Szerszámfal 78x78cm 20 doboz és tartók


Szerszámfal, méretei: 780 x 780 mm. 20 tárolódoboz. Szerszámos polc, 4 tartó lapos/csillag villáskulcsokhoz, 4 tartó 5,5 cm, 4 tartó 3,5 cm, 8 klipszes fogantyú Több

Gyártó: ProfiGarážA termék kódja: P-SK-13827 Szállítás és fizetés

14 600 Ft ÁFA -val

Raktáron
db

Szerszámfal, méretei: 780 x 780 mm. 20 tárolódoboz. Szerszámos polc, 4 tartó lapos/csillag villáskulcsokhoz, 4 tartó 5,5 cm, 4 tartó 3,5 cm, 8 klipszes fogantyú Több

Gyártó: ProfiGarážA termék kódja: P-SK-13827 Szállítás és fizetés

Praktikus akasztófal szerszámok számára

A függő szerszámfal nagyszerű módja a helytakarékosságnak és a szerszámok és alkatrészek számon tartásának. Praktikus készlet a műhely, raktár, garázs vagy háztartási helyiség szükséges felszereléseinek tárolására. A szerszámfalak praktikusak, tartósak, és ezeknek köszönhetően mindig tudni fogja, hogy mit hol tárol, ráadásul könnyű összeszerelni őket.

A 780 x 780 mm-es fal bőséges helyet biztosít a szükséges szerszámok tárolására. 20 tárolódoboz, 1 szerszámos polc és 20 szerszámtartó szolgál a szerszámok, csavarok, szögek, anyák vagy különböző pótalkatrészek tárolására. 

Teljes méretek (szélesség x magasság): 780 x 780 mm
Egy lemez méretei (szélesség x magasság): 390 x 390 mm - 4 db


Mindennek meg kell találni a helyét, mind az életben, mind a műhelyben!

A szerszámfal minőségi tárolódobozokkal van felszerelve, amelyek a részletekre való odafigyeléssel készültek. Ezeket a dobozokat úgy tervezték, hogy sokféle alkatrész, anyák, csavarok, alkatrészek és egyéb apró tárgyak tárolására alkalmasak legyenek. A műanyag szerkezet ellenáll a vegyi anyagoknak és az időjárás viszontagságainak. A dobozok ergonomikus formája lehetővé teszi a könnyű és helytakarékos tárolást. A nyitott elülső rész lehetővé teszi a tartalomhoz való könnyű hozzáférést.

Tárolódobozok: ez a szerszámfal tárolódobozokkal is fel van szerelve. Használatuknak köszönhetően a rend mindig megmarad a munkahelyen. Az alkatrészeket könnyen és hatékonyan megkülönböztetheti egymástól a címkékkel, amelyeknek a dobozok elején külön hely van. A készlet 20 piros dobozt tartalmaz, méretei: 98 x 118 x 70 mm.

Nagyszerű tartozékok a tartós szerszámtartók és polcok, amelyek segítenek tárolni az olyan szerszámokat, mint a kalapácsok, fúrók, csavarkulcsok, csavarhúzók vagy fogók. Praktikus és jól kinéző megoldás.

Szerszámtartók/polcok: az összeállítás egyik legfontosabb eleme a szerszámtartók és polcok, amelyek vízszintesen a táblához vannak rögzítve, és lehetővé teszik az összes szükséges szerszám áttekinthető elhelyezését. A munkalap feletti kihasználatlan hely ideális hely egy szerszámos polcnak, amelyhez bármikor hozzáférhet.

 A tartóknak köszönhetően szerszámai mindig kéznél lesznek, és sokkal kevesebb helyet foglalnak a műhelyben.

A készlet pozitívuma a felépítése, amely lehetővé teszi, hogy az egyes elemeket tetszés szerint rendezzük el. A tartófal kialakítása univerzális peremmel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a dobozokat és a konzolokat tetszőleges helyre és elrendezésben akassza fel.

A készlet a következőket tartalmazza:

- Szerszámos polc 580 x 158 x 67 mm
- 4 tartó lapos/szemes kulcsokhoz (2 függőleges | 2 vízszintes)
- 4 tartó 5,5 cm
- 4 tartó 3,5 cm
- 8 klipszes fogantyú

Paraméterek
Dobozok Igen
- Igen
- 78x78cm
Akasztók Igen