NITRO Chiptuning OBDII Diesel 35/25%-os motorteljesítmény növelés

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (4)<p>A csillagok száma</p> 5 -ból/-ből 5

Eszköz a dízelmotorok teljesítményének növelésére. Egyszerűen csatlakoztassa az OBD2 porthoz. + 35% teljesítmény + 25% nyomaték. Több

Gyártó: NITRO A termék kódja: P-SK-99/546 Szállítás és fizetés

5 400 Ft ÁFA -val

Készletfeltöltés - előrendelést felveszünk - Az áru úton van hozzánk. Kiszállítás előtt tájékoztatjuk Önt.
db

Eszköz a dízelmotorok teljesítményének növelésére. Egyszerűen csatlakoztassa az OBD2 porthoz. + 35% teljesítmény + 25% nyomaték. Több

Gyártó: NITRO A termék kódja: P-SK-99/546 Szállítás és fizetés

Plug and Drive készülék a személygépkocsik teljesítményének növelésére. Elég csatlakoztatni az OBD2 csatlakozóhoz a teljesítmény- és nyomatéknövekedés érdekében. Nincs szükség további beállításokra. A készülék automatikusan elvégzi járműve elemzését, és a maximális hatás érdekében beállítja a szükséges beállításokat. A beállítások csak a gyártó által megadott szabványon belül történnek. Nem károsítja a motort vagy a jármű egyéb részeit.

 Miután leválasztotta a készüléket az OBD2-csatlakozóról, a jármű automatikusan visszatér az eredeti beállításokhoz. Nincs szükség további beállításokra.

Az OBD2 chiptuning a vezérlőegység jelének megváltoztatása alapján működik. Ez a vezérlőegység újratérképezése. Automatikusan érzékeli az Ön vezetési szokásait, és új ütemtervet hoz létre a vezérlőegységben, amely 35%-kal növeli a motor teljesítményét és 25%-kal a nyomatékát.

A piros teljesítményfokozó készüléket az OBD2 protokollt támogató járművek dízelmotorjaihoz tervezték.

NitroOBD2 telepítés és kalibrálás

1. Húzza ki a kulcsot a gyújtásból.
2. Csatlakoztassa a készüléket az OBD2 csatlakozóhoz
3. Tegye be a kulcsot a gyújtásba, és fordítsa a kulcsot az első fokozatba (ne indítsa el az autót).
4. Nyomja meg a Reset gombot körülbelül 5 másodpercig. A gomb felengedése után várjon körülbelül 30-50 másodpercet. (a készülék kommunikálni fog az ECU-val, és kapcsolatot létesít vele)
5. Indítsa be a motort.

Miután 200 km-t vezetett a csatlakoztatott eszközzel, a NitroOBD2 a vezetési módnak megfelelően automatikusan beállítja a motor teljesítményét.