Statikus kerékkiegyensúlyozó Biketec motorkerékpárokhoz


Statikus kerékkiegyensúlyozó - motorkerékpár kerekeinek kiegyensúlyozására szolgál. Több

Gyártó: Biketec A termék kódja: P-SK-99/432 Szállítás és fizetés

42 700 Ft ÁFA -val

Jelenleg nem elérhető Elérhetőség követése

Statikus kerékkiegyensúlyozó - motorkerékpár kerekeinek kiegyensúlyozására szolgál. Több

Gyártó: Biketec A termék kódja: P-SK-99/432 Szállítás és fizetés

Statikus kerékkiegyensúlyozó Biketec motorkerékpárokhoz 

  

  Ez a professzionális motorkerékpár-kiegyenlítő ideális motorkerékpár kerekek befűzéséhez, megfeszítéséhez és kiegyensúlyozásához. Segítségével a kerekek gyorsabban és pontosabban felszerelhetők, egyensúlyozhatók. 

  

Kiegyensúlyozó a motorkerékpárok kerekeinek statikus kiegyensúlyozására szolgál. Két kúppal és egy orsóval felszerelve a precíz és könnyű kerékkiegyensúlyozás érdekében. A tartó és a karok nagy szilárdságú fémötvözetből készülnek, és tartós porbevonattal vannak ellátva, amely ellenáll a rozsdának és a korróziónak a hosszú élettartam érdekében. A precíz megmunkálásnak köszönhetően ez a kerékkiegyensúlyozó biztosítja a sima és biztonságos működést. A középső tengelyen a kerék kiegyensúlyozásához nélkülözhetetlen kerékközpontosító kúpok és 4 db súrlódást kiküszöbölő görgőscsapágy található. 

A készülék egy 12 mm átmérőjű tengellyel, valamint két 16-30 mm-es kerékaggyal van felszerelve a különböző típusú kerekekhez. A felszerelés tartalmaz egy állítható hegyet, amely oldalsó vagy függőleges felni elhajlást jelez. A beépített vízmérték megkönnyíti a kiegyensúlyozó síkba helyezését, és tökéletes eredményt garantál a kerekek egyensúlyozásánál vagy fonásánál. 

Paraméterek
Kerékkiegyensúlyozó típusa Pre motocykle