Ütvecsavarozó Graphite 1/2", elem nélkül 58G018


Graphite

Graphite márkájú ütvecsavarozó 180 Nm nyomatékkal. Akkumulátor nélkül. Több

A termék kódja: P-SK-10626 Szállítás és fizetés

Futó ár 32 400 Ft. Megtakarít 36% (11 800 Ft) 20 600 Ft ÁFA -val

Raktáron
db
Graphite

Graphite márkájú ütvecsavarozó 180 Nm nyomatékkal. Akkumulátor nélkül. Több

A termék kódja: P-SK-10626 Szállítás és fizetés

Ütvecsavarozó Graphite 1/2", elem nélkül 58G018 

A Graphite márkájú ütvecsavarozót a csavarok meghúzásával és eltávolításával járó műhelymunkákhoz tervezték. Az autók kerekeivel végzett munkára tervezték. Az akkumulátor nagyban megkönnyíti a garázsban való kezelést, mivel nem igényel külső áramellátást a kompresszortól vagy a hálózattól. Tökéletesen fog szolgálni a kijáratoknál és mindenhol, ahol gyorsan le kell csavarni a kereket. 

A kulcs 2200 ford./percig nagy teljesítményt és 180 Nm nyomatékot biztosít. A forgatónyomaték pillanatnyi kerületi ütközés formájában keletkezik, így használat közben a kézre gyakorolt hatás csekély. A csavarkulcs 1/2"-os anyákkal való munkavégzésre van kialakítva. A LED megvilágítja a munkaterületet, ami javítja a láthatóságot sötét helyeken végzett munka során.  

A szerszám elektromos motorfékkel van felszerelve, amely lehetővé teszi az orsó gyors leállását. A hatékony munkavégzés érdekében ez az ütvecsavarozó rövidebb a jobb kezelhetőség érdekében. Az eszköznek kényelmes a fogása az ergonomikusan kialakított gumibevonatú fogantyúnak köszönhetően. A gumírozott fogantyú a könnyű kezelhetőséget és a kényelmes tartást szolgálja a munka során. 

Az akkumulátor nem tartozék. Válasszon akkumulátort a kínálatunkból. 

Műszaki paraméterek: 

  • Li-Ion akkumulátor típus 
  • Diódák száma 1 db 
  • 1/2" bit befogás 
  • Az akkumulátor feszültsége 18 V 
  • Percenkénti fordulatszám: 2200 
  • Maximális nyomaték 180 Nm