Kerti fóliaház/fóliasátor 2x2m UV filterrel STANDARD


Kerti fóliaház UV filterrel 2x2m méretben és acél konstrukcióval, amely profilja 0,6 x 19 mm, agrofólia súlya 140g/m2 . Több

Gyártó: Foxigy A termék kódja: B-SK-99/339 Szállítás és fizetés

42 100 Ft ÁFA -val

Raktáron
db

Kerti fóliaház UV filterrel 2x2m méretben és acél konstrukcióval, amely profilja 0,6 x 19 mm, agrofólia súlya 140g/m2 . Több

Gyártó: Foxigy A termék kódja: B-SK-99/339 Szállítás és fizetés

Melyek a kerti fóliasátor fő előnyei?

 • Tartós horganyzott szerkezet 0,7 x 24 mm-es szerkezettel
 • Kiváló minőségű fólia a fóliasátorhoz (agrofólia) PE anyagból 140g/m2 (polietilén - kopás- és kopásállósági szempontból kiváló anyag), PP (polipropilén) hálóerősítéssel, UV szűrővel ellátva.
 • 7 m2 gyakorlati hely a 2x4,5x2m-es méreteknek köszönhetően (szélesség x mélység x magasság).
 • 6 felgördíthető ablak védőhálóval és cipzáras bejárati ajtóval.
 • Könnyű összeszerelés néhány perc alatt, és a szerkezet gyorsan áthelyezhető a kert bármely pontjára.

Ha nem tudja, hogyan kezdjen el növényeket termeszteni fóliasátorban, segíthetünk. Teljes útmutató az üvegházban történő termesztéshez és a termesztés megkezdéséhez. Ha szeretne ültetni, mi tudjuk biztosítani a vetőmagokat tekintse meg őket itt. Tegyen szert saját bio termésre.

Hogyan kell kerti fóliaházat építeni? Nézze meg a mellékelt videót.

 Miért tartós és kiváló minőségű a kerti polytunnelünk?

STANDARD konstrukció

A fóliasátor szerkezete horganyzott acélszerkezet, amely stabil csőprofillal rendelkezik. Vastagsága 0,6 mm, átmérője 19 mm.

140g/m2 laminált fólia

A fóliasátor fóliája vagy az úgynevezett agrofólia akár 140 g/négyzetméter sűrűséget is kínál. Anyaga PE (polietilén), UV-kezeléssel, amely megvédi a termést. A fólia egy speciális átlátszó PE anyagból készült, UV-szűrővel ellátott, a fólia szerkezetébe ágyazott zöld PP hálóval. Ez növeli a fólia szakítószilárdságát, és nagyon jó feltételeket teremt a növények fejlődéséhez. A fóliás növényen lévő megerősített polietilén lemeznek köszönhetően nem kell aggódnia az UV-sugárzás vagy az enyhe záporok miatt.

folia na foliovnik

A fóliasátor stabilitása elsődleges fontosságú

Fóliasátraink alján meghosszabbított védőfólia található, amelyet a fóliasátrak rögzítésekor örömmel fog találni. A jó rögzítés elengedhetetlen.

foliovnik hlina

Tippünk: A fólia körüli területet nagyon jól ássa fel (kb. 20-40 cm). A sarkokban lévő íveket mélyebben rögzítheti, és a "felesleges fóliát" vagy az úgynevezett "fóliavégeket" a földbe áshatja. Végül a fóliasátor kerülete körül köveket helyezhet el az elásott fólia tetején.  Bónuszként egy ösvényt kap.

Szellőztetés a fóliaházban

A fóliasátor hosszában 1 méterenként van egy szakasz, amely két egymással szemben lévő ablakkal rendelkezik - minden szakasznak van 2 saját ablaka, amelyek a szemközti oldalakon helyezkednek el. Ez nagyon jó szellőzést biztosít. 

A fóliasátorban akár 4 légáteresztő és felhúzható ablak is van, amelyek biztosítják a jó légáramlást és optimális mikroklímát teremtenek bármilyen növény termesztéséhez. A beépített hálós ablak megakadályozza, hogy a rovarok és a madarak bejussanak a fóliasátorba.


