A ház és a kert az otthonunkat alkotja, és fontos, hogy jól érezzük magunkat ott. Itt számos gyönyörű és praktikus cikket talál, nem csak a belső tér számára. Az elegáns bútoroktól a házi kedvencek számára készült kiegészítőkig. 

Fordítson egy kis figyelmet a kertjére is. A kerti felszerelések és fóliasátrak segítenek az ágyások és virágok gondozásában. Autóját vagy motorkerékpárját a praktikus összecsukható garázsban parkolhatja, és ha barátok érkeznek, egyszerűen kihúzhatja a kerti grillsütőt és a kerti bútorokat pavilonnal. A gyerekek a grillezés közben például a trambulinon és a homokozóban szórakozhatnak. Mindezt kényelmesen megvásárolhatja webáruházunkban.

Karácsony

A karácsony az év legszebb ünnepe, és webáruházunknak köszönhetően gyönyörűen feldíszítheti és megszépíttetheti! Válasszon olyan karácsonyi dekorációk közül, amelyek nemcsak a kicsiknek szereznek örömet, valamint gyönyörű karácsonyi fényekkel és fényláncokkal dobja fel otthonát. A legszebb karácsonyfa elkészítéséhez pedig mindent meg fogsz találni a karácsonyi díszek részlegben.

Karácsonyfák

A karácsonyfa minden karácsony alapja! A műfa környezetbarátabb megoldás, mint az élő vágott fa, válasszon felelősen, és meglátja, hogy a fa még évek múlva is boldoggá teszi Önt. Válasszon fenyőt, erdeifenyőt vagy lucfenyőt.

Vianočné stromčeky

Vianočný stromček je základom každých Vianoc! Plastový stromček je ekologickejším riešením ako živý rezaný, vyberajte zodpovedne a uvidíte, že vám stromček bude robiť radosť po dlhé roky. Vyberte si jedľu, borovicu lesnú, smrek alebo prízemnú borovicu.

Kert

Tegye kertjét a nyugalom oázisává, mulasson együtt a családdal egy grillezésen, és termelje meg saját kezűleg a legjobb zöldségeket és gyümölcsöket. Függetlenül attól, hogy kerti bútorokat, grillsütőt, trambulinokat vagy más hasznos kerti kiegészítőket keres, nálunk biztosan megtalálja, amire szüksége van.

Házi kedvencek

A házi kedvencek a legjobb barátaink. Adja meg tehát a legjobb gondoskodást és minőségi tartozékokat -  alomtálat, kaparófát és egyéb játékokat, amelyek akkor is szórakoztatják kedvencét, amikor Ön nem lehet ott vele. Válasszon a kutya- és macska kellékek közül.

Otthon 

Nálunk minden megtalálható, amire minden háztartásban szükség van! Rendkívüli és különleges bútorok és különféle kiegészítők, amelyek minden otthon töltött pillanatot élvezetesebbé tesznek. Díszítse otthonát lakberendezési kiegészítőkkel, dekorációkkal és bútorokkal. A széfben biztonságban tarthatja minden értékét, és a különféle nagyszerű elektronikai eszközöknek köszönhetően zavartalanul töltheti szabadidejét.

Drogéria

A tiszta és biztonságos otthonhoz minőségi drogéria- és fertőtlenítő szerekre van szükség. A fertőtlenítőszerek megvédik és fertőtlenítik otthona minden szegletét, a speciális tisztítópaszták pedig még azt is megtisztítják, amit eddig lehetetlennek tartott!

Homokozó gyerekeknek

A homokozó az egyik legnépszerűbb játszóhely a gyerekek számára! Itt fejleszthetik készségeiket, homokvárat építhetnek, homokbábokat süthetnek... bármit, amit a gyermeki képzelete csak ki tud találni. Támogassa gyermekei fejlődését, és biztosítson számukra egy olyan homokozót, amelyben minden szabad percüket szívesen töltik!

