Raktárcsarnok/ garázs 3x6 2m Comfort PE 240g Summer


Raktárcsarnok/garázs 2 m oldalmagassággal, masszív acélszerkezettel és kiváló minőségű polietilénből készült sátorral, amely ellenáll az UV-sugaraknak, a víznek és a penésznek, valamint oldalra nyíló ajtóval - függönyös rendszerrel. Több

Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-16341 Szállítás és fizetés

260 600 Ft ÁFA -val

Raktáron
db

Raktárcsarnok/garázs 2 m oldalmagassággal, masszív acélszerkezettel és kiváló minőségű polietilénből készült sátorral, amely ellenáll az UV-sugaraknak, a víznek és a penésznek, valamint oldalra nyíló ajtóval - függönyös rendszerrel. Több

Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-16341 Szállítás és fizetés

Tárolóház/garázs 2 m oldalmagassággal, masszív acélszerkezettel és kiváló minőségű polietilénből készült sátorral. A vastag acélszerkezet biztosítja az időjárásállóságot, a sátor könnyű anyagból készült, amely rendkívül ellenálló az UV-sugarakkal, a vízzel és a penésszel szemben.

Jellemzők

Konstrukció

 • A tartócsöveket 42 mm vastag csatlakozók kötik össze. Ezek a kapcsolódások teszik a szerkezetet stabillá és erőssé.
 • A szerkezet 38 mm átmérőjű acél tartócsövekből készült.
 • A szerkezet horganyzott, így hatékonyan védett a korrózió ellen.

Konstrukció

 1. A bemeneti nyílások tetején egy acélkötél található, amely megkönnyíti a bemeneti nyílások oldalra csúsztatását. Ezek a kötelek az egész szerkezetet is megerősítik.
 2. A szerkezet elemeinek csatlakoztatására használt csavarok egyenesen áthaladnak, így a szerkezet erős és stabil lesz.
 3. Minden lábon vannak rögzítőfuratok. A nagyméretű lábak szilárd tartást biztosítanak számos talajtípuson.

Anyag

 1. PE burkolat 240 g/m2 - a sátor burkolata 240 g/m2 súlyú polietilénből készült. Ez egy könnyű anyag, de nagyon tartós. Az anyag ellenáll az UV-sugaraknak és a penésznek is.
 2. Függöny típusú bejárat - A kapu közepén erős zár fut végig. Ez lehetővé teszi, hogy két független szárnyra osztható és szabadon oldalirányban csúsztatható legyen.

Oldalfalak

 1. A rácsokat tépőzárral rögzítik mindkét oldalfalhoz.
 2. Oldalfalak redőnyökkel - az oldalfalakat 2 méterenként speciális rugalmas szalagokkal rögzítik a szerkezethez. Minden falon van egy hálós ablak és egy felhúzható redőny. A redőny feltekerhető, hogy eltakarja az ablakot, vagy feltekerhető és tépőzárral rögzíthető a fal felső részén.

Ajtók

 1. Az ajtó két szárnya egymástól független, és oldalirányban mozgathatók. Az is megoldható, hogy a két szárnyat középen összefogjuk, és az egészet felfelé tekerjük.
 2. A bejárat teljes szélessége könnyen kihasználható a teljes elülső lap lecsatolásával.

Méretei

 • Oldalmagasság: 2m
 • Szélesség: 3m
 • Hossz: 6m
 • Magasság a tetejéig 2.87m
 • Bejárat A 1.77m x 2m
 • Bejárat B 1.77m x 2m
 • Méret: 18 m2
 • Kapacitás: 43,79 m3
 • Vízálló

Súly: 60,80 kg

FIGYELMEZTETÉS: Kedvezőtlen időjárási körülmények esetén a sátrat össze kell csukni és el kell tenni a tárolóba. A sátor nem lehet kitéve erős széllökéseknek, erős esőnek és jégesőnek. 1 és 10 km/h közötti szélben használja a rögzítő csapokat. 10 és 30 km/h közötti szélsebesség esetén használjon súlyokat. Ne használja a sátrat 30 km/h feletti szélben. Ha az előrejelzésben erős szélre vagy rossz időjárási körülményekre vonatkozó figyelmeztetés szerepel, javasoljuk, hogy a sátrat csukja össze, és csak akkor használja újra, ha az időjárás javul. Ne csukja össze a sátrat, ha a falak vagy a tető nedves. A sátrat és a ponyvákat csak akkor hajtsa össze, ha teljesen megszáradtak. Ellenkező esetben fennáll a penészesedés veszélye. Mindig használjon rögzítő készletet. A fenti üzemeltetési utasítások be nem tartása esetén a kárigény érvénytelen. A kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt bekövetkezett károk nem képezik a kárigény alapját.