A ház a kerttel együtt alkotja otthonunkat, és fontos, hogy jól érezzük magunkat ott. Itt sok inspirációt találhat a belterekhez. Például elegáns bútorokat, konferencia asztalt, étkezőszékeket vagy kényelmes fekvőhelyet kutyáknak, vagy új kaparófát a macskának. Ugyanilyen könnyen szépítheti a kertet is. Kerti felszerelések, fólia, ponyvás csarnokok és ponyvák segítenek az ágyások és virágok gondozásában. Parkolja le autóját vagy motorkerékpárját egy praktikus összecsukható garázs alatt. Ha néhány barát meglátogatná, húzza elő a kerti grillezőt, kerti bútorokat pavilonnal. A gyerekek imádni fogják a trambulint és a homokozót. Mindezt könnyedén megvásárolhatja e-shopunkban otthonából.

Gyors információ Akció -32%
Karácsonyi égősor 4,95 m 100 LED Meleg fehérKarácsonyi égősor 4,95 m 100 LED Meleg fehér

Karácsonyi égősor 4,95 m 100 LED Meleg fehér

Raktáron
4 300 Ft 6 300 Ft
3 385,83 Ft ÁFA nélkül
4,95 m hosszú LED karácsonyi égősor meleg fehér fénnyel. Igazi karácsonyi hangulatot kölcsönöz a karácsonyfán, otthonán, vagy udvarán.
Gyors információ Akció -26%
Dekorációs LED girland WOW kültérre, 3,6 m, sárgaDekorációs LED girland WOW kültérre, 3,6 m, sárga

Dekorációs LED girland WOW kültérre, 3,6 m, sárga

Raktáron
9 400 Ft 12 700 Ft
7 401,57 Ft ÁFA nélkül
Dekorációs LED világító girland 5 cm átmérővel kültéri és beltéri használatra egyaránt, igazi karácsonyi hangulatot kölcsönöz bárhol. Meleg…
Gyors információ
LED fényfüggöny, 300 LED, 12 m, színesLED fényfüggöny, 300 LED, 12 m, színes

LED fényfüggöny, 300 LED, 12 m, színes

Raktáron
9 800 Ft
7 716,54 Ft ÁFA nélkül
LED fényfüggöny: a fényfüggöny 300 LED égővel rendelkezik, 12 m hosszússágú, színes hangulat világítás az igazi karácsonyi légkörhöz. A…

Hogyan neveljünk avokádót

Hogyan neveljünk avokádót

Azt mondják, hogy bizonyos ételek elfogyasztásához meg kell éredni . Hasonló a helyzet az avokádóval. Ha egyszer megkóstolja, a főételek és a köretek új értéket kapnak. A mai cikkben megvizsgáljuk, hogyan lehet otthon termeszteni avokádót.


Hogyan ültessünk epret

Hogyan ültessünk epret

Tele van antioxidánsokkal, tipikus illatáért és ízéért nagyon sokan kedvelik. Az eper elég magasra kúszik a népszerű gyümölcsök ranglistáján, és Önnek lehetőségé van arra, hogy otthon is élvezze munkája minőségi gyümölcsét. Mikor van a megfelelő idő az eper ültetésére, és hogyan termeszthető ez az egészséges gyümölcs?