Kerti fóliaház/fóliasátor 2,5x4m UV filterrel PREMIUM

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (4)<p>A csillagok száma</p> 4 -ból/-ből 5

2,5x4m-es fóliasátor UV-szűrővel és 0,7 x 24 mm-es acélszerkezetű szerkezettel, agrofólia 140g/m2. Több

Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-99/43 Szállítás és fizetés

Futó ár 60 900 Ft. Megtakarít 11% (6 600 Ft) 54 300 Ft ÁFA -val

Raktáron
db

2,5x4m-es fóliasátor UV-szűrővel és 0,7 x 24 mm-es acélszerkezetű szerkezettel, agrofólia 140g/m2. Több

Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-99/43 Szállítás és fizetés

Melyek a kerti fóliasátor fő előnyei?

 • Tartós horganyzott szerkezet 0,7 x 24 mm-es szerkezettel
 • Kiváló minőségű fólia a fóliasátorhoz (agrofólia) PE anyagból 140g/m2 (polietilén - kopás- és kopásállósági szempontból kiváló anyag), PP (polipropilén) hálóerősítéssel, UV szűrővel ellátva.
 • 10 m2 gyakorlati hely a 2,5x4x2m-es méreteknek köszönhetően (szélesség x mélység x magasság).
 • 8 felgördíthető ablak védőhálóval és cipzáras bejárati ajtóval.
 • Könnyű összeszerelés néhány  perc alatt, és a szerkezet gyorsan áthelyezhető a kert bármely pontjára.

Ha nem tudja, hogyan kezdjen el növényeket termeszteni fóliasátorban, segíthetünk. Teljes útmutató az üvegházban történő termesztéshez és a termesztés megkezdéséhez. Ha szeretne ültetni, mi tudjuk biztosítani a vetőmagokat tekintse meg őket itt. Tegyen szert saját bio termésre.

 Miért tartós és kiváló minőségű a kerti fóliasátor?

A fóliasátor szerkezete horganyzott acélszerkezet, amely a legstabilabb csőprofillal rendelkezik. Vastagság 0,7 mm és átmérő 24 mm. 

140g/m2 laminált fólia 

A fóliasátor fóliája vagy az úgynevezett agrofólia akár 140 g/négyzetméter sűrűséget is kínál. Anyaga PE (polietilén), UV-kezeléssel, amely megvédi a termést.  A fólia egy speciális átlátszó PE anyagból készült, UV-szűrővel ellátott, a fólia szerkezetébe ágyazott zöld PP hálóval. Ez növeli a fólia szakítószilárdságát, és nagyon jó feltételeket teremt a növények fejlődéséhez. A fóliás növényen lévő megerősített polietilén lemeznek köszönhetően nem kell aggódnia az UV-sugárzás  vagy az enyhe záporok miatt. 

folia na foliovnik

 A fóliasátor stabilitása elsődleges fontosságú

 Fóliasátraink alján meghosszabbított védőfólia található, amelyet a fóliasátrak rögzítésekor örömmel fog találni. A jó rögzítés elengedhetetlen.  

foliovnik hlina

Tippünk: A fóliasátor körüli területet ássa fel (kb. 20-40 cm). A sarkokban lévő íveket mélyebben rögzítheti, és a "felesleges fóliát" vagy az úgynevezett "fóliavégeket" a földbe temetheti. Végül, a fóliasátor kerülete köré, az elásott fólia tetejére csempéket vagy köveket helyezhet.  Bónuszként kap egy ösvényt. 

A fóliasátor szellőztetése

A fóliasátor hosszában két, egymással szemben lévő ablakkal rendelkező szekció található - minden szekciónak 2 saját ablaka van, amelyek a szemközti oldalakon helyezkednek el. Ez biztosítja a nagyon jó légáramlást. 

A fóliasátorban akár 8 légáteresztő és felgördíthető ablak van, amelyek biztosítják a jó légáramlást, és optimális mikroklímát teremtenek bármilyen növény termesztéséhez. A beépített hálós ablak megakadályozza, hogy a rovarok és a madarak bejussanak az üvegházba. 

foliovnik okno

  Az alagút (alagút fóliát) funkcionalitását egy cipzárral ellátott széles ajtó növeli.

