Ha szüksége van a megfelelő szerszámokra a fékdugattyúk felszereléséhez vagy eltávolításához, illetve a féknyergek beállításához, akkor a legjobb helyen jár. Csak válassza ki a megfelelő készletet a járművéhez és típusához, és máris munkához láthat. 

A fékdugattyú visszanyomó készleteket a fékrendszer hengerében lévő dugattyúk kihúzására (összenyomására) használják. A tárcsafékkel rendelkező járművek javításához szükségesek. Különösen értékelni fogja őket fékbetétek cseréjekor. Segítségével a fékdugattyúkat szükség szerint összenyomhatja vagy elforgathatja. A készletek ideálisak autójavító műhelybe, de bármely ezermester garázsába is.

A készletek kényelmesen elférnek egy tartós műanyagból készült tokban. Könnyen kezelhető és időt takarít meg. Maguk a szerszámok kiváló minőségű bevonatos acélból készülnek. 

A fékdugattyús préskészleteket darabszám szerint osztjuk fel. Az adapterek száma szerint 12 darabos, 18 darabos, 21 darabos és 35 darabos adapterekre oszthatók.

A készletek 2 csavarorsót tartalmaznak mind a jobb-, mind a baloldali menethez. A beépített kézifékkel ellátott tárcsaféknyergekkel ellátott járműveken a fékdugattyúk megfordításával a fékdugattyúk megfordítása történik. Más járműveken a dugattyúk megfordításával.

A 12 darabos készlet 10 nyomócsőhosszabbítót tartalmaz, és olyan márkákhoz alkalmas, mint a Citroen, Audi, Fiat, Ford, Honda, Mitsubishi.

A 18 darabos készlet 15 nyomónyúlványt, egy ütközőt és két nyomócsavart tartalmaz. 

A 21 darabos készlet 17 nyomóhosszabbítót tartalmaz, köztük egy balkezes lehúzót.

A professzionális 35 darabos készlet a legtöbb piacon kapható autóhoz alkalmas: Audi, Fiat, Ford, Isuzu, Honda, Jaguar, BMW, Mercedes Benz, Mitsubishi, Nissan, Toyota, Renault, Volvo, Citroen, Opel, SAAB, GM és VW.

Gyors információ -7%
Pneumatikus fékmunkahenger visszanyomó 22 darab

Pneumatikus fékmunkahenger visszanyomó 22 darab

Raktáron
53 500 Ft 57 600 Ft
42 125,98 Ft ÁFA nélkül
Pneumatikus fékmunkahenger visszanyomó tárcsafékekhez. Professzionális, praktikus, 22 darabos készlet. Munkanyomás: 5-től max. 8 bar-ig.
Gyors információ -13%
Fékdugattyú visszanyomó készlet 35db TOOLSFékdugattyú visszanyomó készlet 35db TOOLS

Fékdugattyú visszanyomó készlet 35db TOOLS

Jelenleg nem elérhető
20 000 Ft 22 900 Ft
15 748,03 Ft ÁFA nélkül
Fékdugattyú visszanyomó készlet. Profi és praktikus 35 darabos készlet a fékdugattyúk visszanyomásához.
Gyors információ -35%
Fékdugattyú visszanyomó KD10349

Fékdugattyú visszanyomó KD10349

Jelenleg nem elérhető
5 300 Ft 8 200 Ft
4 173,23 Ft ÁFA nélkül
Fékdugattyú visszanyomó a féknyereg dugattyújának ki- és benyomásához.