Fólia 2x2 m UV szűrővel


135g/m2-es pótfólia fóliasátorhoz, megerősített rácsokkal laminálva és UV szűrővel. Fólia mérete: 2x2 m. Több

Gyártó: FoxigyA termék kódja: B-SK-8982 Szállítás és fizetés

16 600 Ft ÁFA -val

Raktáron
db

135g/m2-es pótfólia fóliasátorhoz, megerősített rácsokkal laminálva és UV szűrővel. Fólia mérete: 2x2 m. Több

Gyártó: FoxigyA termék kódja: B-SK-8982 Szállítás és fizetés

Melyek a 135g/m2-es agrofólia fő előnyei?

 • Kiváló minőségű fólia a fóliasátorhoz (agrofólia) PE anyagból 135g/m2 (polietilén - kopás- és kopásállósági szempontból kiváló anyag), PP (polipropilén) hálóerősítéssel, UV szűrővel ellátva.
 • 4 m2 gyakorlati hely a 2x2x2m-es méreteknek köszönhetően (szélesség x hosszúság x magasság).
 • Felgördíthető ablakok védőhálóval és cipzáras bejárati ajtóval.
 • Könnyű összeszerelés néhány perc alatt.

A TERMÉK NEM TARTALMAZZA A FÓLIASÁTOR SZERKEZETÉT, CSAK A FÓLIÁT.

135g/m2 laminált fólia

A fóliasátor fóliája vagy az úgynevezett agrofólia akár 135g/négyzetméter sűrűséget is kínál. Anyaga PE (polietilén), UV-kezeléssel, amely megvédi a termést. A fólia egy speciális átlátszó PE anyagból készült, UV-szűrővel ellátott, a fólia szerkezetébe ágyazott zöld PP hálóval. Ez növeli a fólia szakítószilárdságát, és nagyon jó feltételeket teremt a növények fejlődéséhez. A fóliás növényen lévő megerősített polietilén lemeznek köszönhetően nem kell aggódnia az UV-sugárzás vagy az enyhe záporok miatt.

folia na foliovnik

A fóliasátor stabilitása elsődleges fontosságú

Fóliáink alján meghosszabbított védőfólia található, amelyet a fóliasátrak rögzítésekor örömmel fog találni. A jó rögzítés elengedhetetlen.

Tippünk: A fóliasátor körüli területet ássa fel (kb. 20-40 cm). A sarkokban lévő íveket mélyebben rögzítheti, és a "felesleges fóliát" vagy az úgynevezett "fóliavégeket" a földbe temetheti. Végül, a fóliasátor kerülete köré, az elásott fólia tetejére csempéket vagy köveket helyezhet. Bónuszként kap egy ösvényt.

A fóliasátor szellőztetése

A fóliasátor hosszában méterenként egymással szemben lévő ablakkal rendelkező szekció található - minden szekciónak 2 saját ablaka van, amelyek a szemközti oldalakon helyezkednek el. Ez biztosítja a nagyon jó légáramlást.

A fóliának légáteresztő és felgördíthető ablakai vannak, amelyek biztosítják a jó légáramlást, és optimális mikroklímát teremtenek bármilyen növény termesztéséhez. A beépített hálós ablak megakadályozza, hogy a rovarok és a madarak bejussanak az üvegházba.

A fólia kettős cipzárral ellátott széles ajtóval rendelkezik.

Tudja, hogyan kell megfelelően felhelyezni a fóliát a kerti fóliasátorra?

A fólia akkor húzható a legkönnyebben a fóliasátorra, amikor a textúrája puha - ezért a kicsomagolás után hagyja egy kicsit (20-30 percig) állni, hogy felmelegedjen és megpuhuljon. Ideális esetben szép, napos időben kell feltenni.

A fóliák vagy kerti fóliasátrak kopása esetén használjon javítószalagokat, amelyek nagyszerű megoldást jelentenek. A javítószalagok nem csak a meglévő sérüléseket javítják ki, hanem megvédik a fóliasátrat a további sérülésektől. Ez hatékony megelőzés a további szakadások vagy kopások ellen.

Van még kérdése a fóliasátor karbantartásával kapcsolatban? Összeszedtünk 10 hasznos dolgot, amit a fóliasátor karbantartásakor érdemes szem előtt tartani.

 1. A fóliasátor szerkezetének egyenesnek és függőlegesnek kell lennie, és a bejáratokban lévő záraknak a fólia megfeszítése után lazán zárhatónak kell lenniük.
 2. A fóliát nem szabad szorosan kifeszíteni - fennáll a sérülés/szakadás veszélye.
 3. A fóliát meleg, napos időben kell felhelyezni.
 4. Miután kicsomagolta a fóliát, várjon 20-30 percet, hogy a fólia felmelegedjen. Ha a felület puha, elkezdheti nyújtani a fóliát.
 5. A fóliát nem szabad erős szélnek kitett területeken elhelyezni. Az árut olyan helyre helyezze el, ahol a széllökéseket csökkentő akadály van. Ha erős szélről érkezik jelentés, és a fólia a szélnek kitett helyen van, a fóliát azonnal el kell rakni. Egy erős széllökés eltörheti a szerkezetet.
 6. Rendszeresen ellenőrizze a rögzítést.
 7. Télen a fóliát el kell rakni, hogy megakadályozzuk a hó felhalmozódását, amely károsíthatja a polytunnel szerkezetét.
 8. A kerti fóliasátor olyan mechanikai sérüléseire, amelyeket vihar, jégeső, hóvihar, erős szél vagy heves esőzés okoz, nem vonatkozik a termékgarancia.
 9. A fólia tisztításához használjon enyhe szappanoldatot és puha rongyot (ne használjon vegyszereket vagy durva rongyokat, amelyek megkarcolják a fóliát). Mosás után öblítse ki a fóliasátrat tiszta vízzel.
 10. Rendszeresen tisztítsa meg a tetőt a lehullott levelektől és hótól.

Ha nem tudja, hogyan kezdjen el növényeket termeszteni fóliasátorban, segíthetünk. Olvassa el: Teljes útmutató fóliasátorban való növénytermesztéshez - Hogyan kezdjük el a zöldségtermesztést? Ha szeretne ültetni, tudunk biztosítani magokat , itt megtekintheti kínálatunkat. Tegyen szert saját bio termésre.

Paraméterek
A növények termesztésére szolgáló épület típusa Pótfólia
Pót fóliasátor színe zöld
Fólia súlya 135 g/m2
Pótfólia mérete 2x2m