Hidraulikus emelő 2T 135-335mm AW20010

A hidraulikus emelőt autóműhelyekben, valamint otthoni garázsokban való használatra tervezték. Az egyszerű, masszív felépítés növeli a készülék megbízhatóságát. A kis mérete garantálja az egyszerű használatot és a mobilitást.

A Hever strapabíró acélból készül, amely porszórt bevonattal van ellátva. A speciális bevonatnak köszönhetően nem kell tartania a korróziótól vagy egyéb károktól. A kerekei 360°-os elforgathatóak , ami javítja a kezelhetőséget közvetlenül a jármű alatt. Ugyanakkor mind a négy kerék strapabíró anyagból készül. Az emelő teherbírása akár 2 tonna. Ennek a súlynak a túllépését nem javasoljuk.

Az emelőkar két részből áll, ami azt jelenti, hogy kényelmesen, használhatja  anélkül hogy le kellene hajolnia . Egyszerűen le kell engedni az emelőt a leeresztő szeleppel, amelyet az emelőkarral lehet elfordítani. Az eszköz megfelel a CE minőségi előírásoknak.

Előnyei: 

 • Megkönnyíti a személygépkocsikkal és kisteherautóval végzett munkát – ennek az emelőnek a munkatartománya 135-330 mm 
 • A hidraulikus emelő fémkerekekkel és forgatható hátsó kerekekkel, valamint egy hosszú fogantyúval van felszerelve, amely leengedésként is működik - ennek köszönhetően gyorsan és kényelmesen beállíthatja a kívánt pozícióba. 
 • Rendkívül erős és strapabíró szerkezetű - a hidraulikus mobil emelő évekig megőrzi szerkezetét és megbízhatóságát - anyaga ellenáll a mechanikai sérüléseknek és a korróziónak 
 • A hidraulikus emelő ideális személygépkocsikhoz és kisteherautókhoz, mezőgazdasági gépekhez, járművekhez és teherautó-utánfutókhoz. 

  Ügyeljen a biztonságra! 

  Figyelem! Az emelő csak  emelésre szolgál. A hidraulikus emelő nem rendelkezik biztonsági reteszekkel. Emelés után ezért szükséges, hogy a járművet támasztékokkal támasszák alá. A készülék támasztékként nem használható! 

   

  Miért ne terhelje a súly a hengert? 

  Az emelt helyzetben tartott tárgy súlya terheli a hidraulikus emelőt, ami a henger leesését idézheti elő. Emelje fel az autót és helyezze rá a támasztékokra. 

  Jellemzők: 

  • Terhelhetőség: 2000 kg 
  • munkatartomány: 135-330 mm 
  • Mérete: 41 x 20 cm 
  • Tömege: 9500 g