Fém füstölő 45x43x112cm
Fém füstölő 45x43x112cm
A 45x43x112 cm méretű hőmérővel ellátott fém füstölő nagyszerű kiegészítője minden otthoni füstölés szerelmeseinek. Mindenekelőtt fém füstölőnk időjárásálló fémből készült. Több
Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-21019 Szállítás és fizetés
A 45x43x112 cm méretű hőmérővel ellátott fém füstölő nagyszerű kiegészítője minden otthoni füstölés szerelmeseinek. Mindenekelőtt fém füstölőnk időjárásálló fémből készült. Több
Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-21019 Szállítás és fizetés
A 45x43x112 cm méretű fém füstölő hőmérővel nagyszerű kiegészítője minden otthoni füstölés kedvelőjének. Először is, fém füstölőnk kiváló minőségű fémből készült, amely időjárásálló, ami biztosítja a termék hosszú távú tartósságát és megbízhatóságát.
- A 45x43x112 cm-es méretekkel a füstölő elég nagy ahhoz, hogy az egész család vagy egy nagyobb baráti társaság számára elegendő húst tudjon füstölni. Méretének köszönhetően ugyanakkor elég kompakt ahhoz, hogy a legtöbb kerthelyiségben vagy teraszon is elférjen.
- A fémszerkezet hosszú élettartamot biztosít, és minimálisra csökkenti a karbantartási igényt. Akár napsütéses, esős vagy szeles idő van odakint, fém füstölőnk megbízható és stabil teljesítményt nyújt.
A kerti füstölő jellemzői
- Füstölő és grill funkció egy készülékben
- precíz és gondos feldolgozás
- vastag, hidegen hengerelt fémlemezből készült
- 900°C-os tűzálló festékkel festve
- hőmérővel felszerelve
- képes a hőmérséklet szabályozására speciális alsó és felső szelepek segítségével
- fából készült gombok a leforrázódás megakadályozására
- nagy füstölőfelület (2 emelet + grill)
- kicsomagolás után azonnal használatra kész
- A füstcső átmérője 10 cm
A FÜSTÖLŐ TELJES MÉRETEI
- magasság - 112 cm
- szélesség - 45 cm
- mélység - 43 cm
A FÜSTÖLŐ MÉRETEI
- magasság - 70 cm
- szélesség - 40 cm
- mélység - 36 cm
A TŰZHELY MÉRETEI
- magasság - 30 cm
- szélesség - 40 cm
- mélység - 36 cm
AZ ÁRBAN BENNE VAN
- Füstölő
- tűzhely
- grillrács
- 6x fogas a felakasztáshoz
- 12 x rozsdamentes acél kampó
Tippek az Ön számára
A megfelelő hőmérséklet az alapja minden jó füstölésnek. Az ételeket háromféle hőmérsékleten lehet füstölni.
- Hideg füstölés (18-25 °C) - kiválasztott halfajták, szalámik, kolbászok.
- Meleg füstölés (30-40 °C) - speciális halfélék, szalonna, füstölt húsok.
- Meleg füstölés (70 - 90 °C) - melegítéssel kombinált füstölés - halak, sonkák, kolbászok.