Gyerek futóbicikli 2 az 1-ben Pink Style


Háromkerekű futóbicikli és kerékpár egyben. A klasszikus kerékpár elődje. Több

Gyártó: Bestent A termék kódja: B-SK-99/440 Szállítás és fizetés

26 000 Ft ÁFA -val

Raktáron
db

Háromkerekű futóbicikli és kerékpár egyben. A klasszikus kerékpár elődje. Több

Gyártó: Bestent A termék kódja: B-SK-99/440 Szállítás és fizetés

Háromkerekű ütköző és kerékpár egyben. A klasszikus kerékpár lovaglásának nagy előfutára.

A gyermekek pattogásain történő lovaglás elősegíti a motoros koordinációt és az egyensúlyt. Maga az út hosszú órányi szórakozást biztosít! Az olcsóbb termékektől eltérően az ECOTOYS márkás kerékpárt az igényes vásárló számára hozták létre. Biztosítja, hogy gyermeke használhatósága és biztonsága a legmagasabb szinten legyen. A háromkerekű felépítés garantálja a vezetési stabilitást. A kifejezetten az első kerék és az állítható magasságú ülés hozzájárul ahhoz, hogy a kerékpár gyermekével együtt nőjön.

pink3

Ha meg akarja tanítani gyermekét, hogy tartsa meg az egyensúlyát, és felkészítse egy kalandra az első kerékpárral, egyszerűen húzza ki az első pedálokat, ebben a konfigurációban visszapattanóként szolgál. Miután a visszapattanó utazás kényelmesebbé vált a gyermek számára, és probléma nélkül megőrzi az egyensúlyát, összekapcsolhatja a pedálokat, hogy gyermeke csak egyedülálló standard kerékpárral vehessen részt.

pink2

A visszapattanó / kerékpár lágy, kényelmes üléssel rendelkezik, fogantyúval. A nyereg állítható magasságú és szögű, amelynek köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a gyermek tényleges magasságához. .A kerékpár kormányának lágy, csúszásmentes markolatai vannak. Nekik köszönhetően a gyermek biztonságosabban tartja a kormánykereket és biztos abban, hogy kezei nem csúsznak. A maximális stabilitás érdekében a játék során a kerékpárnak egy dupla hátsó kereke van, amelynek távolsága 12 cm és átmérője legfeljebb 7 hüvelyk. A kerekek speciális, lyukasztó, EVA műanyagból készülnek - csövek nélküli, kissé rugalmasak az érintéshez. Ez lehetővé teszi a kerékpár beltéri és kültéri használatát. Az ülés alatt egy funkcionális tartó leválasztott pedálokhoz. Ez azt jelenti, hogy bármikor megváltoztathatja a bicikli változatát, még egy séta közben is, és nem kell aggódnia, hogy elveszítik a bicikli elemeit.

pink4

pink5

MÉRETEK

Hossz: 65 cm

Kormányszélesség: 31 cm

Kormánykerék magassága: 49 cm

Állítható nyeregmagasság: 29 cm - 33 cm

Az első kerék átmérője: 20 cm

Hátsó kerék átmérője: 17 cm

pink6

leírások

Súly: kb. 2 kg

Súlykorlát: kb. 20 kg

Gyerekeknek: 2 éves kortól

tanúsítás: EN71: 1-3, SGS, CE

Paraméterek
Odrážadlo s príslušenstvom (strieška, zvonček..) Nie
Počet kolies na odrážadle Dvojkolesové