Újrafelhasználható nedvességelnyelő

Elnyeli a nedves levegőt az autóban, megszünteti a kellemetlen szagokat, csökkenti az ablakok párásodását.
A páramentesítő többször is használható. A speciális gyöngyök a belsejében elnyelik a nedvességet és biztonságosan tárolják azt. Lakásban, házban, garázsban vagy raktárban is jó szolgálatot tesz.

A szilikagél tartalmú párátlanító nagyszerű a lakóautóba, hajóra, gardróbba, szekrénybe és bárhová, ahol a párás levegő problémát jelent.

A páramentesítő közepén egy színes páratartalom-jelző található. Ha a jelző narancssárga színű, a készülék száraz és használható. Ha a szín kékre változik, akkor megtelt nedvességgel, és szárítani kell.

Száríthatja például mikrohullámú sütőben (6 perc 600 W-on), ami elpárologtatja a benne felgyülemlett nedvességet. Szárítás után a mutató színe ismét narancssárgává válik, ami azt jelenti, hogy készen áll a használatra.

A nedvességelnyelő egy kis puha párnára hasonlít. További előnye a kis mérete, amelynek köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe. Nem foglal sok helyet az autóban vagy a kesztyűtartóban. Nem hagy nedves nyomokat az ülésen vagy a padlón. Biztonságos, így gyermekek és állatok jelenlétében is használhatjuk.

 

A páramentesítő élettartama a használattól függően kb. 3 év!

Jellemzők:

  • szürke szín;
  • anyag: műanyag;
  • töltelék: szilikagél;
  • méretek (hossz / szélesség / magasság): 4 / 20 / 15cm;
  • súly: 0,55 kg


A termék környezetbarát és ártalmatlan az emberekre és az állatokra.