Szerszámfal 78x78cm 26 doboz és fogantyúk

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (3)<p>A csillagok száma</p> 5 -ból/-ből 5

Szerszámfal, méretei: 780 x 780 mm. 26 doboz. Szerszámos polc, 4 tartó lapos/szemes kulcsokhoz, 4 tartó 5,5 cm, tartó 3,5 cm,8 klipszes fogantyú. Több

Gyártó: ProfiGaráž A termék kódja: P-SK-13833 Szállítás és fizetés

16 000 Ft ÁFA -val

Készletfeltöltés - előrendelést felveszünk - Az áru úton van hozzánk. Kiszállítás előtt tájékoztatjuk Önt.
db

Szerszámfal, méretei: 780 x 780 mm. 26 doboz. Szerszámos polc, 4 tartó lapos/szemes kulcsokhoz, 4 tartó 5,5 cm, tartó 3,5 cm,8 klipszes fogantyú. Több

Gyártó: ProfiGaráž A termék kódja: P-SK-13833 Szállítás és fizetés

Praktikus akasztófal szerszámok számára

A függő szerszámfal nagyszerű módja a helytakarékosságnak és a szerszámok és alkatrészek áttekinthetőségének. Praktikus készlet a műhely, raktár, garázs vagy háztartási helyiség szükséges eszközeinek tárolására. A szerszámfalak praktikusak, tartósak és ennek köszönhetően mindig tudni fogja, hogy mit hol tárol, ráadásul könnyű összeszerelhetőségük is van.

A 780 x 780 mm-es fal bőséges helyet biztosít a szükséges szerszámok tárolásához. 26 tárolódoboz, 1 szerszámos polc és 20 szerszámtartó szolgál a szerszámok, csavarok, szögek, anyák vagy különböző alkatrészek tárolására. 

Teljes méretek (szélesség x magasság): 780 x 780 mm
Egy lemez méretei (Sz x H): 390 x 390 mm - 4 db

 Mindennek meg kell találnia a helyét, mind az életben, mind a műhelyben!

A fal a részletekre odafigyelve készült minőségi tárolódobozokkal van felszerelve. Ezeket a dobozokat úgy tervezték, hogy sokféle alkatrész, anyák, csavarok, alkatrészek és egyéb apróságok tárolására alkalmasak legyenek. A műanyag szerkezet ellenáll a vegyi anyagoknak és az időjárás viszontagságainak. A tárolók ergonomikus formája lehetővé teszi a könnyű és helytakarékos tárolást. A nyitott elülső rész lehetővé teszi a tartalomhoz való könnyű hozzáférést.

Tárolódobozok. Használatuknak köszönhetően mindig rend lesz a munkahelyen. Az alkatrészek könnyen és hatékonyan megkülönböztethetők egymástól a címkék segítségével, amelyekhez a dobozok előlapján külön hely van kialakítva. A készlet 26 piros dobozt tartalmaz, amelyek méretei: 10 db 98 x 118 x 70 mm és 16 db 77 x 92 x 60 mm.

Remek fali kiegészítő a tartós szerszámtartók és polcok, amelyek segítségével olyan szerszámokat tárolhat, mint a kalapács, fúró, csavarkulcs, csavarhúzó vagy fogó. Praktikus és nagyszerű megjelenésű megoldás.

Szerszámtartók/polcok: A készlet egyik legfontosabb elemei a szerszámtartók és polcok, amelyek vízszintesen a munkalaphoz rögzítve lehetővé teszik az összes szükséges szerszám áttekinthető elhelyezését. A munkalap feletti kihasználatlan hely ideális hely egy szerszámos polcnak, amely kéznél lévő hozzáférést biztosít.

A tartóknak köszönhetően szerszámai mindig kéznél lesznek, és sokkal kevesebb helyet foglalnak a műhelyben.

Ennek a készletnek a pozitívuma a szerkezete, amely lehetővé teszi, hogy az egyes elemeket tetszés szerint rendezzük el. A tartófal kialakítása univerzális peremmel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a dobozokat és a konzolokat bármilyen helyre és elrendezésben felakaszthassa.

A készlet a következőket tartalmazza:

- Szerszámos polc 580 x 158 x 67 mm
- 4 tartó lapos/szemes villáskulcsokhoz (2 függőleges | 2 vízszintes)
- 4 db 5,5 cm-es tartó
- 4 db 3,5 cm-es tartó
- 8 klipszes fogantyú
- 26 doboz

Paraméterek
Dobozok Áno
- Áno
- 78x78cm
Akasztók Igen