Ollós sátor 3x6 kék simple SQ


Ollósátor 3x6m kék színű, 3x3cm-es lábprofil, 0,7mm-es lábvastagsággal. Az ollós sátor 3 falú. Rögzítés több kis tépőzáras szalaggal. Több

Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-5933 Szállítás és fizetés

A termék már nincs a kínálat között

Ollósátor 3x6m kék színű, 3x3cm-es lábprofil, 0,7mm-es lábvastagsággal. Az ollós sátor 3 falú. Rögzítés több kis tépőzáras szalaggal. Több

Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-5933 Szállítás és fizetés

A 3x6m-es kék színű ollós sátor tökéletes kiegészítő a szabadtéri tevékenységekhez. Szerkezete szilárd és stabil , 3x3 cm-es profillal, amely megbízható tartást biztosít. A 0,7 mm-es vastagsággal ez a szerkezet kellően stabil. Az oldalfalak rögzítése több kisebb tépőzáras csíkkal történik.

A SIMPLE SQ jellemzői

A Simple SQ ollós sátor egy szerkezetet, 3 falat és egy tetőt tartalmaz. A Simple SQ termékcsalád egy új varrási eljárást alkalmaznak, amely csökkenti a vízzsákok kialakulását. A víz könnyebben elfolyik. A Simple SQ könnyebb rögzítéssel rendelkezik az oldalfalak mentén található tépőzáraknak köszönhetően, amelyek egyszerűen a szerkezethez rögzülnek. Ez a módszer a levegő jobb áramlását is biztosítja. Ezek a sátrak alkalmasak olyan rendezvényekre, ahol az időjárás kiszámíthatatlan lehet (enyhe nyári záporok).

   

 Ez a sátor biztonságos és kényelmes helyet biztosít Önnek és barátainak. A tetőnek és a 3 védőfalnak köszönhetően hangulatos menedéket teremthet a nap, a szél vagy az enyhe nyári csapadékkal szemben.

 

A Standard Quality Simple  sátor ideális megoldás mindenféle piacra, ünnepségre vagy szabadtéri vagy más nyílt téren tartott rendezvényre.

Az ollós sátor kiváló kiegészítője mindazoknak, akik szeretik a kempingezést, a természetjárást és a szabadtéri tevékenységeket.

Kiválóan alkalmas prezentációs rendezvényekre, árusító standként, a sátor családi összejövetelek menedékhelyeként, horgászkunyhóként, esküvői sátorként, esküvői szertartáson vagy más társadalmi vagy magánrendezvényeken is szolgálhat. Használhatja motokrossz sátorként is. 

Nagyszerűen szolgál a napfény vagy a rossz időjárás elleni védelemre.

Az ollós sátor másik előnye a tömör és a könnyű. Összecsukható kialakításának köszönhetően az ollós sátor könnyen hordozható és tárolható. Összecsukva egyetlen kompakt csomagban elfér, így könnyen szállítható.

Egyesíti a funkcionális eleganciát és a megbízható minőséget.

A sátor modern megjelenését a sátor tetején található fehér csík adja.

Mit tartalmaz az ollósátor-csomag?

 • 1x 3x6m SQ szerkezet
 • 1x tető 3x6m
 • 1x 6 m hosszú és 2m magas falfelület
 • 2x 3m hosszú és 2m magas falfelület

A Standard Quality Simple termékcsalád szerkezetileg megegyezik a Standard Quality és az All in One termékcsaláddal. A Standard Quality Simple termékcsaládot az oldalfalaknak a szerkezethez való újfajta rögzítése jellemzi. A Simple utal a sátor egyszerűségére, amely az oldalfalakon tépőzáras szalagokkal rendelkezik, amelyek könnyen és egyszerűen rögzíthetők a szerkezethez, és bőséges légáramlást biztosítanak.

Milyen anyagból készült a sátor? 

 • A sátor 100%-ban vízálló
 • A tetőszerkezet erős Oxford 720D anyagból készült, egy további PVC réteggel kiegészítve. 
 • Az oxfordi vízálló ponyva kiváló minőségű, szakadásálló, átláthatatlan és tartós a szövés erősségének köszönhetően
 • Az oldalfal anyaga 210 g
 • A keret és a ponyva közötti érintkezési pontok súrlódásgátló felületekkel vannak megerősítve
 • Védik a ponyvát a kopástól az összeállítás és a szétszedés során.

 

Elég erős az ollós sátor szerkezete?

 • A teleszkópos lábak állítható magasságúak, szükség szerint beállíthatóak
 • 4 fokozatú magassági beállítás
 • Kiváló minőségű acélból készült masszív szerkezet 
 • Szilárd, körülbelül 30 mm-es négyszögletes acélprofil
 • Erős, nagy szilárdságú műanyagból készült csatlakozók
 • Másodpercek alatt, szerszám nélkül felszerelhető 
 • Praktikus kattintással működő rendszer

 

 

Milyen méretei vannak a sátornak? 

 • Hossza: 6 m
 • Szélesség: 3 m
 • Oldalainak magassága: 2 m 
 • Magasság a legmagasabb ponton (a sátor közepén): 3 m

Az ollós sátor 3x6m kék SQ simple szintén könnyen hordozható és egyszerűen felállítható. Ollós szerkezete lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen áthelyezze vagy tárolja. Ideális kempingezéshez, motocross versenyekhez, piknikezéshez, túrázáshoz és számos más szabadtéri tevékenységhez.

Kedvezőtlen időjárási körülmények esetén össze kell csukni a sátrat és el kell tenni. A sátrat nem szabad kitenni erős széllökéseknek, heves esőnek és jégesőnek. 1-10 km/h szélsebesség esetén használja a rögzítő cövekeket. 10 és 30 km/h közötti szélsebesség esetén használjon súlyokat. Ne használja a sátrat 30 km/h feletti szélben. Ha az előrejelzésben erős szélre vagy rossz időjárási körülményekre vonatkozó időjárási figyelmeztetés szerepel, javasoljuk, hogy a sátrat hajtsa össze, és csak akkor használja újra, amikor az időjárás javul. Ne hajtsa össze a sátrat, ha a falak vagy a tető nedves. Csak akkor hajtsa össze a sátrat és a ponyvákat, ha teljesen száraz. Ellenkező esetben fennáll a penészesedés veszélye. Mindig használjon rögzítő és rögzítő készleteket. A fenti használati utasítások be nem tartása esetén a reklamáció érvénytelen. A kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt bekövetkezett károk nem képezik reklamáció tárgyát.  

A tető elhasználódó anyag. Kevesebb mint 24 hónap alatt elhasználódhat, különösen, ha a tető hosszú ideig van kitéve a napfénynek. Ez befolyásolhatja az anyag eredeti színét

Paraméterek
Sátor kiadás Standard quality Simple
Sátor színe Kék
Összecsukható ollós sátor mérete 3 x 6 m