A nagynyomású mosók, kiváló eszköz a különböző felületek és anyagok gyors és hatékony tisztítására. Webáruházunkban elektromos, akkumulátoros és benzines modelleket talál, tartozékok és tisztítószerek széles választékával együtt. Olvasson tovább, hogy megtudja, mire alkalmasak a magasnyomású mosók, és miért előnyös nálunk vásárolni.

Ha egyszer kipróbálta a magasnyomású mosót, mindig használni szeretné majd. A háztartási, a kereskedelmi és a mezőgazdasági szektorban egyaránt megtalálja a felhasználási területét. A magasnyomású mosó használata egyszerű és gyors. Így nagyobb területet és makacsabb szennyeződéseket is megtisztíthat, mint a hagyományos, ronggyal és mosószerrel történő mosással. A száraz sárral összekenődött motorkerékpár, a porral borított autó, a mohával borított kerti járda, a zsíros grill vagy bármilyen más szennyeződés, amellyel eddig nem tudott megbirkózni, többé nem jelenthet akadályt. A megfelelő tisztítószerrel helyreállíthatja autója fényezésének matt csillogását, vagy hatékonyan megtisztíthatja a penészt a járdáról, burkolatról vagy homlokzatról.

💡 Egy praktikus és könnyű mosót keres, amelyet bármikor magával vihet az útra, és szinte bárhol használhat? Íme a megoldás - válasszon egy akkumulátoros magasnyomású készüléket.

Az erő szerinti besorolás:

Hobby:

Ideális alkalmi háztartási használatra, például kerékpárok mosására, motorkerékpárok, robogók vagy autók, kerti bútorok és kényes anyagok alapszintű mosására.

Medium:

120-150 bar, áramlási sebesség kb. 500l/óra - nagynyomású tisztítószerrel rendelkezik, amely alkalmas autók, falak, homlokzatok, tetők, tetőereszcsatornák, teraszok, járdák, járdakövek, kerítések, kerti berendezések magas színvonalú mosására...

Heavy:

150 - 300 bar, 600 l/h feletti áramlási sebesség - ez egy professzionális nagynyomású tisztító, amely a mezőgazdaságban, gyártásban, építőiparban, gyárakban, csarnokokban alkalmazható. Az ilyen tisztítók magas nyomása szinte mindennel megbirkózik.

Mosók energiaforrás szerint:

Elektromos:

Ezek a klasszikus hálózati áramról működő mosók. Legtöbbször ezek nagy teljesítményű és kiváló minőségű készülékek, amelyek a munkák széles körét lefedik. Általában hosszabb élettartamú alkatrészekkel rendelkeznek. A korlátozó tényező azonban a hálózati csatlakozóban lévő áramellátás.

Benzin/motor:

A belső égésű motornak köszönhetően nincs szükség hálózati áramra, így ez a típus alkalmas ott, ahol nincs hozzáférés áramforráshoz. A motoros magasnyomású mosók nagy teljesítményűek. Hátránya lehet a nagyobb súly és a motorzaj.

Vezeték nélküli:

A vezeték nélküli magasnyomású mosók praktikusak, könnyűek, utazáshoz alkalmasak. Csak töltse fel az akkumulátort és mehet. A mosóaddig működik áram nélkül, ameddig az akkumulátor engedi, és ez egy kicsit korlátozó lehet.

Tippek a nagynyomású tisztító megfelelő használatához?

  • A hagyományos kerti tömlővel történő mosáshoz képest a készulék jelentős mennyiségű vizet és időt takarít meg.
  • Óvakodjon a túl nagy nyomástól, amely károsíthatja a tisztítandó anyagot.
  • A magasnyomású mosó beindítása előtt nyomja ki az összes levegőt a rendszerből.
  • Használjon finom szűrőt a tisztító és a vízellátás között, és rendszeresen tisztítsa azt. 
  • Téliesítés előtt távolítsa el az összes vizet a vákuumfúvókából, szárítsa meg alaposan és tisztítsa meg.

💡 Tartozékok: ellenőrizze a különböző feladatokhoz rendelkezésre álló tartozékokat és fúvókákat. A berendezés nagyobb sokoldalúsága érdekében válasszon nyomásvezérelt tisztítót.

Por, sár, penész, moha, olajok és egyéb vegyi anyagok, semmi sem állhat többé az útjába. Válasszon magasnyomású mosót széles kínálatunkból. Tanácsra van szüksége vagy további információra? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Gyors információ
Adapter magasnyomású mosó tartozékhoz

Adapter magasnyomású mosó tartozékhoz

Raktáron
2 200 Ft
1 732,28 Ft ÁFA nélkül
Adapter a magasnyomású tisztító tartozékaihoz, lehetővé teszi az összes DEDRA magasnyomású mosó csatlakoztatását a 2017-ig gyártott Karcher…
Gyors információ
Permetező fúvóka magasnyomású mosóhoz

Permetező fúvóka magasnyomású mosóhoz

Raktáron
1 500 Ft
1 181,10 Ft ÁFA nélkül
A szórófej a DEDRA DED8824, DED8825 magasnyomású mosókhoz vagy a DED8819, DED8821, DED8822 DED882220 Ezzel maximalizálhatja a tisztítás…
Gyors információ
Nyomótömlő tisztítókhoz 6 m

Nyomótömlő tisztítókhoz 6 m

Készletfeltöltés - előrendelést felveszünk
7 500 Ft
5 905,51 Ft ÁFA nélkül
A 6 m hosszú nyomótömlő a DEDRA DED8819, DED8821, DED8822 és DED8825 magasnyomású tisztítókhoz készült.
Gyors információ
Rotációs kefe a magasnyomású tisztítóhoz

Rotációs kefe a magasnyomású tisztítóhoz

Készletfeltöltés - előrendelést felveszünk
5 000 Ft
3 937,01 Ft ÁFA nélkül
A rotációs kefe a DED882203 magasnyomású tisztítóhoz készült, ideális a nehezen hozzáférhető és erősen szennyezett területek tisztítására.
Gyors információ
Nyomótömlő tisztítókhoz 8m

Nyomótömlő tisztítókhoz 8m

Jelenleg nem elérhető
11 400 Ft
8 976,38 Ft ÁFA nélkül
A 8 m hosszú nyomótömlő a DEDRA DED8819, DED8821, DED8822 és DED8825 magasnyomású tisztítókhoz készült.