Ultrahangos tisztító 0,75L


Ultrahangos tisztító 0,75 l térfogatú. Ultrahangos frekvencia 43 kHz.Teljesítmény 35W.LED kijelző.Munkaidő 90/180/270/360/450 másodperc. A tartály méretei: 15 x 13 x 4,8 cm Több

Gyártó: ProfiGaráž A termék kódja: P-SK-13353 Szállítás és fizetés

24 400 Ft ÁFA -val

Raktáron
db

Ultrahangos tisztító 0,75 l térfogatú. Ultrahangos frekvencia 43 kHz.Teljesítmény 35W.LED kijelző.Munkaidő 90/180/270/360/450 másodperc. A tartály méretei: 15 x 13 x 4,8 cm Több

Gyártó: ProfiGaráž A termék kódja: P-SK-13353 Szállítás és fizetés

Az ultrahangos gépet ékszerek, órák, szemüvegek, kis fémtárgyak, evőeszközök, fésűk, CD/DVD-k, fogkefék és műfogsorok otthoni tisztítására tervezték.

Intenzíven és alaposan tisztít még a nehezen hozzáférhető területeken is.

Az ultrahangos tisztító működése a kavitáció fizikai jelenségén alapul. A tisztítás során nagyfrekvenciás nyomáshullámok keletkeznek, amelyek hatására apró buborékok milliói implodálnak a tisztítandó tárgy felületén. Ily módon az ultrahangos tisztító eltávolítja a szennyező részecskéket (olaj, por, polírozószer, forgács stb.). Ennek a tisztítási módszernek köszönhetően a tisztítandó tárgy felületén nem keletkezik mechanikai sérülés.

Az ultrahangos módszer hatása összehasonlíthatatlan a mechanikus tisztítással, amely gyakran sok időt, erőt és türelmet igényel.

MIÉRT AZ ULTRAHANGOS TISZTÍTÁS A LEGJOBB MÓDSZER A VILÁGON?

- Hatékonyabb, gyorsabb és kényelmesebb (erőfeszítés nélkül - a teljes tisztítási és fertőtlenítési folyamatot a berendezés végzi).
- 100%-ban biztonságos (nem invazív, a tárgyat és annak felületét érintetlenül hagyja, és alaposan megtisztítja, fertőtleníti), a karcolás, kopás vagy a sérülékeny alkatrészek károsodásának kockázata nélkül.
- fertőtlenít és teljesen steril, képes minden zugot elérni.
- öblítés vagy polírozás nélkül, az elemek tisztítás után gyönyörűen ragyognak, mintha újak lennének.
- Időt és költséget takarít meg - a tisztítószerbe helyezi a tárgyat, és kiveszi, amikor a tisztítási folyamat befejeződött. Nem kell folyamatosan tisztítószereket és tisztítóeszközöket vásárolnia.

Az ultrahangos tisztítók:

- a legmagasabb szintű munkakomfort és ügyfélkiszolgálás
- 100%-os biztonság, sterilitás - baktérium- és baktériummentes
- a berendezés működése feletti teljes ellenőrzés
- A Sonix ultrahangos tisztítók rendkívül egyszerűek. Minden látható a nagy és jól olvasható LCD kijelzőn
- állítható tisztítási idő és hőmérséklet

LCD kijelzővel ellátott kezelőpanel - a kínált mosogatógépben lehetőség van a munkaidő és a hőmérséklet beállítására, ami teljes ellenőrzést biztosít a tisztítási folyamat felett. Minden paraméter megjelenik az LCD kijelzőn. Az egész készülék működése nagyon egyszerű. A készülék kiváló minőségű acélból készült. A mosógép szigetelt jelátalakítókkal is rendelkezik, amelyek további védelmet nyújtanak a tisztítandó termékeknek.

A jelátalakítók nagy átmérőjűek, ami a készülék hatékonyságának növelésével jobb tisztítási eredményeket biztosít.

Műszaki jellemzők:

Tartály anyaga ABS, AS, rozsdamentes acél
Térfogat 0,75L
LED kijelző
Munkaidő 90/180/270/270/360/450 másodperc, gombokkal állítható
Tápegység 220 - 240V, 50/60 Hz
Ultrahangos frekvencia 43 kHz
Teljesítmény 35W
Méretek: 20,6 x 17,5 x 14,7 cm
A tartály méretei: 15 x 13 x 4,8 cm