Autódiagnosztika LAUNCH CRP 909X

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (1)<p>A csillagok száma</p> 5 -ból/-ből 5

Autódiagnosztika, amely az összes rendelkezésre álló járműrendszer és 16 szervizfunkció teljes átvizsgálását biztosítja. Több

Gyártó: Launch A termék kódja: P-SK-9186 Szállítás és fizetés

206 500 Ft ÁFA -val

Raktáron
db

Autódiagnosztika, amely az összes rendelkezésre álló járműrendszer és 16 szervizfunkció teljes átvizsgálását biztosítja. Több

Gyártó: Launch A termék kódja: P-SK-9186 Szállítás és fizetés

A Launch CRP909X egy korszerű autódiagnosztikai eszköz. Teljes rendszerdiagnosztikát végez, és 16 szervizfunkció visszaállítását támogatja. Az érintőképernyős LCD kijelző Android 7.1 operációs rendszerrel, 2 GB RAM-mal és 16 GB belső memóriával garantálja a problémamentes működést. A kiváló minőségű és nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően a készülék 10 órán át képes folyamatos munkát végezni. Egyszerű frissítés egy kattintással wifin keresztül. Természetesen vannak további funkciók is, mint például az adatmegosztás vagy az adatnyomtatás. Plusz 2 év ingyenes online rendszerfrissítés. 

Szkennelési/visszaállítási funkciók, mint például ABS, SRS, motor, sebességváltó, üzemanyag-ellátó rendszer, világítási rendszer és hasonlók. A teljes információ beolvasása a vezérlőegységről. Valós idejű autóakkumulátor-felügyelet. Egyetlen érintéssel a készülék automatikusan azonosítja az autó márkáját, modelljét és gyártási évét. Nincs szükség az adatok kézi bevitelére. 

Több mint 5000 autómodell kompatibilis ezzel az autódiagnozstikával. 

Autódiagnosztika LAUNCH CRP 909X 1

A LAUNCH CRP 909X RENDELKEZIK AZ ÖSSZES SZÜKSÉGES OBD2 FUNKCIÓVAL

A Launch CRP909X obd2 szkenner lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármikor megtekinthessék a diagnosztikai jelentést, és gyorsan folytassák a legutóbbi diagnózist.

A diagnosztika története

Ez az autódiagnosztikai szkenner rögzíti a diagnosztikai munkamenet minden részletét, gyors hozzáférést biztosít a vizsgált járművekhez, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a tesztjelentés megtekintését vagy az utolsó művelet folytatását válasszák anélkül, hogy a nulláról kellene kezdeniük.

Diagnosztikai jelentés

A diagnosztikai folyamat sikeres befejezése után a rendszer automatikusan generál egy diagnosztikai jelentést, amelyet elküld a postafiókjába (ha az le van kötve). Letöltheti, majd kinyomtathatja, hogy megoszthassa másokkal. Megjegyzés: A szkenner első használatakor be kell állítania az alapértelmezett e-mail címet a diagnosztikai üzenetek automatikus fogadására.

Élő adatfolyam grafikus ábrázolása/ Live Data Stream Graphing

nagyon részletes adatfolyam-adatokat szolgáltat, beleértve a gázpedál helyzetérzékelő1 változását, a kimeneti tengely tényleges fordulatszámát, a tengelykapcsoló működtető motor A, a jármű akkumulátorát stb. A grafikus adatok lehetővé teszik, hogy az egyes modulok adatváltozásait világosabban és könnyebben elemezze, és könnyebben lássa a problémákat.

Felvétel /  Live Data Stream Record

Az élő adatfolyam lehetővé teszi az élő adatfolyam rögzítését és egy adott pont adatainak célzott megtekintését. Az adatok áttekinthetőbb megjelenítése.

Élő adatfolyam lejátszás / Live Data Stream Playback


Ha bizonyos idő elteltével szeretne adatokat rögzíteni, ha meg szeretné tekinteni és elemezni az éppen rögzített adatokat, akkor az adatfolyam lejátszási funkciót kell használnia, hogy segítsen Önnek. Az adatokat bármikor megtekintheti. Údaje si môžete kedykoľvek zobraziť.Ezután kiválaszthatja a " Kombinálni ", " Jelentés " és " Felvétel " lehetőségeket.

Live Data Stream Sharing

lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor megoszthasson bármilyen adatállapotot és tartalmat. Elküldheti barátjának vagy szerelőjének, hogy segítsen megoldani összetett problémákat.

MILYEN AUTÓKHOZ HASZNÁLHATÓ A LAUNCH OBD2 DIAGNOSZTIKA?

Amerikai márkák: 

Buick, Cadillac, Chevrolet, Jeep, Lincoln, Dodge, Chrysler, Ford, GM 

EU-márkák: 

Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Jaguar, Lancia, Land Rover, Mercedes, Maybach, Mini, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rolls Royce, Saab, Seat, Skoda, Smart, MB Sprinter, Vaxhaul, Volvo, VW 

Ázsiai márkák: 

Acura, Daewoo, Daihatsu, Honda, Hyundai, Infinity, Isuzu, Kia, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Scion, Subaru, Suzuki, Toyota 

 A LEGGYAKRABBAN HASZNÁLT OBD2 FUNKCIÓK AZ AUTÓDIAGNOSZTIKÁBAN

Olaj visszaállítása / Oil Reset: A motorolaj cseréje után zárja le az olajjelző lámpát, és állítsa vissza a szervizkilométert és a szervizintervallumot.

