OBDII üzemanyag-megtakarító, benzin 15% megtakarítás NITRO

Akció -23%

Üzemanyag-megtakarító benzinmotorokhoz. Elég csupán csatlakozni az OBD2 porthoz. Akár 15% üzemanyag-megtakarítás. Több

Gyártó: NITROA termék kódja: P-SK-99/541 Szállítás és fizetés

Futó ár 5 300 Ft. Megtakarít 23% (1 200 Ft) 4 100 Ft ÁFA -val

Raktáron
db

Üzemanyag-megtakarító benzinmotorokhoz. Elég csupán csatlakozni az OBD2 porthoz. Akár 15% üzemanyag-megtakarítás. Több

Gyártó: NITROA termék kódja: P-SK-99/541 Szállítás és fizetés

Plug and Drive üzemanyag-takarékos eszköz. Csak csatlakoztassa az OBD2-csatlakozóhoz és élvezze az üzemanyag-takarékos vezetést. Nincs szükség további beállításokra. A készülék automatikusan elvégzi járműve elemzését, és a maximális hatás érdekében beállítja a szükséges beállításokat. A beállítások csak a gyártó által megadott szabványon belül történnek. Nem károsítja a motort vagy a jármű egyéb részeit.

Az eredmények ugyanazok, mint amikor a szoftvert szakműhelyekben állítják be. Az árkülönbséggel és a jármű eredeti beállításainak könnyű visszaállításával. Miután leválasztotta a készüléket az OBD2-csatlakozóról, a jármű automatikusan visszatér az eredeti beállításokhoz. Nincs szükség további beállításokra.

Az ECO OBD2 a vezérlőegység jelváltozása alapján működik. Ennek eredményeképpen a teljes befecskendezési térkép megváltozik az alacsony fogyasztás és a csökkentett károsanyag-kibocsátás érdekében. Automatikusan felismeri az Ön vezetési szokásait, és új tervet készít a vezérlőegységben, hogy akár 15%-kal csökkentse a fogyasztást. 

Az üzemanyag-megtakarítót az OBD2 protokollt támogató járművek benzinmotorjaihoz tervezték.

Telepítés és kalibrálás:

1. Húzza ki a kulcsot a gyújtásból.
2. Csatlakoztassa a készüléket az OBD2 csatlakozóhoz
3. Tegye be a kulcsot a gyújtásba, és fordítsa a kulcsot az első sebességfokozatba (ne indítsa el az autót).
4. Nyomja meg a reset gombot körülbelül 5 másodpercig. A gomb felengedése után várjon körülbelül 30-50 másodpercet. (a készülék kommunikálni fog az ECU-val, és kapcsolatot létesít vele)
5. Indítsa be a motort.

A Nitro OBD2 üzemanyag-takarékos üzemanyag-megtakarító körülbelül 200 km vezetés után felismeri járművét és vezetési szokásait, és beállítja magát, hogy tökéletesen illeszkedjen autójához és üzemanyagot takarítson meg.