Szeretne egy gyönyörű virágzó kertet otthonában, tarósító szerek nélkül, saját betakarítással? Kellemes érzés olyan uborkát vagy paradicsomot beszedni, amit magunk termesztettünk. A magok már kiültetésre várnak. Ha nem tudja, hol és mikor kezdje el az ültetést, itt tanácsot adunk, hogyan és hova vessen, mit és mikor ültessen, és melyik hónap a legalkalmasabb a növények kiültetésére, és azt is megtudhatja, hogy milyen távolság szükséges az ültetéshez.

A vetőmag kiválasztásakor fontos, hogy a minőségbe fektessen bele. A magvak széles választéka lehetővé teszi különböző típusú növények és haszonnövények termesztését. Választhat a preferenciák, az évszak vagy a helyszűke szerint. Az ellenőrzött beszállítóktól származó magvak biztosítják a növények optimális genetikai minőségét. Ez egészséges növekedést, betegségekkel szembeni ellenállást és jobb termést jelent. A kert idő és erőfeszítés befektetése. A minőségi vetőmag befektetés a kertje jövőjébe, megóvja a felesleges problémáktól és a terméskieséstől. A megfelelő vetőmag kiválasztása a sikeres kertészkedés kulcsfontosságú eleme.

Gyors információ
Vetőszalag, piros retek , 5m

Vetőszalag, piros retek , 5m

Raktáron
800 Ft
629,92 Ft ÁFA nélkül
Vízben oldódó fóliából készült vetőszalag gyors és helyes magvetést tesz lehetővé.
Gyors információ Vetőmagok és palánták
Vetőszalag, petrezselyemgyökér, 5m

Vetőszalag, petrezselyemgyökér, 5m

Raktáron
800 Ft
629,92 Ft ÁFA nélkül
Vízben oldódó fóliából készült vetőszalag gyors és helyes magvetést tesz lehetővé.

Hogyan neveljünk avokádót

Hogyan neveljünk avokádót

Azt mondják, hogy bizonyos ételek elfogyasztásához meg kell éredni . Hasonló a helyzet az avokádóval. Ha egyszer megkóstolja, a főételek és a köretek új értéket kapnak. A mai cikkben megvizsgáljuk, hogyan lehet otthon termeszteni avokádót.


Hogyan ültessünk karalábét

Hogyan ültessünk karalábét

Egészséges, kalóriaszegény és különlegessé teszi a leveseket, és hidegtálakat is. A praktikus tanácsoknak köszönhetően akár saját kertjében is különösebb erőfeszítés nélkül termesztheti. Útmutatónk elárulja, hogyan lehet karalábét termeszteni, mikor ültessük és mire kell figyelni.


Hogyan ültessünk fokhagymát?

Hogyan ültessünk fokhagymát?

A fokhagyma nem csak Drakulát riasztja el! Ez egy egészséges és gyógyító szuperélelmiszer, aminek mindig elérhetőnek kell lennie a konyhájában. A legjobb dolog az, hogy egy fokhagymából 10-12 termést termeszthet. Nagyon hatékony és egyszerű zöldség, amely fóliasátorban is remekül boldogul. Tanulja meg, hogyan termeszthet fokhagymát fóliasátorban! Általános fóliasátor termesztési tippjeinket a Növénytermesztés fóliasátorban kezdőknek című cikkben találja.


Hogyan ültessünk céklát

Hogyan ültessünk céklát

Valódi vitaminbomba, amely minden kertet és salátatányért különlegessé tesz. A cékla nem igényes zöldség, és jótékony hatásai messze meghaladják a gondozásához szükséges erőfeszítést. Hogyan ültessünk céklát, és miért ez a kedvenc elem az egészséges élelmiszerek listáján?


Hogyan kell salátát ültetni?

Hogyan kell salátát ültetni?

A saláta a tökéletes növény a fóliasátorban való termesztéshez. Ez a növény szereti a hűvös környezetet. Ezért nem kell annyira fűteni a fóliát / üvegházat, mint más növények esetén téli időben. Ez a hidegebb környezetet jól bíró zöldség különféle formákat ölt, és a szezon során tápanyagokkal látja el Önt. A saláta folsavban, mangánban, A-, C-, K-vitaminban és rostban gazdag. Sok saláta részeként használják, bár a szakácsok szerte a világon használják levesekbe, wrapokba és szendvicsekbe is. Itt találhat tippeket a fóliában történő termesztéshez kezdőknek. Nézzük meg, hogyan termeszthetsz salátát fóliasátorban!


Növénytermesztés fóliasátorban kezdőknek

Növénytermesztés fóliasátorban kezdőknek

Teljes útmutató fóliasátorban való növénytermesztéshez - Hogyan kezdjük el a zöldségtermesztést?

 Az üvegház, illetve fóliaház kiválasztásán már túl van? Ha mégsem, a következő linkeket megnyitva sok hasznos információt találhat a megfelelő darab kiválasztásához.