ABS Bleeding: Az automatikus légtelenítési eljárás a fékszivattyúval felszerelt járműveknél használatos.

Injektor kódolása/ Injector Coding: Új injektorok beszerelésekor vagy a csere befejezése után adja meg az új injektorszámokat az előző injektor helyett.

SAS Reset: A kormányszög-érzékelő kalibrációjának elvégzése és a hibamemória törlése.

DPF regenerálás / DPF regeneration: Kifejezetten a DPF rendszer DPF regenerálással, DPF alkatrészcsere tanulással és DPF tanulással a motorvezérlő egység cseréje után.

Gearbox Reset 

Gear Learning/(Sebesség tanulás): Végezze el a jármű sebességtanulását a motor ECU, a forgattyústengely-pozícióérzékelő vagy a forgattyústengely lendkerék cseréjekor.

BMS Reset A jármű akkumulátorának alaphelyzetbe állítása a hibainformációk törlése és az akkumulátor újbóli hozzárendelése érdekében.

I/M-készenlét / IMMO Bilizer : Tekintse át az I/M-készenlét állapotát, és ellenőriztesse a járművet a károsanyag-kibocsátás megfelelőségére. 

IMMO szerviz / IMMO Service : Olvassa be a PIN kódot a jármű biztonsági immo rendszeréből, amelyet elsősorban az elveszett járműkulcsok hatástalanítására és egy új pótkulcskulcs programozására használnak.

TPMS Reset: Lehetővé teszi a TPMS-érzékelők visszaállítását a jármű ECU-jából származó érzékelőazonosítók megjelenítésekor, a csere TPMS-érzékelőazonosítók megadásakor és az érzékelők tesztelésekor.

EPB Reset: Az új elektronikus rögzítőfék visszaállítása a kerekek biztonságos lefékezése érdekében.

Felfüggesztés/Suspension Calibration: a karosszéria magasságának beállítása.

Napfénytető inicializálás/Sunroof Reset + sebességváltó beállítása + AFS fényszóró visszaállítása.

ASF Reset

Throttle Reset/Gázpedál visszaállítása: A gázpedálvezérlők alapértelmezett állapotba történő visszaállítása a gázpedál (vagy a motor üresjárati üzemmódjának) pontos vezérlése érdekében.


Automatikus VIN-azonosítás: Automatikusan lekérdezi a VIN-kódot és azonosítja a jármű adatait, ha megfelelően csatlakozik a jármű adatkapcsolati csatlakozójához. Sikeres adatkapcsolat után a CRP909x automatikusan lekérdezi az aktuálisan azonosított gépkocsi járműazonosító számát (VIN). Nincs szükség a jármű műszerfalának bal felső sarkából vagy a vezető ajtajából a jármű alvázszámának előkeresésére és a 17 számjegyű kód kézi beírására.

 A CRP 909x autódiagnosztika egyéb funkciói

A jármű VIN, CIN és CVN adatok teljes körű lekérdezése

A motor teljesítményegyensúlyának ellenőrzése

Nagyfeszültségű akkumulátor diagnosztika

Lambda szonda teszt

MIL leállás

Adatnyomtatás PC-n keresztül

WIFI

Autódiagnosztika LAUNCH CRP 909X 2

MILYEN NYELVEKET TÁMOGAT A CRP 909X KÓDOLVASÓ? 

angol, francia, német, spanyol, portugál, orosz, japán, olasz, orosz, francia, német

Nem tartalmaz sem szlovák, sem cseh nyelvet 

MI A HELYZET A KÓDOLVASÓ FRISSÍTÉSÉVEL?

Ez a Launch szkenner 2 éves ingyenes online frissítést kínál WIFI-n keresztül, így még több funkciót használhat. A "Frissítés" gombra koppintva engedélyezheti a Launch CRP909X szinkronizálását a legújabb verzióval, hogy szélesebb körű járműlefedettséget kapjon, további nyelveket adjon hozzá és javítsa a teljesítményt.

A CRP 909x autódiagnosztika egyéb jellemzői

Operációs rendszer
Android 7.1 


Megjelenítés
7 hüvelykes LCD érintőképernyő


RAM
2GB

ROM
16GB


64 GB-ig bővíthető


6000 mAh akkumulátor 10 óra munkára 


Működési feszültség
9~18V


Tárolási hőmérséklet
-20°C~70°C (-4°F~158°F)


Munkahőmérséklet
0°C~50°C (32°F~122°F)


Méretek
246*139.5*34 mm (9.64*4.86*1.45 hüvelyk)


Csomag mérete
296*230*76 mm (11,65*9,05*2,99 hüvelyk)


Hosszúság
1200 mm (47,24 hüvelyk)


Nettó súly
<600 g (21.16 oz)

 Nem tudja, melyik diagnosztika a megfelelő az Ön számára? Válaszoltunk ügyfeleink leggyakrabban feltett kérdéseire, hogy segítsük a választást.

 

 Engedélyezett kereskedői tanúsítvány

Paraméterek
Ingyenes diagnosztikai frissítés 2 év
Teljes körű diagnosztika Igen
Autódiagnosztika funkciók Wifi, Adatok nyomtatása
Autódiagnosztika nyelvezete Angol, Orosz, Német