Miért csináljuk ezt?

 

Egyesítjük a befolyásunkat az európai piacon, ezért változtattuk meg a nevünket a BESTENT-ről a FOXIGY-ra, amely a dynamizmust,
       alkalmazkodóképességet és a rugalmasságot képviseli.

 

”Nálunk megvan minden, amire éppen szüksége lehet.”

 

Olyan termékeket kínálunk, amelyekről azt gondoljuk, hogy jobbá és könnyebbé tehetik a mindennapi életünket a lakásunkban, kertünkben és akár még a sátor alatt is kempingezés közben, de még a műhelyben, a garázsban és az autó javításakor is:

Széles választék: a kerti bútoroktól és a fóliaházaktól kezdve, játékokat és állattartási kellékeket is beleértve, egészen a sátorokig és a hálózsákig.

Szerszámokat, kellékeket a garázshoz, hosszabbítókat, védőeszközöket és még sok mást is árulunk. A könyöktámaszra is specializálódunk.

 

Családi vállalkozásként, mindegyikünk a 100%-ot adja. A barátságos környezet nagyon fontos számunkra. Szeretnénk, ha tudná, hogy olyan emberek szolgálják majd ki Önt, akik szeretik és élvezik a munkájukat.

 

Ki miatt csináljuk ezt?

 

Önért, mint vásárlónkért. Örömmel kínálunk olyan termékeket, amelyek megkönnyebbítik a vásárlóink és a mi életünket is. A Foxigy nevünk nemcsak az identitás megváltoztatását jelenti, hanem azt is, hogy gyorsabb, jobb és átláthatóbb lett az oldalunk, amely segít növelni az ügyfeleink vásárlásból fakadó elégedettségét és örömét. 

 

Szüntelenül új és hasznos dolgokat fedezünk fel Önért. Igyekszünk olyan termékeket kínálni, amelyek az elégedettségét biztosítják.

 

”Megvan mindenünk, minden lehetséges, minden lesz.”

Ez a mi mottónk, amely vezet minket. Ha valamit nem találunk meg most, foglalkozni fogunk vele addig, amíg meg nem találjuk azt, amit Ön keresett. A célunk az, hogy elégedett és boldog vásárlóink legyenek. 

 

Miért vásároljon nálunk?

 

      A vásárlóink elégedettségére öszpontosítunk.

        Nézze meg a vásárlóinktól kapott pozitív értékeléseket

 

      Szakemberek vannak az ügyfélszolgálati vonalon

        Telefon

                        Írjon nekünk

                        Online chat

 

      Kényelmes reklamálás

        Sokszor reklamált termékeket töröljük a kínálatunkból

                        Reklamáció online feladása és követése