Fésülködő asztal Primadonna ROSE

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (2)<p>A csillagok száma</p> 3 -ból/-ből 5
Akció -21%

A Primadonna ROSE öltözőasztal ideális minden lány, nő és romantikus lélek számára, akik nemcsak a kialakítása, hanem a praktikussága miatt is szeretni fogják. Több

Gyártó: Bestent A termék kódja: B-SK-99/207 Szállítás és fizetés

Futó ár 53 000 Ft. Megtakarít 21% (11 000 Ft) 42 000 Ft ÁFA -val

Raktáron
db

A Primadonna ROSE öltözőasztal ideális minden lány, nő és romantikus lélek számára, akik nemcsak a kialakítása, hanem a praktikussága miatt is szeretni fogják. Több

Gyártó: Bestent A termék kódja: B-SK-99/207 Szállítás és fizetés

Primadonna fésülködőasztal

Ez a stílusos öltözőasztal egyedi és eredeti kiegészítője lesz hálószobájának. Egyszerűen csak keressen egy megfelelő helyet, és lelje örömét a saját szépség zugában. 

A modern, mégis fenséges tükrös öltözőasztal kortárs stílusban készült, lenyűgöző kialakításának köszönhetően mégis megőrzi a legromantikusabb korszak eleganciáját. Míg a fehér kivitel ízléses eleganciát biztosít, a felhasznált anyagok minősége megbízható tartósságot biztosít, így Ön évekig használhatja azt.

toaletny_stolik(14)

Hely a kozmetikumok és kiegészítők számára

A Sminkelés mostantól nagyszerű élmény lesz. Az öltözőasztal tágas tárolóhelyekkel rendelkezik a smink, a szemhéjfesték, a rúzsok vagy az ékszerek számára. Élvezheti a négy fiók bőséges helykínálatát, amelyben a teljes kozmetikai és kiegészítő gyűjteményét elhelyezheti. Mindig kéznél lesznek, szépen rendszerezve és egy helyen.

toaletny_stolik(8)   

.Nagy tükör és kényelmes zsámoly

A nagy kerek tükörnek köszönhetően szépségének bármely hiányosságát felfedheti. Ennél az öltözőasztalnál biztosan szívesen leül, és nem csak a kényelmes, kárpitozott zsámoly miatt, amelyet használat után közvetlenül az asztal alá csúsztathat.

toaletny_stolik(15)     toaletny_stolik(10)

 toaletny_stolik_primadonna
 
 

Az asztal méretei:

  • Az asztal teljes magassága tükörrel: 140,5 cm
  • Az asztal magassága tükör nélkül: 70,5 cm
  • A munkalap hossza: 75 cm
  • A munkalap szélessége: 40 cm

   A csomagolás tartalma:

  • fésülködőasztal
  • kényelmes zsámoly
  • tükör
  • összeszerelési útmutató

   

  toaletny_stolik(9)

   Az asztalon lévő fogantyúk változhatnak. A Primadonna " rose" öltözőasztalhoz rózsaszín és fehér virágokkal díszített zsámoly tartozik.

  Paraméterek
  Farba toaletného stolíka Biela
  Toaletný stolík s LED zrkadlom Nie