Fából készült füstölő 50x50x70cm fém tetővel

74 700 Ft ÁFA -val
Jelenleg nem elérhető Elérhetőség követése

Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-21013 Szállítás és fizetés

Az 50x50x70 cm-es, fémtetős, hőmérővel ellátott fából készült füstölőnk nagyszerű kiegészítője minden otthoni füstölés kedvelőjének. Először is, fából készült füstölőnk kiváló minőségű fából és fémből készült, amely hő- és nedvességálló. Több

A fából készült füstölő fémtetővel, 50x50x70 cm-es méreteivel, nagyszerű kiegészítője minden otthoni füstölés kedvelőjének. Fafüstölőnk mindenekelőtt minőségi fából készült, amely ellenáll a hőnek és a nedvességnek, ami biztosítja a termék hosszú távú tartósságát és megbízhatóságát. A fa természetes és rusztikus megjelenést kölcsönöz a füstölőnek, amely gyönyörűen illeszkedik bármilyen kertbe vagy kültérre.

 

  • Az 50x50x70 cm-es méretekkel a füstölő elég nagy ahhoz, hogy az egész család vagy egy nagyobb baráti társaság számára elegendő húst tudjon füstölni. Méretének köszönhetően ugyanakkor elég kompakt ahhoz, hogy a legtöbb kerti területen vagy teraszon is elférjen.
  • A fa szerkezet természetes és rusztikus megjelenést kölcsönöz a füstölőnek, míg a fémtető időjárásvédelmet és hosszú élettartamot biztosít.

A kerti füstölőház jellemzői

  • precíz és gondos kivitelezés
  • vastag, hidegen hengerelt fémlemezből készült
  • a füstölő skandináv lucfenyőből készül
  • a kandalló és a kemencék 900°C-os tűzálló festékkel vannak festve
  • fémtető állítható füstmennyiséggel
  • hőmérővel felszerelt
  • a kandalló levegőellátás-szabályozóval rendelkezik
  • használatra kész a kicsomagolás után
  • a füstölő tűzzel impregnált fa elemei

A TŰZTÉR KÜLSŐ MÉRETEI

  • magasság - 30 cm
  • szélesség - 25 cm
  • hossz - 30 cm

A TŰZTÉR BELSŐ MÉRETEI

  • magasság - 25 cm
  • szélesség - 25 cm
  • mélység - 29 cm

A FAFÜSTÖLŐ MÉRETEI

Méretek 50 x 50 x 70 cm

TARTALOM:

  • fából készült füstölőház
  • állvány
  • tűzhely
  • fém tető állítható kéménynyel
  • kémény: 2 x egyenes cső, 1 x könyökcső
  • 3x akasztó a felakasztáshoz
  • 6 x rozsdamentes acél kampó

Tippek az Ön számára

A megfelelő hőmérséklet az alapja minden jó füstölésnek. Az ételeket háromféle hőmérsékleten lehet füstölni. 

  1. Hideg füstölés (18-25 °C) - kiválasztott halfajták, szalámik, kolbászok.
  2. Meleg füstölés (30-40 °C) - speciális halfélék, szalonna, füstölt húsok.
  3. Meleg füstölés (70 - 90 °C) - melegítéssel kombinált füstölés - halak, sonkák, kolbászok.

Alternatív termékek3

Utoljára látogatott1

Jó áraink vannak

Kiváló minőségű termékek széles választékát nálunk megtalálja

A megrendelés állapotáról részletesen tájékoztatjuk Önt

A csomagját hamarabb kiszállítjuk mint azt gondolná