Kerti fóliasátor FEHÉR 2x4m UV szűrővel STANDARD


2x4m-es fóliatároló UV-szűrővel és 0,7 x 18 mm-es acélszerkezetű profillal, agrofil 140g/m2. Több

Gyártó: Foxigy A termék kódja: B-SK-99/685 Szállítás és fizetés

57 100 Ft ÁFA -val

Jelenleg nem elérhető Elérhetőség követése

2x4m-es fóliatároló UV-szűrővel és 0,7 x 18 mm-es acélszerkezetű profillal, agrofil 140g/m2. Több

Gyártó: Foxigy A termék kódja: B-SK-99/685 Szállítás és fizetés

Mik a kerti fóliaház fő előnyei? 

 • Tartós horganyzott szerkezet 0,7 x 18 mm-es profillal 
 • Minőségi fólia (agrofólia) PE anyagból 140g / m2 (polietilén - kopásálló anyag) PP hálóból (polipropilén) erősítéssel, UV szűrővel 
 • Praktikus tér 8 m2 a 2x4x2m (Szélesség x Hossz x Magasság) méreteknek köszönhetően 
 • 8 ablak, biztonsági hálóval és cipzáras bejárati ajtóval. 
 • Könnyű összeszerelés néhány  perc alatt, és a szerkezet gyorsan áthelyezhető a kert bármely pontjára. 

Ha nem tudja, hogyan kezdje el a fóliában való termesztést, segítünk, olvassa el: Növénytermesztés fóliasátorban kezdőknek. Ha szeretne ültetni, tudunk biztosítani magokat , itt megtekintheti kínálatunkat. Tegyen szert saját bio termésre.

Miért tartós és kiváló minőségű a kerti fóliasátor?

STANDARD szerkezet

A fóliasátor szerkezete horganyzott acélszerkezet, amely stabil csőprofillal rendelkezik. Vastagsága 0,7 mm, átmérője pedig 18 mm.

Van még kérdése a fóliasátor karbantartásával kapcsolatban? Összeszedtünk 10 hasznos dolgot, amit a fóliasátor karbantartásakor érdemes szem előtt tartani.

prehánok.

Snímka2

A fóliasátor stabilitása elsődleges fontosságú

Fóliasátraink alján meghosszabbított védőfólia található, amelyet a fóliasátrak rögzítésekor örömmel fog találni. A jó rögzítés elengedhetetlen.

Tippünk: A fóliasátor körüli területet ássa fel (kb. 20-40 cm). A sarkokban lévő íveket mélyebben rögzítheti, és a "felesleges fóliát" vagy az úgynevezett "fóliavégeket" a földbe temetheti. Végül, a fóliasátor kerülete köré, az elásott fólia tetejére csempéket vagy köveket helyezhet. Bónuszként kap egy ösvényt.

Szellőzés a fóliasátorban

A fóliasátor hosszában két egymással szemben lévő ablakkal ellátott szakaszok vannak - minden szakasznak van 2 saját ablaka, amelyek a szemközti oldalakon helyezkednek el. Ez nagyon jó szellőzést biztosít. 

A fólia légáteresztő és felhúzható ablakokkal rendelkezik, amelyek biztosítják a jó légáramlást, és optimális mikroklímát teremtenek bármilyen növény termesztéséhez. A beépített hálós ablak megakadályozza, hogy a rovarok és a madarak bejussanak a fóliasátorba.

Snímka

A fóliasátor funkcionalitását egy széles, dupla és megbízható cipzárral ellátott ajtó egészíti ki.

Területe 8 m2 

Használja ki a 8 m2-es területet növénytermesztésre. Megtervezheti saját hálóit, vagy ún fészkek. Használhat 2 m szélességet és 4 m hosszúságot, miközben a fóliasátor magassága 2 m. A fóliasátor magassága 2 m, amely lehetővé teszi a szabad mozgást és a kellemes munkát. A jó körülményeknek köszönhetően a zöldségtermesztés  sokkal gyorsabb lehet.

zahradny_foliovnik(2_2)

Tudja, hogyan kell a fóliát helyesen felhelyezni a szerkezetre? 

Akkor a legelőnyösebb fóliát a szerkezetre telepíteni, ha a szerkezete puha - így kicsomagolás után hagyjuk állni egy kicsit (20-30 percet), hogy felmelegedjen, megpuhuljon. A legideálisabb szép, napsütéses időben felvinni. 

A fóliák vagy kerti fóliasátrak kopása esetén használjon javítószalagokat, amelyek nagyszerű megoldást jelentenek. A javítószalagok nem csak a meglévő sérüléseket javítják ki, hanem megvédik a fóliasátrat a további sérülésektől. Ez hatékony megelőzés a további szakadások vagy kopások ellen.


zahradny_foliovnik(4)zahradny_foliovnik(5)

zahradny_foliovnik(12).

 zahradny_foliovnik(9)

 

Méretek:

biely

A fénykép illusztráció

Vannak egyéb kérdései a fólia karbantartásával kapcsolatosan? Összeírtunk 10 hasznos tudnivalót, amit érdemes szem előtt tartani a fólia karbantartása során. 

 1. A fóliasátor szerkezetének egyenesnek és függőlegesnek kell lennie, és a bejáratokban lévő záraknak a fólia megfeszítése után lazán zárhatónak kell lenniük.
 2. A fóliát nem szabad szorosan kifeszíteni - fennáll a sérülés/szakadás veszélye.
 3. A fóliát meleg, napos időben kell felhelyezni.
 4. Miután kicsomagolta a fóliát, várjon 20-30 percet, hogy a fólia felmelegedjen. Ha a felület puha, elkezdheti nyújtani a fóliát.
 5. A fóliát nem szabad erős szélnek kitett területeken elhelyezni. Az árut olyan helyre helyezze el, ahol a széllökéseket csökkentő akadály van. Ha erős szélről érkezik jelentés, és a fólia a szélnek kitett helyen van, a fóliát azonnal el kell rakni. Egy erős széllökés eltörheti a szerkezetet.
 6. Rendszeresen ellenőrizze a rögzítést.
 7. Télen a fóliát el kell rakni, hogy megakadályozzuk a hó felhalmozódását, amely károsíthatja a polytunnel szerkezetét.
 8. A kerti fóliasátor olyan mechanikai sérüléseire, amelyeket vihar, jégeső, hóvihar, erős szél vagy heves esőzés okoz, nem vonatkozik a termékgarancia.
 9. A fólia tisztításához használjon enyhe szappanoldatot és puha rongyot (ne használjon vegyszereket vagy durva rongyokat, amelyek megkarcolják a fóliát). Mosás után öblítse ki a fóliasátrat tiszta vízzel.
 10. Rendszeresen tisztítsa meg a tetőt a lehullott levelektől és hótól.

Ha egy szebb kertre vágyik, csak egy egyszerű tervre van szüksége, mi pedig a FOXIGY-nál szívesen segítünk ebben. Ezzel kapcsolatosan megnézheti a Teljes útmutató fóliasátorban való növénytermesztéshez - Hogyan kezdjük el a zöldségtermesztést?

Paraméterek
A növények termesztésére szolgáló épület típusa Fóliasátor
Fóliasátor színe fehér-átlátszó
Fólia súlya 140 g/m2
Fóliasátor rúd vastagsága 19 mm
Fóliasátor rúd profilja 0,7 mm
Fóliasátor mérete 2x4m
Fóliasátor magassága 2 m