hogy eldöntse, megéri-e elmenni egy szerelőhöz.Ez az OBD2 kódolvasó TELJES OBD2 funkciókat tartalmaz, hogy segítsen az otthoni felhasználóknak vagy a szerelőknek a kibocsátással kapcsolatos problémák észlelésében. Az autó problémáinak gyors és egyszerű kijavítása.

A leggyakrabban használt OBD2 funkciók az autódiagnosztikában

A motorellenőrző lámpa lehet kevésbé súlyos gond, mint egy laza gázzáró sapka - ezt a problémát még egy tapasztalatlan barkácsoló is meg tudja oldani. A következő LAUNCH CR319 funkciók segítségével könnyen azonosíthatja az okokat és gyorsan orvosolhatja a problémákat. Ez az OBD2 kódolvasó általános (P0, P2, P3 és U0), gyártóspecifikus (P1, P3 és U1) és függőben lévő kódokat olvas.

Kódolvasás: A DTC-k (diagnosztikai hibakódok) olvasása a problémák felderítéséhez.
Kód törlése: A DTC-k törlése a motorellenőrző lámpa kikapcsolásához bizonyos javítások után.
Élő adatok: A kibocsátással kapcsolatos valós idejű motorrendszer-adatok megtekintése.
Állók: Kibocsátással kapcsolatos hiba esetén rögzített adatok megjelenítése.
I/M-készenlét: Olvassa le az I/M-készenlét állapotát, és ellenőriztesse a járművet a károsanyag-kibocsátás megfelelőségére vonatkozóan.
A jármű számítógépes moduljának (moduljainak) grafikus élő adatainak megtekintése az egyszerű elemzés érdekében.
A jármű VIN, CIN és CVN adatok teljes körű lekérdezése
Lambda szonda teszt

Az OBD2 CR 319 egyéb jellemzői

O2 érzékelő teszt

Olvassa le az O2-érzékelő tesztjének eredményét az O2-érzékelő hibáinak észleléséhez;

Fedélzeti monitor teszt vagy fedélzeti monitor teszt (6. üzemmód) 

Vizsgálati eredmények beszerzése a kibocsátással kapcsolatos hajtásrendszerek és alkatrészek esetében, amelyeket nem ellenőriznek folyamatosan a fedélzeti monitor problémáinak felderítése érdekében.

EVAP rendszer (8. üzemmód)

Lehetővé teszi a jármű EVAP-rendszerének szivárgásvizsgálatát.

A menü intuitív és könnyen használható a négy gombnak köszönhetően. Kényelmesen elfér a tenyerében, kompakt kialakításának köszönhetően egykezes használatot tesz lehetővé.

Milyen nyelveket támogat a CR 319?

Angol, francia, spanyol, orosz, olasz, német és portugál

Mi a helyzet a kódolvasó frissítésével?

Az olvasó legnagyobb előnyének azt tekinthetjük, hogy a frissítés egy életen át ingyenes. Így nem kell minden évben frissítéseket keresnie, és nem kell aggódnia a diagnosztika költségei miatt.

Autódiagnosztika LAUNCH CR 319 OBD2 2

 

Milyen egyéb előnyei vannak a Launch CR319 diagnosztikának? 

Képernyő
1,77" TFT, 160*128 dpi

Feszültség tartomány
9-18V

Üzemi hőmérséklet
0oC-50oC (32oF -122 oF)

Környezeti hőmérséklet
 -20 oC -70 oC (-4 oF -158 oF)

Súly
< 200 g

Nem biztos benne, hogy melyik diagnosztika a megfelelő az Ön számára? Válaszoltunk ügyfeleink leggyakrabban feltett kérdéseire, hogy megkönnyítsük a választást.

Engedélyezett szerviz és értékesítés

LAUNCH

Engedélyezett kereskedői tanúsítvány

Paraméterek
Ingyenes diagnosztikai frissítés Élethosszig tartó
Teljes körű diagnosztika Nem
Autódiagnosztika nyelvezete Angol, Orosz, Német