Szeretne egy gyönyörű virágzó kertet otthonában, tarósító szerek nélkül, saját betakarítással? Kellemes érzés olyan uborkát vagy paradicsomot beszedni, amit magunk termesztettünk. A magok már kiültetésre várnak. Ha nem tudja, hol és mikor kezdje el az ültetést, itt tanácsot adunk, hogyan és hova vessen, mit és mikor ültessen, és melyik hónap a legalkalmasabb a növények kiültetésére, és azt is megtudhatja, hogy milyen távolság szükséges az ültetéshez.

A vetőmag kiválasztásakor fontos, hogy a minőségbe fektessen bele. A magvak széles választéka lehetővé teszi különböző típusú növények és haszonnövények termesztését. Választhat a preferenciák, az évszak vagy a helyszűke szerint. Az ellenőrzött beszállítóktól származó magvak biztosítják a növények optimális genetikai minőségét. Ez egészséges növekedést, betegségekkel szembeni ellenállást és jobb termést jelent. A kert idő és erőfeszítés befektetése. A minőségi vetőmag befektetés a kertje jövőjébe, megóvja a felesleges problémáktól és a terméskieséstől. A megfelelő vetőmag kiválasztása a sikeres kertészkedés kulcsfontosságú eleme.

Gyors információ Vetőmagok és palánták
Vetett berakni való uborka 25 db vetőmag

Vetett berakni való uborka 25 db vetőmag

Raktáron
1 000 Ft
787,40 Ft ÁFA nélkül
Az uborka vetőmagokat különböző típusú palántanevelő vagy palántázó edényekbe történő előültetésre ajánljuk. Uborka vetőmag, 4,5 - 5,5 mm…
Gyors információ
Zöldborsó  korai Premio 100g

Zöldborsó korai Premio 100g

Raktáron
1 400 Ft
1 102,36 Ft ÁFA nélkül
Közepesen korai borsó minőségi vetőmagja, amely kiválóan alkalmas a kertészek számára.
Gyors információ Vetőmagok és palánták
Saláta uborka 20 db vetőmag

Saláta uborka 20 db vetőmag

Raktáron
1 000 Ft
787,40 Ft ÁFA nélkül
Az uborkamagokat különböző típusú palántanevelő vagy ültetőedényekben történő előnevelésre szánják. Uborka vetőmag, 4,5 - 5,5 mm-es…
Gyors információ
Május királya fejessaláta 150 db vetőmag

Május királya fejessaláta 150 db vetőmag

Raktáron
700 Ft
551,18 Ft ÁFA nélkül
A salátamagokat különböző típusú palántanevelő vagy ültetőedényekben történő előnevelésre ajánljuk. Salátamag, 2,5 - 3 mm-es kalibráció.
Gyors információ
Korai sárgarépa 400 db vetőmag

Korai sárgarépa 400 db vetőmag

Raktáron
700 Ft
551,18 Ft ÁFA nélkül
A korai sárgarépa vetőmagok a palánták előnevelésére szolgálnak különböző típusú gyökereztetőkben vagy ültetőkben. Sárgarépa vetőmag,…

Hogyan neveljünk avokádót

Hogyan neveljünk avokádót

Azt mondják, hogy bizonyos ételek elfogyasztásához meg kell éredni . Hasonló a helyzet az avokádóval. Ha egyszer megkóstolja, a főételek és a köretek új értéket kapnak. A mai cikkben megvizsgáljuk, hogyan lehet otthon termeszteni avokádót.


Hogyan ültessünk karalábét

Hogyan ültessünk karalábét

Egészséges, kalóriaszegény és különlegessé teszi a leveseket, és hidegtálakat is. A praktikus tanácsoknak köszönhetően akár saját kertjében is különösebb erőfeszítés nélkül termesztheti. Útmutatónk elárulja, hogyan lehet karalábét termeszteni, mikor ültessük és mire kell figyelni.


Hogyan ültessünk fokhagymát?

Hogyan ültessünk fokhagymát?

A fokhagyma nem csak Drakulát riasztja el! Ez egy egészséges és gyógyító szuperélelmiszer, aminek mindig elérhetőnek kell lennie a konyhájában. A legjobb dolog az, hogy egy fokhagymából 10-12 termést termeszthet. Nagyon hatékony és egyszerű zöldség, amely fóliasátorban is remekül boldogul. Tanulja meg, hogyan termeszthet fokhagymát fóliasátorban! Általános fóliasátor termesztési tippjeinket a Növénytermesztés fóliasátorban kezdőknek című cikkben találja.


Hogyan ültessünk céklát

Hogyan ültessünk céklát

Valódi vitaminbomba, amely minden kertet és salátatányért különlegessé tesz. A cékla nem igényes zöldség, és jótékony hatásai messze meghaladják a gondozásához szükséges erőfeszítést. Hogyan ültessünk céklát, és miért ez a kedvenc elem az egészséges élelmiszerek listáján?


Hogyan kell salátát ültetni?

Hogyan kell salátát ültetni?

A saláta a tökéletes növény a fóliasátorban való termesztéshez. Ez a növény szereti a hűvös környezetet. Ezért nem kell annyira fűteni a fóliát / üvegházat, mint más növények esetén téli időben. Ez a hidegebb környezetet jól bíró zöldség különféle formákat ölt, és a szezon során tápanyagokkal látja el Önt. A saláta folsavban, mangánban, A-, C-, K-vitaminban és rostban gazdag. Sok saláta részeként használják, bár a szakácsok szerte a világon használják levesekbe, wrapokba és szendvicsekbe is. Itt találhat tippeket a fóliában történő termesztéshez kezdőknek. Nézzük meg, hogyan termeszthetsz salátát fóliasátorban!


Növénytermesztés fóliasátorban kezdőknek

Növénytermesztés fóliasátorban kezdőknek

Teljes útmutató fóliasátorban való növénytermesztéshez - Hogyan kezdjük el a zöldségtermesztést?

 Az üvegház, illetve fóliaház kiválasztásán már túl van? Ha mégsem, a következő linkeket megnyitva sok hasznos információt találhat a megfelelő darab kiválasztásához.