Rendelését raktáron lévő áruval másnap szállítjuk kiVálasszon kiváló minőségű és megfizethető termékeink széles kínálatából, amelyek segítenek életminőségének javításában, és megkönnyítik kedvenc tevékenységeinek végzését. A rendelés felvételekor mindent megteszünk annak érdekében, hogy másnap is élvezhesse a terméket, ezért minden rendelést körültekintően kezelünk és közelítünk hozzá, hogy minél hamarabb, otthona kényelmében élvezhesse a benne foglaltakat.

A LAUNCH márka hivatalos forgalmazója vagyunk

2022-ben a LAUNCH márka hivatalos márkakereskedője lettünk. Kínálatunkban vásárlók által ellenőrzött termékeket talál, pl. öndiagnosztika szakembereknek, de öndiagnosztika is, amelynek köszönhetően Ön maga is szerelővé válhat az úton.

Gépek, szerszámok minősített garanciális és garancián túli szervize

Vásárlóinknak csak a legjobbat akarjuk, ezért a lehető legjobban vigyázunk az üzletünkben vásárolt termékekre. Kollégáink gondoskodnak arról, hogy mindennel rendelkezzen, ami a gépek és szerszámok szervizeléséhez szükséges. Nem kell külső cégektől segítséget keresnie, ügyfélszolgálatunk tanácsot ad és minden információt megad a sikeres ügyintézés érdekében.

Kényelmes követelések online követésselNem szeret e-mailjei között olyan üzeneteket keresni, amelyeket most látnia kell? Megoldást találtunk ügyfeleink számára, és egy innovatív és modern rendszert alakítottunk át, amely garantálja a megrendeléssel kapcsolatos panaszok, visszavonások vagy következetlenségek kényelmes kezelését. Könnyen hozzáférhet a rendszerhez a sz. megrendelés és az e-mail, amelyen keresztül kommunikálni fog. Minden információt egy helyen talál, kárbejelentési központunk nyilatkozataival együtt, amely a lehető legjobban ellátja ügyét.