Kerti fóliaház/fóliasátor 2x2m UV filterrel STANDARD


Kerti fóliaház UV filterrel 2x2m méretben és acél konstrukcióval, amely profilja 0,6 x 19 mm, agrofólia súlya 140g/m2 . Több

Gyártó: Foxigy A termék kódja: B-SK-99/339 Szállítás és fizetés

Futó ár 40 300 Ft. Megtakarít 11% (4 600 Ft) 35 700 Ft ÁFA -val

Készletfeltöltés - előrendelést felveszünk - Az áru úton van hozzánk. Kiszállítás előtt tájékoztatjuk Önt.
db

Kerti fóliaház UV filterrel 2x2m méretben és acél konstrukcióval, amely profilja 0,6 x 19 mm, agrofólia súlya 140g/m2 . Több

Gyártó: Foxigy A termék kódja: B-SK-99/339 Szállítás és fizetés

Hogyan kell kerti fóliaházat építeni? Nézze meg a mellékelt videót.

Aké sú hlavné výhody záhradného fóliovníka?

 • Odolná pozinkovaná konštrukcia s profilom 0,6 x 19 mm
 • Kvalitná fólia na fóliovník (agrofólia)  z  PE materiálu 140g/m2  (polyetylén - materiál s vysokou odolnosťou voči oderu a opotrebeniu)  s výstužou zo sieťoviny PP (polypropylén) vybavená UV filtrom
 • Praktický priestor 4 m2 vďaka rozmerom 2x2x2m (ŠxDxV)
 • Roľovateľných 4 okien s ochrannou sieťkou a vstupnými dverami na zips.
 • Jednoduchá montáž do pár desiatok minút a schopnosť rýchlo presunúť konštrukciu na akéhokoľvek miesto na záhrade.

Ak neviete ako začať s pestovaním vo fóliovníku pomôžeme Vám, prečítajte si: kompletného sprievodcu pestovaním vo fóliovníku a ako začať s pestovaním. Ak chcete sadiť vieme zabezpečiť osivá a semienka pozrite si ich tu a majte vlastnú úrodu bez éčok.

 

Prečo je náš záhradný fóliovník odolný a kvalitný?

STANDARD konštrukcia

Konštrukcia fóliovníka je pozinkovaná oceľová konštrukcia, ktorá má stabilný profil rúry. Hrúbka 0,6mm a priemer 19mm.

Kašírovaná fólia 140g/m2 

Fólia na fóliovník alebo tzv. agrofólia vám ponúkne hustotu až  140g na meter štvorcový. Materiál je PE (polyetylénová) s úpravou proti UV žiareniu, vďaka čomu ochránite vašu úrodu.  Fólia má špeciálny priehľadný PE materiál s UV filtrom so zelenou PP sieťkou vloženou do štruktúry fólie. Tým sa zvyšuje pevnosť v ťahu fólie a vytvára sa veľmi dobré podmienky pre vývoj rastlín. Vďaka vystuženej polyetylénovej plachte na fóliovníku sa nemusíte obávať UV žiarenia alebo ľahkých prehánok. folia na foliovnik

Stabilita fóliovníka  je na prvom mieste

Naše fóliovníky ponúkajú zo spodu predĺženú ochrannú fóliu, ktorú radi, uvítate práve pri ukotvení fóliovníka. Dobré ukotvenie je základ.  

foliovnik hlina

Tippünk: A fólia körüli területet nagyon jól ássa fel (kb. 20-40 cm). A sarkokban lévő íveket mélyebben rögzítheti, és a "felesleges fóliát" vagy az úgynevezett "fóliavégeket" a földbe áshatja. Végül a fóliasátor kerülete körül köveket helyezhet el az elásott fólia tetején.  Bónuszként egy ösvényt kap.

Szellőztetés a fóliaházban

A fóliasátor hosszában 1 méterenként van egy szakasz, amely két egymással szemben lévő ablakkal rendelkezik - minden szakasznak van 2 saját ablaka, amelyek a szemközti oldalakon helyezkednek el. Ez nagyon jó szellőzést biztosít. 

