Fa füstölő 50x50x70cm


Az 50x50x70 cm-es fából készült, hőmérővel ellátott füstölőnk nagyszerű kiegészítője minden otthoni füstölés kedvelőjének. Először is, a füstölő kiváló minőségű fából készült, amely ellenáll a hőnek és a nedvességnek. Több

Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-21007 Szállítás és fizetés

62 500 Ft ÁFA -val

Jelenleg nem elérhető Elérhetőség követése

Az 50x50x70 cm-es fából készült, hőmérővel ellátott füstölőnk nagyszerű kiegészítője minden otthoni füstölés kedvelőjének. Először is, a füstölő kiváló minőségű fából készült, amely ellenáll a hőnek és a nedvességnek. Több

Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-21007 Szállítás és fizetés

Az 50x50x70 cm-es fa füstölő nagyszerű kiegészítője minden otthoni füstölés kedvelőjének. Fafüstölőnk mindenekelőtt minőségi fából készült, amely ellenáll a hőnek és a nedvességnek, ami biztosítja a termék hosszú távú tartósságát és megbízhatóságát. A fa természetes és rusztikus megjelenést kölcsönöz a füstölőnek, amely gyönyörűen illeszkedik bármilyen kertbe vagy kültérre.

Az 50x50x70 cm-es méretekkel a füstölő elég nagy ahhoz, hogy az egész család vagy egy nagyobb baráti társaság számára elegendő húst tudjon füstölni. Méretének köszönhetően ugyanakkor elég kompakt ahhoz, hogy a legtöbb kerthelyiségben vagy teraszon is elférjen.

A kerti füstölő jellemzői

  • precíz és gondos feldolgozás
  • vastag, hidegen hengerelt fémlemezből készült
  • a füstölő skandináv lucfenyőből készült.
  • 900°C-os tűzálló festékkel festve
  • hőmérővel felszerelve
  • kicsomagolás után azonnal használatra kész
  • a füstölő tűzzel impregnált fa elemei

A TŰZTÉR KÜLSŐ MÉRETEI

  • magasság - 30 cm
  • szélesség - 25 cm
  • hossz - 30 cm

A TŰZTÉR BELSŐ MÉRETEI

  • magasság - 25 cm
  • szélesség - 25 cm
  • mélység - 29 cm

A FÜSTÖLŐ MÉRETEI

  • Méretek 50 x 50 x 70 cm

AZ ÁRBAN BENNE VAN

  • Fa füstölő
  • állvány
  • tűzhely
  • kémény: 2 x egyenes cső, 1 x könyökcső
  • 3x fogas a felakasztáshoz
  • 6 x rozsdamentes acél kampó

Tippek az Ön számára

A megfelelő hőmérséklet az alapja minden jó füstölésnek. Az ételeket háromféle hőmérsékleten lehet füstölni. 

  1. Hideg füstölés (18-25 °C) - kiválasztott halfajták, szalámik, kolbászok.
  2. Meleg füstölés (30-40 °C) - speciális halfélék, szalonna, füstölt húsok.
  3. Meleg füstölés (70 - 90 °C) - melegítéssel kombinált füstölés - halak, sonkák, kolbászok.