Ollós sátor 3X3 Barna SQ


Ollósátor 3x3m barna színű, 3x3cm-es lábprofil, 0,7mm-es lábvastagsággal.A csomag tartalmaz egy szállító tokot is. Az ollós sátor 3 falú, sátortető teljes hosszában tépőzáras. Több

Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-3219 Szállítás és fizetés

58 000 Ft ÁFA -val

Jelenleg nem elérhető Elérhetőség követése

Ollósátor 3x3m barna színű, 3x3cm-es lábprofil, 0,7mm-es lábvastagsággal.A csomag tartalmaz egy szállító tokot is. Az ollós sátor 3 falú, sátortető teljes hosszában tépőzáras. Több

Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-3219 Szállítás és fizetés

A 3x3m-es barna színű ollós sátor tökéletes kiegészítő a szabadtéri tevékenységekhez. Szerkezete szilárd és stabil , 3x3 cm-es profillal, amely megbízható tartást biztosít. A 0,7 mm-es vastagsággal ez a szerkezet kellően stabil. Az oldalfalak rögzítése több kisebb tépőzáras csíkkal történik.

A Standard SQ Quality termékcsalád jellemzői

A standard minőségű ollós sátor egy szerkezetet, 3 falat és egy tetőt tartalmaz. A Standard Quality termékcsalád teljes hosszúságú tépőzáras sátortetővel és oldalfalakkal is rendelkezik. Ez a termékcsalád tökéletes olyan rendezvényekre, ahol biztosítani kell, hogy a sátor zárt legyen, és ne áramoljon befelé a levegő. 

Hogyan kell összeállítani az ollós sátrat?

   

A Standard Quality sátor ideális megoldás mindenféle piacra, ünnepségre vagy szabadtéri vagy más nyílt téren tartott rendezvényre.

Az ollós sátor kiváló kiegészítője mindazoknak, akik szeretik a kempingezést, a természetjárást és a szabadtéri tevékenységeket.

Kiválóan alkalmas prezentációs rendezvényekre, árusító standként, a sátor családi összejövetelek menedékhelyeként, horgászkunyhóként, esküvői sátorként, esküvői szertartáson vagy más társadalmi vagy magánrendezvényeken is szolgálhat. Használhatja motokrossz sátorként is. 

Nagyszerűen szolgál a napfény vagy a rossz időjárás elleni védelemre.

Az ollós sátor másik előnye a tömör és a könnyű. Összecsukható kialakításának köszönhetően az ollós sátor könnyen hordozható és tárolható. Összecsukva egyetlen kompakt csomagban elfér, így könnyen szállítható.

Egyesíti a funkcionális eleganciát és a megbízható minőséget.

A sátor modern megjelenését a sátor tetején található fehér csík adja.

Mit tartalmaz a csomag?

 • 1x 3x3m SQ szerkezet
 • 1x tető 3x3m
 • 3x 3m hosszú és 2m magas fal

 Milyen anyagból készült az ollósátor? 

 • A tető külső része  - 820D poliészter (300 g/m2), belső oldalán gumival bevonva (erős, megerősített, szakadásálló szál).
 • A tető és a falak belső oldala - impregnált nejlon PVC
 • A falak külső oldala - impregnált anyag (ponyva) 420D (270 g/m2), belülről gumival bevonva (erősített, szakadásálló szál).

Elég erős az ollósátor szerkezete?

 • Kiváló minőségű horganyzott acélból készült szerkezet, porszórt bevonattal.
 • A lábprofil: 3x3 cm, 0,7 mm vastagsággal.
 • Az ollós sátor magasságának szabályozására akár 4 fokozatban is beállíthatja. 
 • Az innovatív ollós mechanizmusnak köszönhetően néhány perc alatt felállíthatja és leszerelheti a szerkezetet. Emellett a csavarozott kötések biztosítják a szilárdságot és a tartósságot.
 • Az ollós sátor lábai úgynevezett lábfejben végződnek, amely jobban tart a különböző felületeken (akár betonon, akár füvön vagy más felületen áll a sátor).
 • A tető tépőzáras szegéllyel van ellátva, az oldalán kemény bolyhokkal. A falakon tépőzáras csíkok vannak, amelyeken keresztül a falat a szerkezethez rögzítheti.

Milyen méretei vannak az ollós sátornak?

 • Hossza: 3 m
 • Szélesség: 3 m
 • Oldalainak magassága: 2 m
 • Magasság a középpontban: 3 m

Ollósátor 3x3m barna színű, 3x3cm-es lábprofil, 0,7mm-es lábvastagsággal. A csomag tartalmaz egy szállító tokot is. Az ollós sátor 3 falú, sátortető teljes hosszában tépőzáras.

Figyelmeztetés: Kedvezőtlen időjárási körülmények esetén össze kell csukni a sátrat és el kell tenni. A sátrat nem szabad kitenni erős széllökéseknek, heves esőnek és jégesőnek. 1-10 km/h szélsebesség esetén használja a rögzítő cövekeket. 10 és 30 km/h közötti szélsebesség esetén használjon súlyokat. Ne használja a sátrat 30 km/h feletti szélben. Ha az előrejelzésben erős szélre vagy rossz időjárási körülményekre vonatkozó időjárási figyelmeztetés szerepel, javasoljuk, hogy a sátrat hajtsa össze, és csak akkor használja újra, amikor az időjárás javul. Ne hajtsa össze a sátrat, ha a falak vagy a tető nedves. Csak akkor hajtsa össze a sátrat és a ponyvákat, ha teljesen száraz. Ellenkező esetben fennáll a penészesedés veszélye. Mindig használjon rögzítő és rögzítő készleteket. A fenti használati utasítások be nem tartása esetén a reklamáció érvénytelen. A kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt bekövetkezett károk nem képezik reklamáció tárgyát.  

A tető elhasználódó anyag. Kevesebb mint 24 hónap alatt elhasználódhat, különösen, ha a tető hosszú ideig van kitéve a napfénynek. Ez befolyásolhatja az anyag eredeti színét.

Paraméterek
Sátor kiadás Standard quality
Sátor színe Barna
Összecsukható ollós sátor mérete 3 x 3 m