Fólia fóliasátorra 2,5x5m UV szűrővel


Cserefólia fóliasátorra - agrárfólia 140g/m2, 2,5x5m méretű, laminált fólia, megerősített hálózattal és UV-szűrővel. Több

Gyártó: Foxigy A termék kódja: B-SK-14919 Szállítás és fizetés

47 400 Ft ÁFA -val

Jelenleg nem elérhető Elérhetőség követése

Cserefólia fóliasátorra - agrárfólia 140g/m2, 2,5x5m méretű, laminált fólia, megerősített hálózattal és UV-szűrővel. Több

Gyártó: Foxigy A termék kódja: B-SK-14919 Szállítás és fizetés

Melyek az agrofólia 140g/m2 fő előnyei?

  • Kiváló minőségű agrofólia 140g/m2 PE anyagból (polietilén  kopásállósági szempontból nagy ellenálló képességű anyag), PP (polipropilén) hálóerősítéssel, UV-szűrővel ellátva.
  • Praktikus 12,5 m2  a 2,5x5x5x2m (Széleség x Hosz x magasság) méreteknek köszönhetően.
  • Felhúzható ablakok védőhálóval és cipzáras bejárati ajtó.
  • Könnyű összeszerelés néhány perc alatt

Megjegyzés: ez a termék nem tartalmazza a fóliasátor szerkezetét, csak magát a fóliát.

140g/m2 kasírozott fólia

A fólia, vagy az úgynevezett agrofólia akár 140 g/négyzetméter sűrűséget is kínál. Anyaga PE (polietilén), UV-kezeléssel, amely megvédi a termést.  A fólia egy speciális átlátszó PE anyagból készült, UV-szűrővel ellátott, a fólia szerkezetébe ágyazott zöld PP hálóval. Ez növeli a fólia szakítószilárdságát, és nagyon jó feltételeket teremt a növények fejlődéséhez. A fóliás növényen lévő megerősített polietilén lemeznek köszönhetően nem kell aggódnia az UV-sugárzás vagy a könnyű huzat miatt.

folia na foliovnik

A fóliaház stabilitása elsődleges fontosságú

Fóliánk meghosszabbított védőfóliával rendelkezik, amelyet a fóliasátor lehorgonyzásakor örömmel fog találni. A jó rögzítés elengedhetetlen.

foliovnik hlina

Tippünk: A fóliasátor körüli területet jól ássa fel (kb. 20-40 cm). A sarkokban lévő íveket mélyebben rögzítheti, és a "felesleges fóliát" vagy az úgynevezett "fóliavégeket" a földbe temetheti. Végül, a fóliasátor kerülete köré, az elásott fólia tetejére köveket helyezhet.  Bónuszként kap egy ösvényt.

Szellőztetés a fóliaházban

A fólia hossza mentén 1 méterenként van egy szakasz két egymással szemben lévő ablakkal - minden szakasznak 2 saját ablaka van, amelyek a szemközti oldalakon helyezkednek el. Ez biztosítja a nagyon jó légáramlást. 

A fólia légáteresztő és felhúzható ablakokkal rendelkezik, amelyek biztosítják a jó légáramlást, és optimális mikroklímát teremtenek bármilyen növény termesztéséhez. A beépített hálós ablak megakadályozza, hogy a rovarok és a madarak bejussanak az üvegházba.

foliovnik okno

A fólia széles ajtóval rendelkezik, dupla és megbízható cipzárral a kényelmes belépéshez.

foliovnik zips..,


Dizajn bez názvu (7)

Tudja, hogyan kell helyesen felhelyezni a fóliát a kerti fóliaházra?

A fóliát akkor a legjobb felhelyezni a szerkezetre, amikor még puha a textúrája - ezért a kicsomagolás után hagyja állni egy ideig (20-30 percig), hogy felmelegedjen és megpuhuljon. Ideális esetben szép, napos időben kell alkalmazni.

5

Figyelem: ez a termék nem tartalmazza a fóliasátor konstrukciót.

Van még kérdése a fóliasátor karbantartásával kapcsolatban? Összeírtunk Önnek 10 hasznos tudnivalót, amire a fóliasátor karbantartása során érdemes gondolni.

1.A fóliasátor szerkezetének vízszintesnek és függőlegesnek kell lennie, a bejáratokban lévő záraknak a fólia kifeszítése után lazán zárhatónak kell lenniük. 
2.A fóliát nem szabad szorosan kifeszíteni - fennáll a sérülés/szakadás veszélye. 
3.A fóliát meleg, napos időben kell felhelyezni. 
4.Miután kicsomagolta a fóliát, várjon 20-30 percet, hogy a fólia  felmelegedjen. Ha a felület puha, elkezdheti nyújtani a fóliát. 
5.A fóliát nem szabad erős szélnek kitett területeken elhelyezni. Az árut olyan helyre helyezze el, ahol a széllökéseket csökkentő akadály van. Ha erős szélről érkezik jelentés, és a  a szélnek kitett helyen van, a lepedőt azonnal el kell távolítani. Egy erős széllökés eltörheti a szerkezetet.
6.Rendszeresen ellenőrizze a rögzítést.
7.Télen a fóliát el kell rakni, hogy megakadályozza a hó felhalmozódását, amely károsíthatja a fólia szerkezetét. 
8. A kerti fóliasátor mechanikai káraira, amelyeket vihar, jégeső, hóvihar, erős szél vagy heves esőzés okoz, nem vonatkozik a termékgarancia.
9. A fóliasátor tisztításához használjon enyhe szappanoldatot és rongyot (ne használjon vegyszereket vagy durva ruhákat, amelyek megkarcolják a fóliát).  Mosás után öblítse le tiszta vízzel. 
10. Rendszeresen tisztítsa meg a tetőt a lehullott levelektől és hótól.

Ha szeretne új kertet, csak egy egyszerű tervre van szüksége, és mi a Foxigy-nél segítünk Önnek, hogy hogyan termelhet zöldséget a kertjében, és tippeket adunk a könnyen termeszthető zöldségekhez. Ha ültetni szeretne, tudunk magokat és vetőmagokat tudunk biztosítani, tekintse meg ezeket itt, és legyen saját bio termése.

Paraméterek
A növények termesztésére szolgáló épület típusa Pótfólia
Pót fóliasátor színe zöld
Fólia súlya 140 g/m2
Pótfólia mérete 2,5x5m