Gyerek hinta Pink/White


A gyerek hinta kényelmes párnával és háttámlával rendelkezik. Több

Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-99/452 Szállítás és fizetés

22 400 Ft ÁFA -val

Raktáron
db

A gyerek hinta kényelmes párnával és háttámlával rendelkezik. Több

Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-99/452 Szállítás és fizetés

Óriáso szórakozás még a legfiatalabb gyermekek számára is a lakásban, házban, kerti pavilonban vagy a kertben. A hinta 12 hónapos korú gyermekek számára alkalmas.

A hinta kiváló minőségű műanyagból és anyagból készül, amelyet speciális bevonattal kezeltek a víz felszívódásának csökkentése érdekében. Ezt a technológiát Cleanbo-nak hívják. Korlátozza a víz felszívódását oly módon, hogy a kiömlött folyadék cseppenként alakuljon ki, és ne szívódjon fel az anyagba. Ennek ellenére a nagy esőzésnél mégis vizes lehet a párna.

Tehát ha a természetben lóg a hinta, használja ki azt, hogy az ülés levehető. Eső esetén könnyen leveheti a hintáról és így nem ázik meg a párna.

Hogyan tisztítsuk meg a hintát:

A párnákat csak enyhe kárpitosító termékekkel tisztítsa. Ha a hinta műanyag alkatrészei bekoszolódtak, óvatosan törölje meg egy kendővel.

A hinta tartós jutakötelekkel rendelkezik, amelyek akár 20 kg terhelésnek is ellenállnak. A kötelek 8 m hosszúak, így tökéletesen illeszkednek bármely 2,5 m magas állványba vagy apartmanba. Könnyedén beállíthatja a köteleket.

A csomag két erős fém felfüggesztő gyűrűt és rögzítőcsavart tartalmaz a betonhoz. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja, hogy hová teszi majd a hintát.

haky

Ülés méretei:

Szélesség: 36 cm

Magasság: 34 cm

Mélység: 31 cm

Teherbírás: 20 kg

Figyelem: Soha ne hagyja a gyermekét felügyelet nélkül a hintában!

Paraméterek
Gyerek hinta fajtája Székhinta
Gyerek hinta váz anyaga Fa
Gyerek hinta használata Beltér;Kültér