Aroma LED diffúzor 300 ml ODOR

Akció + Ajándék

A LED-es háttérvilágítással ellátott aromadiffúzor egy elegáns párásító. Tartalmazza az aromaterápiához szükséges illóolajokat. Több

Gyártó: Bestent A termék kódja: B-SK-99/492 Szállítás és fizetés

9 700 Ft ÁFA -val

Ajándék: Ajándék
Raktáron
db

A LED-es háttérvilágítással ellátott aromadiffúzor egy elegáns párásító. Tartalmazza az aromaterápiához szükséges illóolajokat. Több

Gyártó: Bestent A termék kódja: B-SK-99/492 Szállítás és fizetés

A stílusos és elegáns aromadiffúzor gondoskodik otthona vagy munkahelye kényelméről. Úgy működik, mint egy ionizátor - negatív ionok előállításával csökkenti a számunkra káros ionokat - az összes szennyeződés az aljzatra esik, ahelyett, hogy a tüdőnkbe jutna. Így élvezheti a tiszta levegőt, ami a fizikai és mentális állapotára is visszahat - nem fogja magát állandóan fáradtnak és álmosnak érezni. A diffúzor asztmások, allergiások és gyakran fejfájásra panaszkodó emberek számára is ideális.

A por, a poratkák, de a technológia (mobiltelefon, pc, tablet, mikrohullámú sütő,...) is pozitív ionokat termel, amelyek nagymértékben befolyásolják egészségi állapotát. Gondoskodjon biztonságos és egészséges levegőjéről Ön és családja számára ezzel a diffúzorral.

aroma_difuzer-aromaterapia(1)

Aromaterápia

Ha hozzáad a tartályhoz a vízzel együtt pár csepp eszenciális olajat (az olaj a csomag része), a klasszikus légpárásítóból egy aromaterápiás készülék vállik, melynek gyógy- és jótékony hatása van. Lélegezzen be mélyen, meditáljon és relaxáljon.

 Illóolajok: 

- Rózsa

- levendula

- óceán

aroma_difuzer(2)aroma_difuzer(3)aroma_difuzer(4)

Wellness világítás

A diffúzor világítása állítható 6 színben. Állítsa be a világítást hangulata szerint és élvezze a pihenést.

aroma_difuzer(2_3)

Halk üzemelés és alacsony energia felhasználás

Ez az aroma diffúzor az egyik leghalkabb modellek közé tartozik a piacon. Nem kell így tartania attól, hogy önt, vagy gyerekeit zavarni fogja üzemelése közben az éjszaka folyamán. Az alvás minőségére nincs negatív hatással, épp ellenkezőleg. Pozitívan befolyásolja az idegrendszert és segít minimalizálni a nap folyamán felgyülemlett stresszt.

A párásító alacsony energia felhasználást igényel. Ezen felül automatikus kikapcsolási funkcióval is rendelkezik az összes felhasználása után a tartályból.

aroma_difuzer(5)aroma_difuzer(6)aroma_difuzer(7)

SZETT TARTALMA:

diffúzor

vízmérőpohár (120 ml)

adapter 

vezérlő

+ ajándék: 3 illóolaj (rózsa, levendula, óceán)

aroma_difuzer(2_6)

SPECIFIKÁCIÓK:

Szín: bézs

Anyag: műanyag

Funkciói: 3 - ionizátor, aromaterápia, párásító

Kapacitás: 300 ml

Színes világítás: 6 szín (kék, zöld, rózsaszín, narancs, sárga, lila)

Méretek (bxsz): 17 x 13 cm

Paraméterek
Terméktípus az aromaterápia számára Aroma diffúzor