A fóliasátorban akár 4 légáteresztő és felhúzható ablak is van, amelyek biztosítják a jó légáramlást és optimális mikroklímát teremtenek bármilyen növény termesztéséhez. A beépített hálós ablak megakadályozza, hogy a rovarok és a madarak bejussanak a fóliasátorba.


 A fóliasátor funkcionalitását egy széles, dupla és megbízható cipzárral ellátott ajtó növeli.

foliovnik zips..,

Legfeljebb 4 m2 terület

Használja a 4 m2-es területet növénytermesztésre. A fóliasátorban saját sorokat alakíthat ki. Használjon 2 m széles és 2 m hosszú, azonos magasságú fóliasátrat, legfeljebb 2 m-es magassággal a középső részen. A fóliaház optimális magassága 2m, ami lehetővé teszi a szabad mozgást és munkavégzést. A zöldségtermesztés vagy a fűszernövények termesztése a jó körülményeknek köszönhetően sokkal gyorsabb lehet.


Tudja, hogyan kell megfelelően felhelyezni a fóliát ?

A fóliát akkor a legjobb a felhelyezni a szerkezetre, amikor a textúrája puha - ezért a kicsomagolás után hagyja egy ideig (20-30 percig) állni, hogy felmelegedjen és megpuhuljon. Ideális esetben szép, napos időben kell felrakni.

 A fóliasátor méretei 2x2M:

 

Vannak kérdései a fóliaház gondozásával kapcsolatban? Összeszedtünk 10 hasznos tudnivalót, amit érdemes szem előtt tartani a fóliaház karbantartása során. 

 1. A fóliaház szerkezetének vízszintesnek és egyenesnek kell lennie, a bejáratok zárjait pedig a fólia kifeszítése után lazán be kell tudni zárni. 
 2. A fóliát nem szabad szorosan megfeszíteni - fennáll a sérülés/szakadás veszélye. 
 3. A fóliát meleg és napos napon kell felhelyezni. 
 4. A fólia kicsomagolása után várjon 20-30 percet, hogy a fólia felmelegedjen . Ha a felület puha, elkezdheti a fólia nyújtását. 
 5. A fóliát nem szabad erős szélnek kitett területekre helyezni. Olyan helyen helyezze el, ahol a széllökéseket csökkentő akadály van. Ha erős szelet jelentenek, és a fólia a szélnek kitett helyen van, a fóliát azonnal el kell távolítani. Egy erős széllökés összetörheti a szerkezetet.
 6. Rendszeresen ellenőrizze a rögzítést.
 7. Télen a fóliát el kell távolítani, hogy megakadályozza a hó felhalmozódását, amely károsíthatja a fóliasátor szerkezetét. 
 8. A kerti fóliasátor mechanikai sérüléseire, amelyeket vihar, jégeső, hóvihar, erős szél vagy heves esőzés okoz, nem vonatkozik a termékgarancia.
 9. A fólia tisztításához használjon enyhe szappanoldatot és egy puha rongyot (ne használjon vegyszereket vagy durva rongyokat, amelyek megkarcolják a fóliát).  Mosás után öblítse ki a fóliatálcát tiszta vízzel. 
 10. Rendszeresen tisztítsa meg a tetőt a lehullott levelektől és hótól

Ha álmodozik az új kertjéről, csak egy egyszerű tervre van szüksége, és mi segítünk Önnek, hogyan termelhet zöldséget a kertjében, és tippeket adunk az igénytelen zöldségtermesztéshez.

A növények termesztésére szolgáló épület típusa Fóliasátor
Fóliasátor színe zöld
Fólia súlya 140 g/m2
Fóliasátor rúd vastagsága 18 mm
Fóliasátor rúd profilja 0,7 mm
Fóliasátor mérete 2x2m
Fóliasátor magassága 2 m