Kozmetikai ecsetkészlet a tökéletes smink készítéséhez bármilyen alkalomra. Az ecsetek különböző formáinak és méreteinek köszönhetően könnyen elsajátíthatja a szem apró részleteinek sminkelését, valamint a púder árnyékolását és a korrektor felvitelét. 

Akár van tapasztalata a sminkelésben, akár csak most kezdte, az ecsetkészlet garantáltan jól fog jönni.

sada_stetcov_na_makeup(7)

 Az ecsetek szintetikus sörtékből készülnek, amelyek könnyebben karbantarthatók és tisztíthatók, mint a természetes sörték. 

Az ecsetkészletet egy elegáns, bézs színű ökobőr tokba csomagoltuk, amelyben az ecsetek áttekinthetően és biztonságosan tárolhatók. Bárhová magával viheti őket anélkül, hogy a sörték megsérülnének.

sada_stetcov_na_makeup(11)

Jellemzők:

  • Multifunkcionális - a különböző ecsettípusoknak köszönhetően tökéletesen kezelheti az egész arc sminkjét, beleértve a szemeket és az ajkakat is. Minden ecset más-más funkciót képes ellátni.
  • Praktikus - ezeknek az ecseteknek köszönhetően tökéletes és gyönyörű nappali, esti vagy alkalmi sminket készíthet.
  • Elegáns - az ecsetek igazán elegánsan néznek ki. Kialakításuk minden hölgyet elbűvöl. A bőr tok, amelyben az ecseteket tárolják, egy kis luxust kölcsönöz az egész készletnek.
  • Antiallergén - az ecsetek készítéséhez szintetikus sörtéket használtak, amelyek nem okoznak allergiát, mint a természetes sörték (ez egyben környezetbarát megoldás is).

 

sada_stetcov_na_makeup(10)

Specifikáció:

Hossza: 16-18 cm

Ecsetek száma: 18 db

Súly: 334 g

A tok méretei: 13 x 25 x 7 cm