Védőpajzs


Az arcvédő pajzs biztosítja az arc komplex védelmét a fertőzött betegségektől. Több

Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-8457 Szállítás és fizetés

3 100 Ft ÁFA -val

Raktáron
db

Az arcvédő pajzs biztosítja az arc komplex védelmét a fertőzött betegségektől. Több

Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-8457 Szállítás és fizetés

Az arcvédő pajzs biztosítja az arc komplex védelmét a fertőzött betegségektől

A pajzs védi az arc minden részét, szemeket, orrot és szájat, így megakadályozza a fertőzött részecskék kapcsolatba lépését a nyálkahártyával. Védi a légutakat, csökkenti a kórokozókkal, vírusokkal és baktériumokkal való érintkezés lehetőségét.

A pajzs előnye, hogy ellenálló a fertőtlenítő szerekkel szemben. Ennek köszönhetően a pajzs többszöt használható. A műanyag arcvédő pajzsot egyszerűen letörölheti és tisztíthatja vízzel, szappannal, vagy fertőtlenítő szerekkel, ezáltal a pajzs azonnal készen áll a további használatra. A műanyag biztosítja az átláthatóságot és ezáltal hordható a pajzs alatt szemüveg is, így nem csökken a látásviszonyok minősége.

ochranny_stit(5)

MÉRETEK:

Pajzs magassága: 24 cm

Pajzs szélessége: 33 cm

Karima hossza: 64 cm

FIGYELMEZTETÉS: A termék kék színű védőfóliával van leragasztva szállítás előtt. Használat előtt távolítsa el ezt a fóliát, ami a pajzs hátoldalán található. Az esetleges sötét foltok, amik a lézeres munkálatok alatt jöttek létre a pajzs oldalain, nem tekinthető reklamációs indoknak. Nem befolyásolják a pajzs használhatóságát és nem csökkentik a láthatóságot sem.