Baba járóka 2 az 1-ben Special GREY Ecotoys


2 az 1-ben baba járóka állítható ülésmagassággal és játékpanellel. Több

Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-6245 Szállítás és fizetés

24 300 Ft ÁFA -val

Jelenleg nem elérhető Elérhetőség követése

2 az 1-ben baba járóka állítható ülésmagassággal és játékpanellel. Több

Gyártó: BestentA termék kódja: B-SK-6245 Szállítás és fizetés

2 az 1-ben baba járóka állítható ülésmagassággal és interaktív játékpanellel.

Az első lépések előtt a gyermeknek számos égyességet el kell sajátítania. A járás megtanulásához erős izmok, egyenes testtartás és jó egyensúly szükséges a gyermek részéről. A járóka segít gyermekének az első lépéseknél, ennek köszönhetően gyorsabban fejleszti képességeit. Néhány próbálkozás után a kisgyermek önállóan mozoghat és bárhová eljuthat, ahova akar. Teljesen más vertikális perspektívból ismeri meg a környéket. Ha a gyermek belefárad a járásba, használhatja a járókát játékos székként. Tartalmaz egy funkcionális asztalt játékokkal - labirintust csörgőkkel a motorikai képességek fejlesztésére.

Specoal_grey2

Specoal_grey5

A járókán 3 szintre állíthatja be a magasságot, könnyen alkalmazkodik a gyermek magasságához. A puha, kényelmes és speciális alakú ülés biztosítja a gerinc helyes helyzetét. Ha az ülés piszkos, leveheti a fedelet, majd a mosógépben kimoshatja. A járóka mindkét első kereke garantálja a helyes irányba történő fordulást. A hátsó perforált kerekek szilikonból készülnek, így nem károsítják a padlót és jobb tapadást biztosítanak.

Specoal_grey4

A járókát 6 hónapos gyermekek számára tervezték, ezért számos olyan követelménynek megfelel, amely garantálja a kisgyermek biztonságát. A mobil eszköz megfelel az EN1273-2005 szabványnak. A borulás elleni védelem egy speciális láb, amelyen a járóka nyugszik, amint a gyermek túlságosan lehajol. Az anyag, amelyből a járóka készült, nagyon tartós és rugalmas, ugyanakkor nem kell attól tartania, hogy károsítja vagy veszélyezteti gyermekét.

Specoal_grey6

MÉRETEK

Hossz: 69 cm

Szélesség: 55 cm

Állítható magasság: 50 cm - 54 cm

MŰSZAKI ADATOK

Cél: 6 hónapos kortól

Megengedett gyermek súlya: max. 12 kg

Játékpanel: Igen

Felépítés: összecsukható

Tanúsítványok: CE, EN71

Specoal_grey9

Paraméterek
Fából készült oktató járókeret Nem
Műanyag járóka Igen