Aroma diffúzor LED 300ml LOCUS


A LED megvilágítású aróma diffúzor elegáns légpárásító. A csomag tartalmazza az eszenciális olajakat is az aromaterápiához. Több

Gyártó: Bestent A termék kódja: B-SK-7476 Szállítás és fizetés

18 700 Ft ÁFA -val

Ajándék: Ajándék
Raktáron
db

A LED megvilágítású aróma diffúzor elegáns légpárásító. A csomag tartalmazza az eszenciális olajakat is az aromaterápiához. Több

Gyártó: Bestent A termék kódja: B-SK-7476 Szállítás és fizetés

A stílusos és elegáns aroma diffúzor gondoskodik a kényelemről otthonában, vagy munkahelyén. Ionizálóként is működik - csökkenti az iónokat, amelyek károsak számunkra negatív iónokat produkálva - minden szennyeződés szubsztrátjaira esik ahelyett, hogy a tüdőnkbe jutna. Így élvezheti a tiszta levegőt, amely megmutatkozik majd mind fizikai, mind pszichikai állapotán - nem érzi majd magát folyton fáradtnak és álmosnak. A diffúzor ideális megoldás asztmásoknak, allergiával küszködőknek, de azoknak is, akik gyakran fejfájásra panaszkodnak.

Por, atkák, de a technológia (mobil, pc, tablet, mikrohullámú sütő,...) is produkál pozitív iónokat, amelyek nagy mértékben befolyásolják egészségügyi állapotunkat. Biztosítsa be magának és családjának a biztonságos és egészséges levegőt, amelyet ez a diffúzor garantál.

Aroma diffúzor LED 300ml LOCUS 1

Aromaterápia

Ha hozzáad a tartályhoz a vízzel együtt pár csepp eszenciális olajat (az olaj a csomag része), a klasszikus légpárásítóból egy aromaterápiás készülék vállik, melynek gyógy- és jótékony hatása van. Lélegezzen be mélyen, meditáljon és relaxáljon.

Aroma diffúzor LED 300ml LOCUS 2Aroma diffúzor LED 300ml LOCUS 3Aroma diffúzor LED 300ml LOCUS 4

Wellness világítás

A diffúzor világítása állítható 6 színben. Állítsa be a világítást hangulata szerint és élvezze a pihenést.

Aroma diffúzor LED 300ml LOCUS 5

Halk üzemelés és alacsony energia felhasználás

Ez az aroma diffúzor az egyik leghalkabb modellek közé tartozik a piacon. Nem kell így tartania attól, hogy önt, vagy gyerekeit zavarni fogja üzemelése közben az éjszaka folyamán. Az alvás minőségére nincs negatív hatással, épp ellenkezőleg. Pozitívan befolyásolja az idegrendszert és segít minimalizálni a nap folyamán felgyülemlett stresszt.

A párásító alacsony energia felhasználást igényel. Ezen felül automatikus kikapcsolási funkcióval is rendelkezik az összes felhasználása után a tartályból.

Aroma diffúzor LED 300ml LOCUS 6Aroma diffúzor LED 300ml LOCUS 7Aroma diffúzor LED 300ml LOCUS 8

SZETT TARTALMA:

  • diffúzor
  • víz mérőpohár (120 ml)
  • adapter
  • távirányító

+ ajándék: 3 eszenciális olaj

Aroma diffúzor LED 300ml LOCUS 9

SPECIFIKÁCIÓ:

Szin: barna

Anyag: műanyag

Funkció: 3 - ionizátor, aromaterápia, légpárásító

Kapacitás: 300 ml

Színes világítás: 6 szín (kék, zöld, rózsaszín, narancssárga, sárga, lila)

Méretek (szxm): 17 x 13 cm

Paraméterek
Terméktípus az aromaterápia számára Aroma diffúzor