Kerti fóliaház/fóliasátor 2X4m UV filterrel PREMIUM


Fóliasátor UV szűrővel és 2x4 m acél szerkezettel 0,7 x 24 mm, agrofólia 140 g / m2. Több

Gyártó: FoxigyA termék kódja: B-SK-14163 Szállítás és fizetés

53 000 Ft ÁFA -val

Raktáron
db

Fóliasátor UV szűrővel és 2x4 m acél szerkezettel 0,7 x 24 mm, agrofólia 140 g / m2. Több

Gyártó: FoxigyA termék kódja: B-SK-14163 Szállítás és fizetés

Mik a kerti fóliaház fő előnyei? 

 • Tartós horganyzott szerkezet 0,7 x 24 mm-es profillal 
 • Minőségi fólia (agrofólia) PE anyagból 140g / m2 (polietilén - kopásálló anyag) PP hálóból (polipropilén) erősítéssel, UV szűrővel 
 • Praktikus tér 8 m2 a 2x4x2m (Szélesség x Hossz x Magasság) méreteknek köszönhetően 
 • 8 ablak, biztonsági hálóval és cipzáras bejárati ajtóval. 
 • Könnyű összeszerelés néhány  perc alatt, és a szerkezet gyorsan áthelyezhető a kert bármely pontjára. 

Ha nem tudja, hogyan kezdje el a fóliában való termesztést, segítünk, olvassa el: Növénytermesztés fóliasátorban kezdőknek. Ha szeretne ültetni, tudunk biztosítani magokat , itt megtekintheti kínálatunkat. Tegyen szert saját bio termésre.

Miért tartós és jó minőségű a kerti fóliasátor? 

Kivitelezés: PREMIUM szerkezet

A fólialemez szerkezete horganyzott acél, mely a legstabilabb csőprofillal rendelkezik, 0,7 a vastagsága és 24 mm átmérőjű. 

Lamináló fólia 140g/m2 

A fólia négyzetméterenként akár 140 g. Anyaga PE (polietilén) UV sugárzás elleni kezeléssel, aminek köszönhetően megóvja termését. A fólia speciális átlátszó PE anyagú, UV szűrővel, zöld PP hálóval. Ez megnöveli a fólia szakítószilárdságát, és nagyon jó feltételeket teremt a növény fejlődéséhez. A fólialapon lévő megerősített polietilén lapnak köszönhetően nem kell tartania az UV sugárzástól vagy az enyhe záporoktól. 

folia na foliovnik

  

A fólia stabilitása rendkívül fontos 

Fóliasátraink alulról kiterjesztett védőfóliával vannak ellátva, amely rendkívül hasznos a fóliasátor rögzítésekor. A jó rögzítés elengedhetetlen. 

foliovnik hlina

Tippünk: A fólia területét ássa körbe (kb. 20-40 cm). A fólia sarkait mélyebbre ereszthetjük a földbe és a fólia többi részét úgymond felesleges anyagot temessük be szintén. Végül használhatunk macskakövet vagy köveket, amelyeket a fóliasátor kerülete mentén helyezünk el az így betemetett fóliára. Bónuszként járdát nyer ezzel az eljárással. 

Szellőztetés a fóliasátorban 

A fóliasátorban méterenként két egymás felé néző ablakkal rendelkező rész található - mindegyik résznek 2 különálló ablaka van, amelyek egymással szemben helyezkednek el. Ez nagyon jó légáramlást biztosít. 

A fólia akár 8 ablakkal rendelkezik, amelyek biztosítják a jó szellőzést és optimális mikroklímát teremtenek bármilyen növény termesztéséhez. A hálóval felszerelt ablak megakadályozza, hogy a rovarok és a madarak bejussanak a fóliába. 

foliovnik okno

A fóliasátor funkcionalitását 1 széles, dupla és megbízható cipzárral ellátott ajtó bővíti.

foliovnik zips..,

Területe 8 m2 

Használja ki a 8 m2-es területet növénytermesztésre. Megtervezheti saját hálóit, vagy ún fészkek. Használhat 2 m szélességet és 4 m hosszúságot, miközben a fóliasátor magassága 2 m. A fóliasátor magassága 2 m, amely lehetővé teszi a szabad mozgást és a kellemes munkát. A jó körülményeknek köszönhetően a zöldségtermesztés  sokkal gyorsabb lehet. 

Dizajn bez názvu (7)

Tudja, hogyan kell a fóliát helyesen felhelyezni a szerkezetre? 

Akkor a legelőnyösebb fóliát a szerkezetre telepíteni, ha a szerkezete puha - így kicsomagolás után hagyjuk állni egy kicsit (20-30 percet), hogy felmelegedjen, megpuhuljon. A legideálisabb szép, napsütéses időben felvinni. 

A fóliák vagy kerti fóliasátrak kopása esetén használjon javítószalagokat, amelyek nagyszerű megoldást jelentenek. A javítószalagok nem csak a meglévő sérüléseket javítják ki, hanem megvédik a fóliasátrat a további sérülésektől. Ez hatékony megelőzés a további szakadások vagy kopások ellen.

Méretek

2x4-01

 A csomag mérete: 147x44x14,5 cm

Vannak egyéb kérdései a fólia karbantartásával kapcsolatosan? Összeírtunk 10 hasznos tudnivalót, amit érdemes szem előtt tartani a fólia karbantartása során. 

 • A fólia szerkezetét függőleges helyzetbe kell hozni, hogy egyenesen álljon, és a bejáratokban lévő zárak a fólia kifeszítése után szabadon zárhatóak legyenek. 
 • A fólia nem feszülhet erősen – fennáll a károsodás/szakadás veszélye. 
 • A fóliát meleg és napsütéses időben kell felrakni. 
 • Kibontása után várjon 20-30 percet, hogy a levegőn felmelegedjen. Ha a felület puha, elkezdheti a fólia felhelyezését. 
 • A fóliát ne helyezze erős szélnek kitett helyre. Helyezze olyan helyre, ahol védve van, a széllökésekkel szemben. Ha erős szélfúvást jelentenek, és a fólia szélnek kitett helyen van, azonnal el kell távolítani a helyéről. Az erős szél megkárosíthatja a szerkezetet. 
 • A rögzítést rendszeresen ellenőrizze. 
 • A téli időszakban a fóliát el kell rakni, hogy megakadályozzuk a hó felhalmozódását, ami károsíthatja a fólia szerkezetét. 
 • A kerti lombozat vihar, jégeső, hóvihar, erős szél vagy heves esőzések által okozott mechanikai sérülése esetén termékreklamáció nem áll fenn. 
 • Használjon enyhe szappanos oldatot és puha rongyot a fólia tisztításához (ne használjon vegyszereket vagy dörzsölő kendőket, amelyek megkarcolhatják a fóliát). Mosás után öblítse le tiszta vízzel. 
 • A tetőt rendszeresen tisztítsa meg a levelektől és hótól 


  Ha új kertjéről álmodozik, csak egy egyszerű tervre van szüksége, és mi a Foxigy Tanácsadónál tanácsot adunk a kerti zöldségtermesztéshez, valamint tanácsokat adunk az igénytelen zöldségekhez. 

  Paraméterek
  Hosszúság 4m
  A növények termesztésére szolgáló épület típusa Fóliasátor
  Szín zöld
  Fólia súlya 140 g/m2
  Fóliasátor rúd vastagsága 24 mm
  Fóliasátor rúd profilja 0,7 mm
  Fóliasátor mérete 2x4m
  Magasság 2 m
  A szerkezet anyaga Acél
  Terület 8m2
  Szélesség 2m