Gyermek tricikli forgatható üléssel Kids Grey


ECOTOYS

A szürke, forgatható üléssel ellátott tricikli ideális 1 -5 éves kor közötti gyerekek számára. A többfunkciós használat sok éven át garantálja, hogy sok éven át használható. Több

A termék kódja: B-SK-14427 Szállítás és fizetés

47 300 Ft ÁFA -val

Raktáron
db
ECOTOYS

A szürke, forgatható üléssel ellátott tricikli ideális 1 -5 éves kor közötti gyerekek számára. A többfunkciós használat sok éven át garantálja, hogy sok éven át használható. Több

A termék kódja: B-SK-14427 Szállítás és fizetés

Modern tricikli, amelyet gyermeke kedvelni fog. Kényelmet és biztonságos szórakozást biztosít. A kormányra erősített fogantyúnak köszönhetően a szülők kezében van az eszköz feletti irányítás, így nincs más dolga, mint egy családi sétát tenni.   

Gyermeke teljes biztonságban ül majd a triciklin. A puha ülést háttámlával párnázott védőkarok és övek egészítik ki, amelyek megakadályozzák a kiesést. A további párnák növelik a kényelmet, és óvják a baba érzékeny bőrét. Az ülésnek állítható háttámlája van, amely a gerinc védelmére van kialakítva. 

Az összecsukható tető véd az erős napsugárzástól vagy az enyhe esőtől.

A kerekek szilárdak és defektállóak. A 12" átmérőjű első kerekek, és a 9,5" átmérőjű hátsó kerekek stabilitást biztosítanak egyenetlen terepen is. A hátsó kerekeken fékek is vannak. 

           

A tető, a védőkarok és a puha ülőke eltávolíthatóak és a termék ezek nélkül is használható. A használat módja a gyermek életkorától függ. Ezen kívül a kerékpár felszereltsége: csengő, trombita, két tároló kosár és egy pohártartó. Minden elem szabadon leszerelhető, ami megváltoztatja a kerékpár funkcióit. 

 detska-trojkolka_3_8

A 360°-ban elforgatható ülés ennek a triciklinek egyik előnye. A babákat magával szembe fordíthatja, és így szemkontaktust tarthat velük a séta során. A nagyobb gyerekek számára a séta menetirányban lesz érdekesebb, amikor is megfigyelhetik a környezetet. Nagyobb gyermekek számára szórakoztató lesz a triciklit  a mellékelt pedálok segítségével hajtani. 

A gyermek nagyobb kényelmét és biztonságát szolgálják: védőkarok, övek, puha burkolat, összecsukható tető, összecsukható lábtartók és fékek.

 

 

A gyermek tricikli előnyei:

- 360 fokban elforgatható ülés

- szülői kontroll

- biztonsági fék

- összecsukható tető

- összecsukható lábtámasz

- puha üléshuzat, háttámla és övek

- csengő, pohártartó

- trombita

- Biztonsági öv

- praktikus kosár a jármű hátulján

- masszív, megerősített szerkezet

- tartós EVA kerekek, amelyek defektállóak

- biztonsági tanúsítványok

detska-trojkolka_3_17

LEÍRÁS:

Méretek: 96 x 84 x 49 cm

Kor: 12 hónapos kortól 5 éves korig

Gyermek maximális súlya: 25 kg

Tricikli súlya: 10,5 kg

Anyaga: Szerkezet: fém, Kárpit: 100% poliészter

Tanúsítványok: EN 71-1: 3, GTS

Paraméterek
Roller tartozékokkal (tető, csengő...) Igen
A roller kerekeinek száma Háromkerekű