Gyerek játszószőnyeg 77 x 77 x 53cm SASHA JUNIOR Ecotoys


Egy olyan játszószőnyeget keres gyermekeinek, amelyek teljesítik a legmagasabb követelményeket is? Ha igen, ez a játszószőnyeg kiváló választás lehet! Több

Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-6209 Szállítás és fizetés

18 300 Ft ÁFA -val

Raktáron
db

Egy olyan játszószőnyeget keres gyermekeinek, amelyek teljesítik a legmagasabb követelményeket is? Ha igen, ez a játszószőnyeg kiváló választás lehet! Több

Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-6209 Szállítás és fizetés

INTERAKTÍV JÁTSZÓSZŐNYEG

Színes játszószőnyeg egy nagy teknőssel az elején, amely kiváló választás lehet csöppsége szórakoztatására. Bárhová elhelyezheti lakásában, így mindig figyelemmel kísérheti babája tevékenységét. A szőnyeg kellemesen puha és a rajta való fekvés kényelmes. Fekvés közben gyermeke különböző plüss állatokat figyelhet, amelyek két gyűrűre vannak függesztve. 

sasha_junior_4

VÉDŐHÁLÓ

Az egész szőnyeg körül védőháló található, amelyet fel is tud emelni. A hálóban kis nyílások találhatók, amelyeken keresztül labdákat vagy apró játékokat dobálhat a hálón belülre. Ha felhúzza a hálót, a gyermeke nem juthat majd a földre, így nyugodt lehet, miközben gyermeke játszik. A védőháló előtt egy nagy teknős található, amely a mellékelt labdák tárolására szolgál. A felemelt hálót a két boltívre helyezheti el. 

sasha_junior_23

GYERMEK FEJLŐDÉSE

Ez a játszószőnyeg kiválló interaktív segédeszköz a változatos színeinek és a játékoknak köszönhetően. Segít gyermeke fizikai és motorikai fejlődésében és javítja a mozgáskordinációt. A látást és a fantáziát az élénk színek és alakzatok stimulálják. A csörgők és a hangot kiadó játékok stimulálják a hallást. A szőnyeg hosszú órákon át tartó szórakozást kínál gyermekének, a puha anyaghasználat pedig biztosítja a kellő kényelmet. A gyermeke izomzatának fejlődése is előtérbe kerül, hisz az, hogy a gyermeke megpróbálja majd elkapni a játékokat, erősíti majd a háton, vállon és nyakon található izmokat. 

TULAJDONSÁGOK

Oktatási szőnyeg kiegészítőkkel

A gyermek életének első napjától kezdve

Színes karikák 

És 30 színes golyó

Tárolóhely golyók számára az oroszlán fejében

Biztonsági háló

Kiváló minőségű anyagok

Tanúsítványok: SGS, EN71, CE

MÉRETEK:

77 x 77 x 53 cm

Függesztett játékok száma: 4 db

Golyók száma: 30 db

sasha_junior_7

sasha_junior_6