Összecsukható sátor 3x4,5 kék HQ


Ollósátor 3x4,5m kék színű, megerősített 4x4cm-es lábprofillal és 0,9mm-es lábvastagsággal. A csomag tartalmaz egy szállító tokot is. Az ollós sátor 3 falú, sátortető teljes hosszában tépőzáras. Több

Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-1038 Szállítás és fizetés

A termék már nincs a kínálat között

Ollósátor 3x4,5m kék színű, megerősített 4x4cm-es lábprofillal és 0,9mm-es lábvastagsággal. A csomag tartalmaz egy szállító tokot is. Az ollós sátor 3 falú, sátortető teljes hosszában tépőzáras. Több

Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-1038 Szállítás és fizetés

A 3x4,5m-es kék ollós sátor tökéletes kiegészítő a szabadtéri tevékenységekhez. Szerkezete szilárd, stabil és megerősített 4x4 cm-es profilú, amely megbízható tartást biztosít. A csomag tartalmaz egy szállító tokot is.  Az ollós sátor 3 falú, sátortető teljes hosszában tépőzáras.

A High Quality (HQ) termékcsalád jellemzői

A High quality felső minőségű ollós sátor megerősített 4x4cm-es lábprofillal és 0,9mm-es lábvastagsággal rendelkezik, amely stabilitást és szilárdságot biztosít. Egy tetőt, 3 falat és egy tokot is tartalmaz, amely praktikus tárolást biztosít. Ezzel az erősebb minőségű konstrukcióval biztos lehet benne, hogy ez a sátor megbízható védelmet és kényelmet nyújt majd a szabadban töltött idő alatt.

A High Quality sátor ideális megoldás mindenféle piacra, ünnepségre vagy szabadtéri vagy más nyílt téren tartott rendezvényre.

Az ollós sátor kiváló kiegészítője mindazoknak, akik szeretik a kempingezést, a természetjárást és a szabadtéri tevékenységeket.

Kiválóan alkalmas prezentációs rendezvényekre, árusító standként, a sátor családi összejövetelek menedékhelyeként, horgászkunyhóként, esküvői sátorként, esküvői szertartáson vagy más társadalmi vagy magánrendezvényeken is szolgálhat. 

Nagyszerűen szolgál a napfény vagy a rossz időjárás elleni védelemre.

Az ollós sátor másik előnye az, hogy kompakt és könnyű. Összecsukható kialakításának köszönhetően az ollós sátor könnyen hordozható és tárolható. Összecsukva egyetlen kompakt csomagban elfér, így könnyen szállítható.

Egyesíti a funkcionális eleganciát és a megbízható minőséget.

A sátor modern megjelenését a sátor tetején található fehér csík adja.

Mit tartalmaz a csomag?

 • 1x 3x4,5 m SQ szerkezet
 • 1x tető 3x4,5 m
 • 1x 4,5 m hosszú és 2 m magas fal
 • 2x 3 m hosszú és 2 m magas fal

Milyen anyagból készült az ollósátor? 

 • A tető külső része  - 820D poliészter (300 g/m2), belső oldalán gumival bevonva (erős, megerősített, szakadásálló szál).
 • A tető és a falak belső oldala - impregnált nejlon PVC
 • A falak külső oldala - impregnált anyag (ponyva) 420D (270 g/m2), belülről gumival bevonva (erősített, szakadásálló szál).

Elég erős az ollósátor szerkezete?

 • Kiváló minőségű horganyzott acélból készült szerkezet, porszórt bevonattal.
 • A lábprofil: 4x4 cm, 0,9 mm vastagsággal.
 • Az ollós sátor magasságának szabályozására akár 4 fokozatban is beállíthatja. 
 • Az innovatív ollós mechanizmusnak köszönhetően néhány perc alatt felállíthatja és leszerelheti a szerkezetet. Emellett a csavarozott kötések biztosítják a szilárdságot és a tartósságot.
 • Az ollós sátor lábai úgynevezett lábfejben végződnek, amely jobban tart a különböző felületeken (akár betonon, akár füvön vagy más felületen áll a sátor).

Milyen méretei vannak az ollós sátornak?

 • Hossza: 4,5 m
 • Szélesség: 3 m
 • Oldalainak magassága: 2 m
 • Magasság a középpontban: 3 m

A HQ sorozatú 3x4,5 m-es kék ollós sátor robusztusabb felépítést biztosít, aminek köszönhetően biztos lehet benne, hogy minden, ami a sátor belsejében rejtőzik, biztonságban van. Ezt a típusú sátrat olyan rendezvényekre ajánljuk, ahol a sátrat ott hagyja, például elfogadható időjárás esetén éjszakára. A kiváló minőségű rögzítéssel együtt igazán stabil helyet kap.

Figyelmeztetés: Kedvezőtlen időjárási körülmények esetén össze kell csukni a sátrat és el kell tenni. A sátrat nem szabad kitenni erős széllökéseknek, heves esőnek és jégesőnek. 1-10 km/h szélsebesség esetén használja a rögzítő cövekeket. 10 és 30 km/h közötti szélsebesség esetén használjon súlyokat. Ne használja a sátrat 30 km/h feletti szélben. Ha az előrejelzésben erős szélre vagy rossz időjárási körülményekre vonatkozó időjárási figyelmeztetés szerepel, javasoljuk, hogy a sátrat hajtsa össze, és csak akkor használja újra, amikor az időjárás javul. Ne hajtsa össze a sátrat, ha a falak vagy a tető nedves. Csak akkor hajtsa össze a sátrat és a ponyvákat, ha teljesen száraz. Ellenkező esetben fennáll a penészesedés veszélye. Mindig használjon rögzítő és rögzítő készleteket. A fenti használati utasítások be nem tartása esetén a reklamáció érvénytelen. A kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt bekövetkezett károk nem képezik reklamáció tárgyát.  

A tető elhasználódó anyag. Kevesebb mint 24 hónap alatt elhasználódhat, különösen, ha a tető hosszú ideig van kitéve a napfénynek. Ez befolyásolhatja az anyag eredeti színét.

Paraméterek
Sátor kiadás High quality
Sátor színe Kék
Összecsukható ollós sátor mérete 3 x 4,5 m