Gyors információ
Bársony szék STONEBársony szék STONE

Bársony szék STONE

<p>A csillagok száma</p> 3 -ból/-ből 5
Raktáron
30 800 Ft
24 251,97 Ft ÁFA nélkül
Kárpitozott bársony szék STONE színben, amely feldobja az Ön háztartását. Díszitse ezzel a székkel az étkezőjét, dolgozószobáját vagy a…
Gyors információ
Bársony szék készlet STONE 3+1 INGYEN!Bársony szék készlet STONE 3+1 INGYEN!

Bársony szék készlet STONE 3+1 INGYEN!

Raktáron
85 100 Ft
67 007,87 Ft ÁFA nélkül
Kárpitozott bársony székek STONE színben, amelyek feldobják az Ön háztartását. Díszitse ezzekkel a székekkel az étkezőjét, dolgozószobáját…
Gyors információ
Bársony szék SMARAGDBársony szék SMARAGD

Bársony szék SMARAGD

Raktáron
30 800 Ft
24 251,97 Ft ÁFA nélkül
Kárpitozott bársony szék SMARAGD színben, amely feldobja az Ön háztartását. Díszitse ezzel a székkel az étkezőjét, dolgozószobáját vagy a…
Gyors információ
Bőr szék DIAMONDBőr szék DIAMOND

Bőr szék DIAMOND

Raktáron
22 900 Ft
18 031,50 Ft ÁFA nélkül
Ez a DIAMOND bőr szék beillik minden háztartásba. Kombinálja a székek színét és vigyen egy kis újdonságot lakásába.
Gyors információ
Bársony szék készlet SMARAGD 3+1 INGYEN!Bársony szék készlet SMARAGD 3+1 INGYEN!

Bársony szék készlet SMARAGD 3+1 INGYEN!

Raktáron
87 000 Ft
68 503,94 Ft ÁFA nélkül
Kárpitozott bársony székek SMARAGD színben, amelyek feldobják az Ön háztartását. Díszitse ezzel a székkel az étkezőjét, dolgozószobáját…
Gyors információ
Bőr szék készlet DIAMOND 3+1 INGYEN!Bőr szék készlet DIAMOND 3+1 INGYEN!

Bőr szék készlet DIAMOND 3+1 INGYEN!

Raktáron
67 300 Ft
52 992,13 Ft ÁFA nélkül
Ezek a DIAMOND bőr székek beillenek minden háztartásba. Díszítse ezekkel a székekkel étkezőjét, dolgozószobáját vagy lakása bármely részét.
Gyors információ
Bőr szék GREYBőr szék GREY

Bőr szék GREY

Raktáron
22 900 Ft
18 031,50 Ft ÁFA nélkül
Ez a GREY bőr szék beillik minden háztartásba. Kombinálja a székek színét és vigyen egy kis újdonságot lakásába.
Gyors információ
Bársony szék MOON LIGHTBársony szék MOON LIGHT

Bársony szék MOON LIGHT

Raktáron
29 200 Ft
22 992,13 Ft ÁFA nélkül
Kárpitozott bársony szék MOON LIGHT színben, amely feldobja az Ön háztartását. Díszitse ezzel a székkel az étkezőjét, dolgozószobáját vagy…
Gyors információ
Bőr szék LIGHT GREYBőr szék LIGHT GREY

Bőr szék LIGHT GREY

Raktáron
24 600 Ft
19 370,08 Ft ÁFA nélkül
LIGHT GREY bőr szék, amely beillik minden háztartásba. Kombinálja a székek színét és vigyen egy kis újdonságot lakásába.
Gyors információ
Bőr szék készlet GREY 3+1 INGYEN!Bőr szék készlet GREY 3+1 INGYEN!

Bőr szék készlet GREY 3+1 INGYEN!

Raktáron
68 300 Ft
53 779,53 Ft ÁFA nélkül
Ezek a GREY bőr székek beillenek minden háztartásba. Díszítse ezekkel a székekkel étkezőjét, dolgozószobáját vagy lakása bármely részét.
Gyors információ
Bársony szék készlet MOON LIGHT 3+1 INGYEN!Bársony szék készlet MOON LIGHT 3+1 INGYEN!

Bársony szék készlet MOON LIGHT 3+1 INGYEN!