Terület legfeljebb 10 m2

Használjon 10m2 területet a növénytermesztéshez. A fóliasátorban saját sorokat  alakíthat ki. Használjon 2,5 m széles és 4 m hosszú. A fóliasátor magassága 2 m, ami lehetővé teszi a szabad mozgást és munkavégzést. A zöldségtermesztés vagy a fűszernövények termesztése a jó körülményeknek köszönhetően sokkal gyorsabb lehet.

 Tudja, hogyan kell megfelelően felhelyezni a fóliát a kerti fóliasátorra?

A fólia akkor húzható a legkönnyebben a fóliasátorra, amikor a textúrája puha - ezért a kicsomagolás után hagyja egy kicsit (20-30 percig) állni, hogy felmelegedjen és megpuhuljon. Ideális esetben szép, napos időben kell feltenni. 

A fóliák vagy kerti fóliasátrak kopása esetén használjon javítószalagokat, amelyek nagyszerű megoldást jelentenek. A javítószalagok nem csak a meglévő sérüléseket javítják ki, hanem megvédik a fóliasátrat a további sérülésektől. Ez hatékony megelőzés a további szakadások vagy kopások ellen.

A fóliasátor méretei 2,5x4M:

Van még kérdése a fóliasátor karbantartásával kapcsolatban? Összeszedtünk 10 hasznos dolgot, amit a fóliasátor karbantartásakor érdemes szem előtt tartani. 

 1. A fóliasátor szerkezetének egyenesnek és függőlegesnek kell lennie, és a bejáratokban lévő záraknak a fólia megfeszítése után lazán zárhatónak kell lenniük. 
 2. A fóliát nem szabad szorosan kifeszíteni - fennáll a sérülés/szakadás veszélye. 
 3. A fóliát meleg, napos időben kell felhelyezni. 
 4. Miután kicsomagolta a fóliát, várjon 20-30 percet, hogy a fólia felmelegedjen. Ha a felület puha, elkezdheti nyújtani a fóliát. 
 5. A fóliát nem szabad erős szélnek kitett területeken elhelyezni. Az árut olyan helyre helyezze el, ahol a széllökéseket csökkentő akadály van. Ha erős szélről érkezik jelentés, és a fólia a szélnek kitett helyen van, a fóliát azonnal el kell rakni. Egy erős széllökés eltörheti a szerkezetet.
 6. Rendszeresen ellenőrizze a rögzítést.
 7. Télen a fóliát el kell rakni, hogy megakadályozzuk a hó felhalmozódását, amely károsíthatja a polytunnel szerkezetét. 
 8. A kerti fóliasátor olyan mechanikai sérüléseire, amelyeket vihar, jégeső, hóvihar, erős szél vagy heves esőzés okoz, nem vonatkozik a termékgarancia.
 9. A fólia tisztításához használjon enyhe szappanoldatot és puha rongyot (ne használjon vegyszereket vagy durva rongyokat, amelyek megkarcolják a fóliát).  Mosás után öblítse ki a fóliasátrat tiszta vízzel. 
 10. Rendszeresen tisztítsa meg a tetőt a lehullott levelektől és hótól.

Ha egy szebb kertre vágyik, csak egy egyszerű tervre van szüksége, mi pedig a FOXIGY-nál szívesen segítünk ebben. Ezzel kapcsolatosan megnézheti a Teljes útmutató fóliasátorban való növénytermesztéshez - Hogyan kezdjük el a zöldségtermesztést?

Paraméterek
Hosszúság 4m
A növények termesztésére szolgáló épület típusa Fóliasátor
Szín zöld
Fólia súlya 140 g/m2
Fóliasátor rúd vastagsága 24 mm
Fóliasátor rúd profilja 0,7 mm
Fóliasátor mérete 2,5x4m
Magasság 2 m
A szerkezet anyaga Acél
Terület 10m2
Szélesség 2,5m