Kerti fóliasátor FEHÉR 2x3m UV-szűrővel PREMIUM


2x3m-es fóliasátor UV-szűrővel és 0,7 x 24 mm-es acélszerkezettel, agrofólia 140g/m2. Több

Gyártó: FoxigyA termék kódja: B-SK-9165 Szállítás és fizetés

Futó ár 53 000 Ft. Megtakarít 11% (5 800 Ft) 47 200 Ft ÁFA -val

Raktáron
db

2x3m-es fóliasátor UV-szűrővel és 0,7 x 24 mm-es acélszerkezettel, agrofólia 140g/m2. Több

Gyártó: FoxigyA termék kódja: B-SK-9165 Szállítás és fizetés

Melyek a kerti fóliasátor fő előnyei?

 • Tartós horganyzott szerkezet 0,7 x 24 mm-es szerkezettel
 • Kiváló minőségű fólia a fóliasátorhoz (agrofólia) PE anyagból 140g/m2 (polietilén - kopás- és kopásállósági szempontból kiváló anyag), PP (polipropilén) hálóerősítéssel, UV szűrővel ellátva.
 • 24 m2 gyakorlati hely a 3x8x2m-es méreteknek köszönhetően (szélesség x mélység x magasság).
 • 10 felgördíthető ablak védőhálóval és cipzáras bejárati ajtóval.
 • Könnyű összeszerelés néhány perc alatt, és a szerkezet gyorsan áthelyezhető a kert bármely pontjára.

Ha nem tudja, hogyan kezdjen el növényeket termeszteni fóliasátorban, segíthetünk. Teljes útmutató az üvegházban történő termesztéshez és a termesztés megkezdéséhez. Ha szeretne ültetni, mi tudjuk biztosítani a vetőmagokat tekintse meg őket itt. Tegyen szert saját bio termésre.

MIÉRT TARTÓS ÉS KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ A KERTI FÓLIASÁTOR?

PREMIUM konstrukció: A fóliasátor szerkezete horganyzott acélszerkezet, amely a legstabilabb csőprofillal rendelkezik. Vastagság 0,7 mm és átmérő 24 mm.

140g/m2 laminált fólia

A fóliasátor fóliája vagy az úgynevezett agrofólia akár 140 g/négyzetméter sűrűséget is kínál. Anyaga PE (polietilén), UV-kezeléssel, amely megvédi a termést. A fólia egy speciális átlátszó PE anyagból készült, UV-szűrővel ellátott, a fólia szerkezetébe ágyazott zöld PP hálóval. Ez növeli a fólia szakítószilárdságát, és nagyon jó feltételeket teremt a növények fejlődéséhez. A fóliás növényen lévő megerősített polietilén lemeznek köszönhetően nem kell aggódnia az UV-sugárzás vagy az enyhe záporok miatt.

Snímka2

A fóliasátor stabilitása elsődleges fontosságú

Fóliasátraink alján meghosszabbított védőfólia található, amelyet a fóliasátrak rögzítésekor örömmel fog találni. A jó rögzítés elengedhetetlen.

Tippünk: A fóliasátor körüli területet ássa fel (kb. 20-40 cm). A sarkokban lévő íveket mélyebben rögzítheti, és a "felesleges fóliát" vagy az úgynevezett "fóliavégeket" a földbe temetheti. Végül, a fóliasátor kerülete köré, az elásott fólia tetejére csempéket vagy köveket helyezhet. Bónuszként kap egy ösvényt.

A fóliasátor szellőztetése

A fóliasátor hosszában egymással szemben lévő ablakkal rendelkező szekciók találhatók - minden szekciónak 2 saját ablaka van, amelyek a szemközti oldalakon helyezkednek el. Ez biztosítja a nagyon jó légáramlást.

