Fa gyerekkonyha Ecotoys William

Akció -7%

Jó minőségű, modern gyerekkonyha kiváló ajándéknak bizonyulhat a kis szakácsoknak! Több

Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-99/312 Szállítás és fizetés

Futó ár 44 900 Ft. Megtakarít 7% (3 100 Ft) 41 800 Ft ÁFA -val

Raktáron
db

Jó minőségű, modern gyerekkonyha kiváló ajándéknak bizonyulhat a kis szakácsoknak! Több

Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-99/312 Szállítás és fizetés

FA GYREKKONYHA8_max (1)

Van Önnek otthon egy kis szakácsa, aki szeret a konyhában játszani? Akkor ez a gyerekkonyha ideális ajándéknak bizonyulhat, amely majd órákig elfoglalja gyermekét. Élvezze ki a finomságokat, amiket majd gyermeke készít Önnek az ECOTOYS fa konyhában. A gyerekkonyhának köszönhetően igazi szakáccsá válhat. A konyha jól felszerelt - tartalmaz mosógépet és hűtőszekrényt.

MINŐSÉG ÉS FELSZERELÉS

A gyerekkonyha minőségű anyagokból készült, amelyek kifejezetten gyermekek számára lettek megtervezve. A játék jó minőségű fából készült. A színek segítségével a konyha egyes részei felélednek. A csap és a mosogató műanyagból készültek. A gyerekkonyha sütőt, 2 főzőt és mikrohullámú sütőt is tartalmaz. A sütő felett 2 gomb található, melyek segítségével a hőmérsékletet szabályozhatja gyermeke és egy időzítő is van köztük. A főző fölé merőkanalat vagy egyéb eszközöket is felakaszthat gyermeke. A konyhai mosdókagyló alatt egy mosógép található. A sütő mellett van egy nagy hűtőszekrény polcokkal, amely felett egy fagyasztó található. A hűtőszekrényre jég kocka adagoló van ráfestve és a fagyasztó ajtajára pedig a gyermeke kedves üzeneteket hagyhat Önnek.

BIZTONSÁG

A gyerekkonyha készítője első sorban a gyermek biztonságára gondolt, és ezért a gyerekkonyhán nem találhatók éles szélek. A biztonságot a minőségi anyagok is biztosítják, amelyekből a játék készült. A sütő és a mikrohullámú sütő ajtaja zárva van egy biztonsági záró rendszerrel. 

KIEGÉSZITŐK:

  • Serpenyő
  • Fedő
  • Fazék

MÉRETEK:

9_max_1

A termék megfelel az EU szabványainak. Ugyanakkor CZ bizonylatot kapott. EN 71 és SGS.
A termék 3 éves kortól alkalmas.
Paraméterek
Gyermek szakács, cukrász készlet Igen
A gyerekkonyha anyaga Fa