 A fóliasátor funkcionalitását egy széles, dupla és megbízható cipzárral ellátott ajtó növeli.

foliovnik zips..,

Legfeljebb 4 m2 terület

Használja a 4 m2-es területet növénytermesztésre. A fóliasátorban saját sorokat alakíthat ki. Használjon 2 m széles és 2 m hosszú, azonos magasságú fóliasátrat, legfeljebb 2 m-es magassággal a középső részen. A fóliaház optimális magassága 2m, ami lehetővé teszi a szabad mozgást és munkavégzést. A zöldségtermesztés vagy a fűszernövények termesztése a jó körülményeknek köszönhetően sokkal gyorsabb lehet.


Tudja, hogyan kell megfelelően felhelyezni a fóliát ?

A fóliát akkor a legjobb a felhelyezni a szerkezetre, amikor a textúrája puha - ezért a kicsomagolás után hagyja egy ideig (20-30 percig) állni, hogy felmelegedjen és megpuhuljon. Ideális esetben szép, napos időben kell felrakni.

A fóliák vagy kerti fóliasátrak kopása esetén használjon javítószalagokat, amelyek nagyszerű megoldást jelentenek. A javítószalagok nem csak a meglévő sérüléseket javítják ki, hanem megvédik a fóliasátrat a további sérülésektől. Ez hatékony megelőzés a további szakadások vagy kopások ellen.

 A fóliasátor méretei 2x2M:

 

Vannak kérdései a fóliaház gondozásával kapcsolatban? Összeszedtünk 10 hasznos tudnivalót, amit érdemes szem előtt tartani a fóliaház karbantartása során. 

 1. A fóliaház szerkezetének vízszintesnek és egyenesnek kell lennie, a bejáratok zárjait pedig a fólia kifeszítése után lazán be kell tudni zárni. 
 2. A fóliát nem szabad szorosan megfeszíteni - fennáll a sérülés/szakadás veszélye. 
 3. A fóliát meleg és napos napon kell felhelyezni. 
 4. A fólia kicsomagolása után várjon 20-30 percet, hogy a fólia felmelegedjen . Ha a felület puha, elkezdheti a fólia nyújtását. 
 5. A fóliát nem szabad erős szélnek kitett területekre helyezni. Olyan helyen helyezze el, ahol a széllökéseket csökkentő akadály van. Ha erős szelet jelentenek, és a fólia a szélnek kitett helyen van, a fóliát azonnal el kell távolítani. Egy erős széllökés összetörheti a szerkezetet.
 6. Rendszeresen ellenőrizze a rögzítést.
 7. Télen a fóliát el kell távolítani, hogy megakadályozza a hó felhalmozódását, amely károsíthatja a fóliasátor szerkezetét. 
 8. A kerti fóliasátor mechanikai sérüléseire, amelyeket vihar, jégeső, hóvihar, erős szél vagy heves esőzés okoz, nem vonatkozik a termékgarancia.
 9. A fólia tisztításához használjon enyhe szappanoldatot és egy puha rongyot (ne használjon vegyszereket vagy durva rongyokat, amelyek megkarcolják a fóliát).  Mosás után öblítse ki a fóliatálcát tiszta vízzel. 
 10. Rendszeresen tisztítsa meg a tetőt a lehullott levelektől és hótól

Ha egy szebb kertre vágyik, csak egy egyszerű tervre van szüksége, és mi segítünk Önnek, hogyan termelhet zöldséget a kertjében, és tippeket adunk az igénytelen zöldségtermesztéshez.

Paraméterek
A növények termesztésére szolgáló épület típusa Fóliasátor
Fóliasátor színe zöld
Fólia súlya 140 g/m2
Fóliasátor rúd vastagsága 18 mm
Fóliasátor rúd profilja 0,7 mm
Fóliasátor mérete 2x2m
Fóliasátor magassága 2 m