Fából készült füstölő 50x50x70cm fém tetővel
Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-21013 Szállítás és fizetés
Az 50x50x70 cm-es, fémtetős, hőmérővel ellátott fából készült füstölőnk nagyszerű kiegészítője minden otthoni füstölés kedvelőjének. Először is, fából készült füstölőnk kiváló minőségű fából és fémből készült, amely hő- és nedvességálló. Több
A fából készült füstölő fémtetővel, 50x50x70 cm-es méreteivel, nagyszerű kiegészítője minden otthoni füstölés kedvelőjének. Fafüstölőnk mindenekelőtt minőségi fából készült, amely ellenáll a hőnek és a nedvességnek, ami biztosítja a termék hosszú távú tartósságát és megbízhatóságát. A fa természetes és rusztikus megjelenést kölcsönöz a füstölőnek, amely gyönyörűen illeszkedik bármilyen kertbe vagy kültérre.
- Az 50x50x70 cm-es méretekkel a füstölő elég nagy ahhoz, hogy az egész család vagy egy nagyobb baráti társaság számára elegendő húst tudjon füstölni. Méretének köszönhetően ugyanakkor elég kompakt ahhoz, hogy a legtöbb kerti területen vagy teraszon is elférjen.
- A fa szerkezet természetes és rusztikus megjelenést kölcsönöz a füstölőnek, míg a fémtető időjárásvédelmet és hosszú élettartamot biztosít.
A kerti füstölőház jellemzői
- precíz és gondos kivitelezés
- vastag, hidegen hengerelt fémlemezből készült
- a füstölő skandináv lucfenyőből készül
- a kandalló és a kemencék 900°C-os tűzálló festékkel vannak festve
- fémtető állítható füstmennyiséggel
- hőmérővel felszerelt
- a kandalló levegőellátás-szabályozóval rendelkezik
- használatra kész a kicsomagolás után
- a füstölő tűzzel impregnált fa elemei
A TŰZTÉR KÜLSŐ MÉRETEI
- magasság - 30 cm
- szélesség - 25 cm
- hossz - 30 cm
A TŰZTÉR BELSŐ MÉRETEI
- magasság - 25 cm
- szélesség - 25 cm
- mélység - 29 cm
A FAFÜSTÖLŐ MÉRETEI
Méretek 50 x 50 x 70 cm
TARTALOM:
- fából készült füstölőház
- állvány
- tűzhely
- fém tető állítható kéménynyel
- kémény: 2 x egyenes cső, 1 x könyökcső
- 3x akasztó a felakasztáshoz
- 6 x rozsdamentes acél kampó
Tippek az Ön számára
A megfelelő hőmérséklet az alapja minden jó füstölésnek. Az ételeket háromféle hőmérsékleten lehet füstölni.
- Hideg füstölés (18-25 °C) - kiválasztott halfajták, szalámik, kolbászok.
- Meleg füstölés (30-40 °C) - speciális halfélék, szalonna, füstölt húsok.
- Meleg füstölés (70 - 90 °C) - melegítéssel kombinált füstölés - halak, sonkák, kolbászok.