Ollós sátor 2x2 zöld All-in-One


Az All-in-one szegmensben található sátraink az ár/érték arány és a sokoldalú felhasználás kombinációját biztosítják. Egyszóval, mindent megtalál a készletben amire szükslég van.
A csomagolásban az alap elemeken és tartozékokon kívül egy szállítási hordtáska és egy földhöz való rögzítéshez használatos rögzítő készlet is található. Több

Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-99/276 Szállítás és fizetés

53 900 Ft ÁFA -val

Jelenleg nem elérhető Elérhetőség követése

Az All-in-one szegmensben található sátraink az ár/érték arány és a sokoldalú felhasználás kombinációját biztosítják. Egyszóval, mindent megtalál a készletben amire szükslég van.
A csomagolásban az alap elemeken és tartozékokon kívül egy szállítási hordtáska és egy földhöz való rögzítéshez használatos rögzítő készlet is található. Több

Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-99/276 Szállítás és fizetés

A zöld 2x2m-es ALL IN ONE ollós sátor tökéletes kiegészítője a szabadtéri tevékenységeknek. Szerkezete szilárd és stabil, 3x3 cm-es profillal, amely garantálja a megbízható támasztékot. A 0,7 mm-es vastagsággal ez a szerkezet kellően stabil.

Az ALL IN ONE termékcsalád jellemzői

Az ALL IN ONE termékcsalád a Standard minőségi termékcsalád kibővített változata.  Az ALL IN ONE sátor tartalmaz egy szerkezetet, 3 falat, egy tetőt és ezen kívül egy hordható fedelet, rögzítő cövekeket és rögzítő köteleket is talál a csomagban. Az ALL IN ONE termékcsalád a Standard minőséghez hasonlóan teljes hosszában tépőzáras sátortetővel rendelkezik

Ugyanaz a 3x3 cm-es lábprofil és 0,7 mm-es lábvastagság garantálja a szilárdságot.

Hogyan kell összerakni az ollós sátrat?

Ez a sátor biztonságos és kényelmes helyet biztosít Önnek és barátainak. A tetőnek és a 3 falnak köszönhetően hangulatos menedéket nyújthat a nap, a szél vagy az enyhe nyári záporral szemben.

 

 

Az All-in-One ollós sátor ideális megoldás mindenféle piacra, ünnepségre és rendezvényre, amelyet a szabadban vagy más nyitott terekben tartanak.

Az ollós sátor kiváló választás azoknak, akik szeretik a kempingezést, a természetjárást és a szabadtéri tevékenységeket.

Kiválóan alkalmas prezentációs rendezvényekre, árusító standként, a sátor családi összejövetelek menedékhelyeként, horgászkunyhóként, esküvői sátraként, esküvői szertartáson vagy más társadalmi vagy magánrendezvényeken is szolgálhat. Használhatja továbbá motocross sátorként is.

Az ollós sátrak kiválóan alkalmasak a napfénnyel vagy a rossz időjárással szemben

Az ollós sátor másik előnye tömörsége és könnyű súlya. Összecsukható kialakításának köszönhetően az ollós sátor könnyen hordozható és tárolható. Összecsukva kompakt csomagban elfér, így könnyen szállítható.

 A funkcionális elegancia és a megbízható minőség ötvözése

Az ollós sátor modern megjelenését a sátor tetején található bélelt fehér sáv adja.

 

 

Mit tartalmaz a csomagolás?

 • 1x konstrukció 2x2m SQ
 • 1x tető 2x2m
 • 3x fal 2m hosszú és 2m magas fal
 • 1x hordozható csomagolás
 • 4x rögzítés
 • 4x rögzítőkötél 3m

  Az All in One termékcsalád szerkezetileg megegyezik a Standard Quality és a Standard Quality Simple termékcsaláddal, de a tetőn, a 3 falon és a sátorfedélen kívül ez a termékcsalád praktikus kiegészítőket is tartalmaz. A csomagban talál egy hordtáskát, amely megkönnyíti a sátor szállítását és tárolását, 4 darab cöveket a sátor jobb rögzítéséhez és egy kötelet. Ezek a kiegészítők még nagyobb flexibilitást és kényelmet biztosítanak a sátor használata során.

 

Milyen anyagból készült az ollós sátor?

 • A tető külseje- 820D poliészter (300 g/m2), belülről gumival bevonva (erős, megerősített, szakadásálló szál).
 • A tető és a falak belseje- impregnált nejlon PVC
 • A falak külső oldala - impregnált anyag (ponyva) 420D (270 g/m2), belülről gumival bevonva (erősített, szakadásálló szál).

Elég erős az ollós sátor szerkezete?

 • Kiváló minőségű porszórt horganyzott acélból készült acélszerkezet
 • Lábprofil: 3x3 cm, 0,7 mm vastagsággal
 • Az ollós sátor magasságának szabályozásához 4 fokozatban állítható be
 • Az innovatív ollós mechanizmusnak köszönhetően néhány perc alatt felállíthatja és leszerelheti a szerkezetet. Ezenkívül a csavarozott kötések biztosítják az erőt és a tartósságot
 • Az ollós sátor lábai lábvéggel rendelkeznek, amely jobban tapad a különböző felületeken (akár betonon, akár füvön vagy más felületen áll a sátor)

Milyen méretei vannak az ollós sátornak?

 • Hossza: 2m
 • Szélesség: 2 m
 • Oldalainak magassága: 2 m
 • Magasság a legmagasabb ponton (a sátor közepén): 3 m

 A 2x2 m-es zöld színű All in One ollós sátor könnyen hordozható és egyszerűen felállítható. Ollós szerkezete lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen áthelyezze vagy tárolja. Ideális kempingezéshez, motocross versenyekhez, piknikezéshez, túrázáshoz és számos más szabadtéri tevékenységhez.

MEGJEGYZÉS: Kedvezőtlen időjárási körülmények esetén össze kell csukni a sátrat és el kell tenni. A sátrat nem szabad kitenni erős széllökéseknek, heves esőnek és jégesőnek. 1-10 km/h szélsebesség esetén használja a rögzítő cövekeket. 10 és 30 km/h közötti szélsebesség esetén használjon súlyokat. Ne használja a sátrat 30 km/h feletti szélben. Ha az előrejelzésben erős szélre vagy rossz időjárási körülményekre vonatkozó időjárási figyelmeztetés szerepel, javasoljuk, hogy a sátrat hajtsa össze, és csak akkor használja újra, amikor az időjárás javul. Ne hajtsa össze a sátrat, ha a falak vagy a tető nedves. Csak akkor hajtsa össze a sátrat és a ponyvákat, ha teljesen száraz. Ellenkező esetben fennáll a penészesedés veszélye. Mindig használjon rögzítő és rögzítő készleteket. A fenti használati utasítások be nem tartása esetén a reklamáció érvénytelen. A kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt bekövetkezett károk nem képezik reklamáció tárgyát.  

A tető elhasználódó anyag. Kevesebb mint 24 hónap alatt elhasználódhat, különösen, ha a tető hosszú ideig van kitéve a napfénynek. Ez befolyásolhatja az anyag eredeti színét

Paraméterek
Sátor kiadás Standard quality
Sátor színe Zöld
Összecsukható ollós sátor mérete 2 x 2 m