Öntapadó súlyok Edgy Slim 60g-os szalag (5g) 100db Silver


Stix

Öntapadó súlyok horganyzott acélból alumínium tárcsákhoz 100db 60g szalag Edgy Slim változatban, ahol a legmodernebb technológiát alkalmazzák a gyártás során. Több

A termék kódja: P-SK-10842 Szállítás és fizetés

9 100 Ft ÁFA -val

Raktáron
db
Stix

Öntapadó súlyok horganyzott acélból alumínium tárcsákhoz 100db 60g szalag Edgy Slim változatban, ahol a legmodernebb technológiát alkalmazzák a gyártás során. Több

A termék kódja: P-SK-10842 Szállítás és fizetés

Acél, horganyzott súlyok a kerék kiegyensúlyozatlansága kijavításához alumínium felnikkel személygépkocsikhoz, SUV-okhoz és kisteherautókhoz. Az öntapadó súlyok az alumínium tárcsák kiegyensúlyozásának kedvelt formája. A színük miatt nem feltűnőek, és egyszerűen elrejtheti őket a felni mögé. 

Samolepiace závažie silver Round 60g pasik (5g) 100ks (4)

Chemické pozinkovanie chráni závažia pred koróziou a dodáva im lesk. Vyčnievajúce okraje modrej pásky uľahčujú odlepenie plášťa pred nalepením. Hmotnosť jedného pásika je 60g rozdelené na menšie gramáže, vďaka tomu jednoducho prispôsobíte hmotnosť požadovaným parametrom. Malé rozmery článkov zvyšujú pružnosť pásika. Výška závažia po nalepení je len 3,8mm. Nemusíte sa báť, že závažie odpadne. Silná lepiaca plocha pevne fixuje závažia k disku. Neexistuje prakticky žiadny spôsob, ako by závažia samé spadli z povrchu kolesa, dokonca aj na nerovných cestách! Na odstránenie závažia z povrchu ráfika musíte použiť špeciálnu škrabku.

A horganyzás megvédi a súlyokat a korróziótól és fényessé teszi őket. A kék színű szalag kiálló élei megkönnyítik a burkolat leválasztását a ragasztás előtt. Egy szalag súlya 60g, aminek köszönhetően könnyedén a kívánt paraméterekhez igazíthatja a súlyt. A sulyok kis méretei növelik a szalag rugalmasságát. A súly magassága a ragasztás után mindössze 3,8 mm. Nem kell attól tartani, hogy a súly leesik. Az erős tapadófelület szilárdan rögzíti a súlyokat a lemezhez. Gyakorlatilag nincs mód arra, hogy maguk a súlyok leessenek a kerékfelületről, még egyenetlen utakon sem! A súlyt speciális kaparóval kell eltávolítani a felni felületéről. 

  Válasszon egy 100 darabos 60g (súly 5g) öntapadó súlykészletet a legjobb minőségűből. A termék dobozba van csomagolva , amely megóvja a tartalmat a szállítás és a tárolás során bekövetkező sérülésektől.

Műszaki adatok: 

  • Rögzítés: ragasztott 
  • Teljes magasság: 3.8 mm 
  • Az öv súlya: 60 g 
  • 12x5g 
  • Anyaga: acél 
  • Bevonat: horganyzott 
  • Súly: 5g 
  • Mennyiség: 100 db 
Paraméterek
Felni típusa Könnyűfém (alu) felni
Súly színe Silver (ezüst)
Egy rész súlya 5g
Súly anyaga Acél
A súlyok darabszáma 1200db
Súlytípus Öntapadó súlyok