Ollós sátor 3x3 kék SQ


Ollósátor 3x3m kék színű, 3x3cm-es lábprofil, 0,7mm-es lábvastagsággal.A csomag tartalmaz egy szállító tokot is. Az ollós sátor 3 falú, sátortető teljes hosszában tépőzáras. Több

Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-39 Szállítás és fizetés

A termék már nincs a kínálat között

Ollósátor 3x3m kék színű, 3x3cm-es lábprofil, 0,7mm-es lábvastagsággal.A csomag tartalmaz egy szállító tokot is. Az ollós sátor 3 falú, sátortető teljes hosszában tépőzáras. Több

Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-39 Szállítás és fizetés

A 3x3m-es kék színű ollós sátor tökéletes kiegészítő a szabadtéri tevékenységekhez. Szerkezete szilárd és stabil , 3x3 cm-es profillal, amely megbízható tartást biztosít. A 0,7 mm-es vastagsággal ez a szerkezet kellően stabil. Az oldalfalak rögzítése több kisebb tépőzáras csíkkal történik.

A Standard SQ Quality termékcsalád jellemzői

A standard minőségű ollós sátor egy szerkezetet, 3 falat és egy tetőt tartalmaz. A Standard Quality termékcsalád teljes hosszúságú tépőzáras sátortetővel és oldalfalakkal is rendelkezik. Ez a termékcsalád tökéletes olyan rendezvényekre, ahol biztosítani kell, hogy a sátor zárt legyen, és ne áramoljon befelé a levegő. 

Hogyan kell összeállítani az ollós sátrat?

   

A Standard Quality sátor ideális megoldás mindenféle piacra, ünnepségre vagy szabadtéri vagy más nyílt téren tartott rendezvényre.

Az ollós sátor kiváló kiegészítője mindazoknak, akik szeretik a kempingezést, a természetjárást és a szabadtéri tevékenységeket.

Kiválóan alkalmas prezentációs rendezvényekre, árusító standként, a sátor családi összejövetelek menedékhelyeként, horgászkunyhóként, esküvői sátorként, esküvői szertartáson vagy más társadalmi vagy magánrendezvényeken is szolgálhat. Használhatja motokrossz sátorként is. 

Nagyszerűen szolgál a napfény vagy a rossz időjárás elleni védelemre.

Az ollós sátor másik előnye a tömör és a könnyű. Összecsukható kialakításának köszönhetően az ollós sátor könnyen hordozható és tárolható. Összecsukva egyetlen kompakt csomagban elfér, így könnyen szállítható.

Egyesíti a funkcionális eleganciát és a megbízható minőséget.

A sátor modern megjelenését a sátor tetején található fehér csík adja.

Mit tartalmaz az ollósátor csomag?

 • 1x 3x3m SQ szerkezet
 • 1x tető 3x3m
 • 3x 3m hosszú és 2m magas fal

 Milyen anyagból készült az ollósátor? 

 • A tető külső része  - 820D poliészter (300 g/m2), belső oldalán gumival bevonva (erős, megerősített, szakadásálló szál).
 • A tető és a falak belső oldala - impregnált nejlon PVC
 • A falak külső oldala - impregnált anyag (ponyva) 420D (270 g/m2), belülről gumival bevonva (erősített, szakadásálló szál).

 Elég erős az ollósátor szerkezete?

 • Kiváló minőségű horganyzott acélból készült szerkezet, porszórt bevonattal.
 • A lábprofil: 3x3 cm, 0,7 mm vastagsággal.
 • Az ollós sátor magasságának szabályozására akár 4 fokozatban is beállíthatja. 
 • Az innovatív ollós mechanizmusnak köszönhetően néhány perc alatt felállíthatja és leszerelheti a szerkezetet. Emellett a csavarozott kötések biztosítják a szilárdságot és a tartósságot.
 • Az ollós sátor lábai úgynevezett lábfejben végződnek, amely jobban tart a különböző felületeken (akár betonon, akár füvön vagy más felületen áll a sátor).
 • A tető tépőzáras szegéllyel van ellátva, az oldalán kemény bolyhokkal. A falakon tépőzáras csíkok vannak, amelyeken keresztül a falat a szerkezethez rögzítheti.

Milyen méretekkel rendelkezik az ollós sátor?

 • Hossza: 3 m
 • Szélesség: 3 m
 • Oldalainak magassága: 2 m
 • Magasság a középpontban: 3 m

A kék ollósátor 3x3m SQ  könnyen hordozható és egyszerűen összeállítható. Ollós szerkezete lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen áthelyezze vagy tárolja. Ideális kempingezéshez, motocross versenyekhez, piknikezéshez, túrázáshoz és számos más szabadtéri tevékenységhez.

Figyelmeztetés: Kedvezőtlen időjárási körülmények esetén össze kell csukni a sátrat és el kell tenni. A sátrat nem szabad kitenni erős széllökéseknek, heves esőnek és jégesőnek. 1-10 km/h szélsebesség esetén használja a rögzítő cövekeket. 10 és 30 km/h közötti szélsebesség esetén használjon súlyokat. Ne használja a sátrat 30 km/h feletti szélben. Ha az előrejelzésben erős szélre vagy rossz időjárási körülményekre vonatkozó időjárási figyelmeztetés szerepel, javasoljuk, hogy a sátrat hajtsa össze, és csak akkor használja újra, amikor az időjárás javul. Ne hajtsa össze a sátrat, ha a falak vagy a tető nedves. Csak akkor hajtsa össze a sátrat és a ponyvákat, ha teljesen száraz. Ellenkező esetben fennáll a penészesedés veszélye. Mindig használjon rögzítő és rögzítő készleteket. A fenti használati utasítások be nem tartása esetén a reklamáció érvénytelen. A kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt bekövetkezett károk nem képezik reklamáció tárgyát.  

A tető elhasználódó anyag. Kevesebb mint 24 hónap alatt elhasználódhat, különösen, ha a tető hosszú ideig van kitéve a napfénynek. Ez befolyásolhatja az anyag eredeti színét

Paraméterek
Sátor kiadás Standard quality
Sátor színe Kék
Összecsukható ollós sátor mérete 3 x 3 m