A fóliasátorban akár 10 légáteresztő és felgördíthető ablak van, amelyek biztosítják a jó légáramlást, és optimális mikroklímát teremtenek bármilyen növény termesztéséhez. A beépített hálós ablak megakadályozza, hogy a rovarok és a madarak bejussanak az üvegházba. Ablakméretek (szélesség x magasság) 70 cm x 50 cm

Snímka

Az alagút (alagút fóliát) funkcionalitását kettős cipzárral ellátott széles ajtó növeli.A bejárat méretei (szélesség x magasság) 74 cm x 180 cm

6 m2-ig terjedő terület

Használja a 6 m2-es területet növénytermesztésre. A fóliában saját sorokat alakíthat ki. Használjon 2 m széles és 3 m hosszú, azonos magasságú fóliát, legfeljebb 2 m magasan a középső részen. A fóliaház optimális magassága 2m, ami lehetővé teszi a szabad mozgást és munkavégzést. A zöldségtermesztés vagy a fűszernövények termesztése a jó körülményeknek köszönhetően sokkal gyorsabb lehet.

Tudja, hogyan kell megfelelően felhelyezni a fóliát a kerti fóliasátorra?

A fólia akkor húzható a legkönnyebben a fóliasátorra, amikor a textúrája puha - ezért a kicsomagolás után hagyja egy kicsit (20-30 percig) állni, hogy felmelegedjen és megpuhuljon. Ideális esetben szép, napos időben kell feltenni.

MÉRETEK:

Szélesség: 2 m

Magasság: 2 m

Hossz: 3 m

Van még kérdése a fóliasátor karbantartásával kapcsolatban? Összeszedtünk 10 hasznos dolgot, amit a fóliasátor karbantartásakor érdemes szem előtt tartani.

 1. A fóliasátor szerkezetének egyenesnek és függőlegesnek kell lennie, és a bejáratokban lévő záraknak a fólia megfeszítése után lazán zárhatónak kell lenniük.
 2. A fóliát nem szabad szorosan kifeszíteni - fennáll a sérülés/szakadás veszélye.
 3. A fóliát meleg, napos időben kell felhelyezni.
 4. Miután kicsomagolta a fóliát, várjon 20-30 percet, hogy a fólia felmelegedjen. Ha a felület puha, elkezdheti nyújtani a fóliát.
 5. A fóliát nem szabad erős szélnek kitett területeken elhelyezni. Az árut olyan helyre helyezze el, ahol a széllökéseket csökkentő akadály van. Ha erős szélről érkezik jelentés, és a fólia a szélnek kitett helyen van, a fóliát azonnal el kell rakni. Egy erős széllökés eltörheti a szerkezetet.
 6. Rendszeresen ellenőrizze a rögzítést.
 7. Télen a fóliát el kell rakni, hogy megakadályozzuk a hó felhalmozódását, amely károsíthatja a polytunnel szerkezetét.
 8. A kerti fóliasátor olyan mechanikai sérüléseire, amelyeket vihar, jégeső, hóvihar, erős szél vagy heves esőzés okoz, nem vonatkozik a termékgarancia.
 9. A fólia tisztításához használjon enyhe szappanoldatot és puha rongyot (ne használjon vegyszereket vagy durva rongyokat, amelyek megkarcolják a fóliát). Mosás után öblítse ki a fóliasátrat tiszta vízzel.
 10. Rendszeresen tisztítsa meg a tetőt a lehullott levelektől és hótól.

Ha új kertről álmodozik, csak egy egyszerű tervre van szüksége, mi pedig a FOXIGY-nál szívesen segítünk ebben. Ezzel kapcsolatosan megnézheti a Teljes útmutató fóliasátorban való növénytermesztéshez - Hogyan kezdjük el a zöldségtermesztést?

Paraméterek
Hosszúság 3m
A növények termesztésére szolgáló épület típusa Fóliasátor
Szín fehér-áttetsző
Fólia súlya 140 g/m2
Fóliasátor rúd vastagsága 24 mm
Fóliasátor rúd profilja 0,7 mm
Fóliasátor mérete 2x3m
Magasság 2 m
A szerkezet anyaga Acél
Terület 6m2
Szélesség 2m