A pneumatikus emelők nagyon népszerűek az autóiparban. Általában sokkal tartósabbak, mint a hidraulikus emelők. Nagyszámú autók napi emelésére tervezték, ezért nagyon hasznosak gumijavító műhelyekben és autójavító műhelyekben. Sűrített levegőt használnak, amely gyorsan és a felhasználó erőfeszítése nélkül emeli fel a terheket. Ezért az emelőmodelltől függően 5-10 bar nyomású kompresszorra van szükség. A pneumatikus emelővel történő emelés gyors, egyszerű és hatékony. A pneumatikus emelőnek számos neve van az autóipari közösségben, például: párnaemelő, pneumatikus emelő vagy akár hóember.

A Foxigy légemelőinek szerkezete tömör acélból készült, kiváló minőségű festéssel, amely ellenáll a sérüléseknek és a korróziónak. A párnák extra erős gumiból készülnek, amely ellenáll az időjárási viszonyoknak és a műhelyben történő extrém használatnak. A biztonsági visszacsapó szelep gondoskodik arról, hogy az emelt jármű a levegőellátás megszakítása után se essen le. A leeresztő szelep magán a fogantyún is megtalálható lehet. A szilárd kerekek és a fogantyú megkönnyíti az emelő irányítását és mozgatását a műhelyben. Ugyanakkor a meghosszabbított fogantyúnak köszönhetően nem kell lehajolnia, ami a hátát is kíméli.

💡 Soha ne hagyja az autót a megemelt emelőn, az idő és a terhelés hatására az emelő levegője meglazulhat. Ebben az esetben fennáll a munkahelyi biztonság veszélyeztetése, valamint a karosszéria vagy az autó egyéb részei károsodása. Ennek elkerülésére használjon támasztékokat az autó alatt.

Ezen emelők többsége alacsony és sportautók emelésére is alkalmas, mivel a felfújás előtti magasságuk átlagosan akár 15 cm. Magasabb járművek, terepjárók vagy kisteherautók emeléséhez, emelést meghosszabbító kibővítés alkalmas. Az emelő leszállófelületei edzett gumival vannak bevonva, amely megvédi a küszöböket és a jármű karosszériáját a sérülésektől.

Gyors információ
Pneumatikus emelő REDATS 3T LS-230 MAXPneumatikus emelő REDATS 3T LS-230 MAX

Pneumatikus emelő REDATS 3T LS-230 MAX

<p>A csillagok száma</p> 5 -ból/-ből 5
Raktáron
58 000 Ft
45 669,29 Ft ÁFA nélkül
Ez a pneumatikus emelő extra magassággal ideális majdnem minden féle járműhöz - a teherbírása akár 1 tonna.