Raktáron
88 800 Ft
69 921,26 Ft ÁFA nélkül
Kárpitozott bársony székek MOON LIGHT színben, amelyek feldobják az Ön háztartását. Díszitse ezzel a székkel az étkezőjét, dolgozószobáját…
Gyors információ
Bőr szék készlet LIGHT GREY 3+1 INGYEN!Bőr szék készlet LIGHT GREY 3+1 INGYEN!

Bőr szék készlet LIGHT GREY 3+1 INGYEN!

Raktáron
65 900 Ft
51 889,76 Ft ÁFA nélkül
Ezek a LIGHT GREY bőr székek beillenek minden háztartásba. Díszítse ezekkel a székekkel étkezőjét, dolgozószobáját vagy lakása bármely…
Gyors információ
Bőr szék DARKBőr szék DARK

Bőr szék DARK

Raktáron
24 600 Ft
19 370,08 Ft ÁFA nélkül
Ez a DARK bőr szék beillik minden háztartásba. Kombinálja a székek színét és vigyen egy kis újdonságot lakásába.
Gyors információ
Bőr szék készlet DARK 3+1 INGYEN!Bőr szék készlet DARK 3+1 INGYEN!

Bőr szék készlet DARK 3+1 INGYEN!

Raktáron
68 300 Ft
53 779,53 Ft ÁFA nélkül
Ezek a DARK bőr székek beillenek minden háztartásba. Díszítse ezekkel a székekkel étkezőjét, dolgozószobáját vagy lakása bármely részét.
Gyors információ
Patchwork szék készlet WAVE 3+1 INGYEN!Patchwork szék készlet WAVE 3+1 INGYEN!

Patchwork szék készlet WAVE 3+1 INGYEN!

Raktáron
59 000 Ft
46 456,69 Ft ÁFA nélkül
Kényelmes patchwork szék készlet, amely modern formatervvel rendelkezik, így megfelelő lehet étkezőbe, nappaliba, kávézóba vagy akár…
Gyors információ
Patchwork szék WAVEPatchwork szék WAVE

Patchwork szék WAVE

Raktáron
22 900 Ft
18 031,50 Ft ÁFA nélkül
Kényelmes szék, amely modern formatervvel rendelkezik, így megfelelő lehet étkezőbe, nappaliba, kávézóba vagy akár étterembe is.
Gyors információ
Patchwork szék COLLAGEPatchwork szék COLLAGE

Patchwork szék COLLAGE

Jelenleg nem elérhető
22 900 Ft
18 031,50 Ft ÁFA nélkül
Kényelmes patchwork szék, amely modern formatervvel rendelkezik, így megfelelő lehet étkezőbe, nappaliba, kávézóba vagy akár étterembe is.
Gyors információ
Patchwork szék készlet COLLAGE 3+1 INGYEN!Patchwork szék készlet COLLAGE 3+1 INGYEN!

Patchwork szék készlet COLLAGE 3+1 INGYEN!

<p>A csillagok száma</p> 4 -ból/-ből 5
Jelenleg nem elérhető
60 600 Ft
47 716,54 Ft ÁFA nélkül
Kényelmes patchwork szék készlet, amely modern formatervvel rendelkezik, így megfelelő lehet étkezőbe, nappaliba, kávézóba vagy akár…

Hogyan neveljünk avokádót

Hogyan neveljünk avokádót

Azt mondják, hogy bizonyos ételek elfogyasztásához meg kell éredni . Hasonló a helyzet az avokádóval. Ha egyszer megkóstolja, a főételek és a köretek új értéket kapnak. A mai cikkben megvizsgáljuk, hogyan lehet otthon termeszteni avokádót.


Hogyan ültessünk epret

Hogyan ültessünk epret

Tele van antioxidánsokkal, tipikus illatáért és ízéért nagyon sokan kedvelik. Az eper elég magasra kúszik a népszerű gyümölcsök ranglistáján, és Önnek lehetőségé van arra, hogy otthon is élvezze munkája minőségi gyümölcsét. Mikor van a megfelelő idő az eper ültetésére, és hogyan termeszthető ez az egészséges gyümölcs?